Yebo njih @omark. Matere mi. Lajavci iz gore navedene 3 destinacije. Oni su raji i skrnavili mišljenje o Misimoviću svojim podaničkim ponašanjem. I opravdavanjem sredstva za čiščenje. Treba da bude bitan Željo.Omark je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:26Ja ne kažem da to ne bi bila najbolja moguća opcija, ali da su neke druge okolnosti i da su drugačiji karakteri. Što se mene tiče, neka se sutra desi to, Amare ti si za teren, mi ćemo ti obezbijediti sve i obezbijedit ćemo finansije kakve do sad nisi imao. To bi bio san snova, ali u snovima se ne živi.SudoHusika je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:11
Pa evo, kad smo mogli drvlje i kamenje i po jednim i po drugim, što to ne bi bio prvi korak? Al' ne da ga zove ova šlagirana uprava, već možda Babuka ili navijači? Jer oni (ova uprava) ne mogu, bar po meni, osim Jasmina i jos 3 njih, u istu rečenicu sa čovjekom koji je sam stvorio imperiju? Znači nije sisao državne jasle već nešto "sam" stvorio.
Zar to nije sada rješenje? Babuka šta zine da ovaj obezbijedi. Je li to fer i pošteno prema onom Ziji sa Malte sto je od paštete i 3 kifle odvojio da kupi jednu ulaznicu neki dan? I onom dječaku sa zvanične sto ne smije kupiti kartu od roditelja pa mu je kupi neki naš navijač u njegovo ime? Je li to pošteno prema armiji navijača koja je dala sve što je mogla dati za ovih 100 godina?
Evo, neka me i popljuju i banuju i sve, je li ovo racionalno razmišljanje jednog iskrenog navijača kluba?
A šta ćemo s tim što rade protiv kluba kojeg kao vole otkad se Amar vratio, je li to u redu?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Uzdate se u prodaju Džeke i onda yebete mrtve Amri što neće iz Rima. Kakva je to strategija *** te ****.
Ovo je nekako i opisalo put kojim nas klub ide...smijesno ali zalosno..SudoHusika je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:31Uzdate se u prodaju Džeke i onda yebete mrtve Amri što neće iz Rima. Kakva je to strategija *** te ****.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije problem Amar, da nije njega raspali bi se ko kula od karata. Jedini lik na dunjaluku koji može i drži ovo sve koliko toliko na dobrom kursu. Nisu problem ni igrači iako je ono juče bio sraman odnos, ali najviše su se po sebi popišali i izgubili povjerenje. Sada ponovo sve, kako, ne zanima me.
Problem je jednostavno kriza, gase se firme svjetske, para nema na drveću i nije lako funkcionisati u takvim okolnostima. Ali, da ne radiš ni minimum minimuma, to je već kontra i Amaru i ekipi, i navijačima Ne traži niko trenutno jug, svjesni smo situacije, samo ono koliko može, treba i mora.
Ipak, kako god teško, na svima nama je da progutamo knedlu i radimo u interesu kluba. Zato svi od reda, pamet u glavu. Stvari će se rješavati samo ne na forumu, već gdje treba. Valja gledati Želju još mnogo godina.
Problem je jednostavno kriza, gase se firme svjetske, para nema na drveću i nije lako funkcionisati u takvim okolnostima. Ali, da ne radiš ni minimum minimuma, to je već kontra i Amaru i ekipi, i navijačima Ne traži niko trenutno jug, svjesni smo situacije, samo ono koliko može, treba i mora.
Ipak, kako god teško, na svima nama je da progutamo knedlu i radimo u interesu kluba. Zato svi od reda, pamet u glavu. Stvari će se rješavati samo ne na forumu, već gdje treba. Valja gledati Želju još mnogo godina.
-
- Kontakt:
Amar je svoje uradio. Imaš dobru ekipu. Ekipu koja je pregazila 4 dobra protivnika sa 60% snage.
Vi ste na potezu, paraziti.
Vi ste na potezu, paraziti.
