Ova slika kao uvertira za vecerasnju epizodu “Plave svlacionice” u kojoj je gost Lendric

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ova slika kao uvertira za vecerasnju epizodu “Plave svlacionice” u kojoj je gost Lendric
Molim te brate, je li tebi ono sinoć smrdilo, ali pravo smrdilo? Evo iskren budi.
Nije ono samo njima poruka nego svima njima ukljucujuci i Amara. Za Upravu moze biti posljednja jer nema sta ako ne mozes dovesti, nemas ideju sta, kako ostavku daj i vozdra.lijevapolutka je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:41Mislim da je ono juce bila posljednja poruka upravi da se uozbilji
Mislis da je Zeljo ima moc dovesti krilo koje ce zabiti 10 u sezoni.Ja samo kazem da je za veselog i subssica svemirski brod.Mi smo Crnkicu ponudili duplo manje nego sto ima u Tuzli. U klubu kojem je svejedno jel korona ili nije oni svakako nemaju navijaca niti prihoda od ulaznica.Raspitaj se koliko zaraduje Ubiparip .Brkooo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:27Bas nam fali jedan ofanzivac poput Ramovica koji zabija 1 gol po sezoni. Ludi smo za takvim igracima. On i Veselinovic zabili ukupno, pazi ovo, ukupno njih dvojca dva(2) gola prosle sezone. Mujezinovic je zabio 4 gola u 5 kola. Duplo vise nego sto su zajedno zabili Veselinovic i Ramovic prosle sezone. Mujezinovicu fale tri gola da izjednaci ucinak Ramovica u Zelji..![]()
![]()
Hvala, sve je rečeno. Nema se šta više dodati.Bbake je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:56
Ništa. Sa izuzetkom Badžaka i ljudi koji su malo digli marketing, jedno veliko ništa!
Džubur je lezi hljebu da te jedem, nikakve koristi, samo cirkusi. Yebo te hljeb, nakon Tuzle umjesto da isplatiš premije igračima, imaš pare, ti se izvlačiš na put za Izrael. Kreten!
Sta ce mi smrdit? Lendricev promasaj, lik dobar bio ovdje dva puta dva puta otisao u profesionalnu ligu odigrao ukupno 5 utakmica. Eto koliko je dobar i koliko posprema svaku sansu koju dobije. **** od igraca, kao i vecina kolega mu. Sto se mene tice nek idu svi i uprava i Amar i igraci, boli me ****, ali lik opra od sinoc branite ih branite ih. Ljudi im psuju evo 20 sati, ni jedan post da neko brani igrace, Amara ili upravu, samo hajvan utripovo da neko nekog brani. Kako se prijavio na forum nije smislen post napisao i ono nekog proziva.SudoHusika je napisao/la: ↑22 avg 2020, 16:42Molim te brate, je li tebi ono sinoć smrdilo, ali pravo smrdilo? Evo iskren budi.
Eto, sto smo izgubili. Sve jasno ko dan. Zato niko nije ni licio na sebe.
Znaš i sam da od tog nema ništa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.