Ocekivano,i napisao sam da ne ocekujem bas nista juce.
Nadam se da su sada svi svjesni da ovaj tim sto je igrao juce,nema teoretske sanse da bi izborio opstanak u Ligi...Dovoljno je pogledati samo kako su odigrali Mladost na Grbavici,i Sloboda sinoc protiv Zrinjskog.
....Siroki nas je sa pola gasa rjesio,mogao dati i jos koliko je trebalo...A falilo nam je 5 igraca,samo.....Znaci,dodaj tih pet,i realno priznaj da smo tim za BORBU za Evropu....a ni to nece biti lako...Sarajevo,Zeljeznicar i Zrinjski su jaci,i igrace i sledece godine Evropu....a mi se protiv Sirokog,Tuzle i Veleza trebamo pobiti za to 4-to evropsko mjesto...naravno,ako se ne pojacamo u preostalih mjesec i po...
Mislim da je start odlican,pogotovo ako se pobjedi Krupa i bude imalo 12 bodova iz 6 utakmica i prodje Sutjeska....
Ovdje je bitno samo da se,ili dovedu tri top igraca u svaku liniju,ili ako je ideja da se ne ulaze previse,zbog virusa i neizvjesnosti sta ce u toku sezone biti,onda da se prestane lupati o tituli ili trofeju,jer ovaj juce tim nije ni za opstanka,ni blizu....Recimo,Sarajevu,izvuci bilo kojih 5 imena iz tima,i opet ce imati ekipu za prve tri pozicije......
Pominjanjem trofeja,samo se bezveze loze navijaci da smo Mancester,i nabija bespotrebni pritisak Jagodicu i igracima.