Bbake je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:33Nije problem Amar, da nije njega raspali bi se ko kula od karata. Jedini lik na dunjaluku koji može i drži ovo sve koliko toliko na dobrom kursu. Nisu problem ni igrači iako je ono juče bio sraman odnos, ali najviše su se po sebi popišali i izgubili povjerenje. Sada ponovo sve, kako, ne zanima me.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma ja sam za to da se prica otvoreno evo ovdje svi smo Zeljovci vecinom,bez oraha u dzepu,istina crno na bijelo pa da vidimo....
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma jasno je sve ko dan. Dzaba zivce iskidasmo od sinoc i postova i postova napisasmo. Nadam se uskoro da osvanuti na zvanicnoj da su podnijeli ostavku svi osim Badzaka. Prvi korak je to ka boljitku.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Gotivan si lik Sudo definitivno, ali ne možemo biti naivni i pomisliti da oni to rade sasvim slučajno. Ponavljam, svako od nas bi volio da se desi neki zaokret koji bi nas postavio u povoljniji položaj (makar to bio i Misimović), nešto što bi nam omogućilo da budemo finansijski stabilni i da se nikad više ne počne provlačiti priča kako nešto nismo isplatili ili slično, da nam ne bude problem dovesti 2-3 kapitalca, ali u pravom smislu te riječi, ne one plaćenike koje smo gledali i da onda, s razlogom, imamo šta očekivati. Ovako, svaki put kada se malo opustimo, doći će neki hladan tuš poput ovog sinoćnjeg.
Što se tiče terena, ja se ne bojim jer znam da ćemo sa Amarom uvijek biti konkurentni, ali uvijek će se dešavati stvari koje nisu u njegovim mogućnostima da kontroliše jer ga niko ne prati, a očito i ne želi da prati. Fuj, žao mi Jasmina s kakvim uhljupima mora u isti koš.
Što se tiče terena, ja se ne bojim jer znam da ćemo sa Amarom uvijek biti konkurentni, ali uvijek će se dešavati stvari koje nisu u njegovim mogućnostima da kontroliše jer ga niko ne prati, a očito i ne želi da prati. Fuj, žao mi Jasmina s kakvim uhljupima mora u isti koš.
- MocMahale444
Delke

Bas tako, nema sutnje.
Dobro sad pisemo iz huje ali stvarno da sutimo tek onda bi bili vagine.
Sta @Irfo misli na ovo sve jel treba pod tepih Irfo?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja nisam vidio da je neko bilo sta prigovorio Amaru,uzasavam se od cinjenice da nemamo sposobne ljude da mu na ovu ekipu dovedu 3 kapitalca ,prepisao bi je bez poraza....eto koliko smo daleko od dominacije u ovoj pisljivoj ligi,3,4 **** kapitalca po Amarovom ukusu ,ali jok nema se ...sto bi se dovodio golman kad Amar moze oziviti Fejzica koji je zadnji put bio prvi golman 1997 u cicibanima.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Stid i sram treba da bude i igrace sve do jednog, ali prvo se treba okrenuti ka krupnijem problemu tj. Upravi pa onda kad se to zavrsi prebaciti se na igrace.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- PravacPlavo
- Kontakt:
Je li moze jedno pitanje? Na osnovu cega se proziva uprava? Zanima me jer ovo je teško vrijeme, gdje jače firme rade sa manjim kapacitetom,preživljavaju. Kakva takva, uprava je stabilna, nešto ne znam da bi se drugi otimali za tu poziciju. Je li pametno sada to mijenjati, talasati , ili nam je potrebniji mir oko tima?
Na osnovu toga sto nisu u stanju obezbjediti minimum minumuma za Amara,ekipu i igrace...Na osnovu toga sto se plate isplacuju kako isplacuju (upuceni znaju kako ) , na osnovu toga sto korona nije samo Zeljeznicaru nego svakoj ekipi na dunjaluku...Neke osjetljive stvari ipak necu ovdje napisati,Bbake i Irfo su upuceniji pa ako budu zeljeli oni ce i napisati to.Sram i stid da ih bude Amara !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prvo treba naci sposobne ljude pa tek onda traziti ostavke. I ja sam isto da sadasnja uprava ode, jedino Badzak od njih sviju da ostane..
[email protected]
Neki lijep mail, sastavite, za upravu, ne za Amara, gdje su u javnosti, gdje su zahvale navijacima, isprika ili sta vec? Nisu se oglasili dugo, dugo, bar koliko mene sjecanje sluzi?
Prenjet ce Ipe sve, vjerujem, tako da, idemo, bez psovanja (ukoliko mozete), treba netko stat iza ovih igraca, svih trenera, pa reci sto se događa, u cemu je problem, sta se desilo da se utakmica izgubi protiv djece, nekog sela, sta je sa stadionom, sponzorima, dresovima, kako se dogodilo ono sa Jovanovicem? I to je bila jedna amaterska greska, zar ne? Gdje su pojacanja? Kakva su ovo bahata ponasanja pojedinih fudbalera (Eric prije svih) ..
Hvala na pažnji, naprijed Željkane, ajde Štila izbuši izraelce ..
Neki lijep mail, sastavite, za upravu, ne za Amara, gdje su u javnosti, gdje su zahvale navijacima, isprika ili sta vec? Nisu se oglasili dugo, dugo, bar koliko mene sjecanje sluzi?

Prenjet ce Ipe sve, vjerujem, tako da, idemo, bez psovanja (ukoliko mozete), treba netko stat iza ovih igraca, svih trenera, pa reci sto se događa, u cemu je problem, sta se desilo da se utakmica izgubi protiv djece, nekog sela, sta je sa stadionom, sponzorima, dresovima, kako se dogodilo ono sa Jovanovicem? I to je bila jedna amaterska greska, zar ne? Gdje su pojacanja? Kakva su ovo bahata ponasanja pojedinih fudbalera (Eric prije svih) ..
Hvala na pažnji, naprijed Željkane, ajde Štila izbuši izraelce ..

-
- Kontakt:
Ukratko.PravacPlavo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:49Je li moze jedno pitanje? Na osnovu cega se proziva uprava? Zanima me jer ovo je teško vrijeme, gdje jače firme rade sa manjim kapacitetom,preživljavaju. Kakva takva, uprava je stabilna, nešto ne znam da bi se drugi otimali za tu poziciju. Je li pametno sada to mijenjati, talasati , ili nam je potrebniji mir oko tima?
Zato što, izuzev Badžaka i još 2,3 čovjeka, ku.rc.em nisu mrdnuli. Ali ku.rce.m nisu mrdnuli.
Razumijem da te emocije nose, al vec malo seres druze.delinjo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:47Ja nisam vidio da je neko bilo sta prigovorio Amaru,uzasavam se od cinjenice da nemamo sposobne ljude da mu na ovu ekipu dovedu 3 kapitalca ,prepisao bi je bez poraza....eto koliko smo daleko od dominacije u ovoj pisljivoj ligi,3,4 **** kapitalca po Amarovom ukusu ,ali jok nema se ...sto bi se dovodio golman kad Amar moze oziviti Fejzica koji je zadnji put bio prvi golman 1997 u cicibanima.
Ko to dovodi 3,4 kapitalca u nasoj ligi?
-
- Kontakt:
Pa sve sto je dovedeno to je po Amarovom ukusu, ne znam na koje kapitalce mislis i sta znaci uopšte to "kapitalac", mozda Rijad Matez ili Lukaku?delinjo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 17:47Ja nisam vidio da je neko bilo sta prigovorio Amaru,uzasavam se od cinjenice da nemamo sposobne ljude da mu na ovu ekipu dovedu 3 kapitalca ,prepisao bi je bez poraza....eto koliko smo daleko od dominacije u ovoj pisljivoj ligi,3,4 **** kapitalca po Amarovom ukusu ,ali jok nema se ...sto bi se dovodio golman kad Amar moze oziviti Fejzica koji je zadnji put bio prvi golman 1997 u cicibanima.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.