Prva liga FBiH 2020/2021- 3.kolo
Moderator/ica: GracanicaAA
Prva liga FBiH 2020/2021- 3.kolo
U 3. kolu mTel Prve Lige FBiH sastat će se:
Bratstvo-Jedinstvo
Buducnost-Orasje
Capljina Radnik
Rudar-Igman
Slaven-Vis Simm-Bau
Travnik-Posusje
Zvijezda-GOSK
TOSK-Gorazde
Koje su vase prognoze?
Bratstvo-Jedinstvo
Buducnost-Orasje
Capljina Radnik
Rudar-Igman
Slaven-Vis Simm-Bau
Travnik-Posusje
Zvijezda-GOSK
TOSK-Gorazde
Koje su vase prognoze?
HŠKP🇭🇷🏆🥇
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2020/2021- 3.kolo
Bratstvo-Jedinstvo X (Jedinstvo dobar igrački kadar, ali izgleda da jos nemaju igre)
Buducnost-Orasje 1 (Zeleni moraju poceti skupljat bodove)
Capljina-Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau x2
Travnik-Posusje x2
Zvijezda-GOSK x
TOSK-Gorazde (nakon 2 poraza, "moramo" ovo dobiti)
Buducnost-Orasje 1 (Zeleni moraju poceti skupljat bodove)
Capljina-Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau x2
Travnik-Posusje x2
Zvijezda-GOSK x
TOSK-Gorazde (nakon 2 poraza, "moramo" ovo dobiti)
Bratstvo-Jedinstvo 2
Buducnost-Orasje X
Capljina Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau 2
Travnik-Posusje 2
Zvijezda-GOSK 2
TOSK-Gorazde X
Buducnost-Orasje X
Capljina Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau 2
Travnik-Posusje 2
Zvijezda-GOSK 2
TOSK-Gorazde X
HŠKP🇭🇷🏆🥇
-
- Kontakt:
Bratstvo-Jedinstvo x2
Buducnost-Orasje 1
Capljina Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau x2
Travnik-Posusje x2
Zvijezda-GOSK 1x
TOSK-Gorazde 1
Buducnost-Orasje 1
Capljina Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau x2
Travnik-Posusje x2
Zvijezda-GOSK 1x
TOSK-Gorazde 1
-
- Kontakt:
Bratstvo-Jedinstvo 1 Bratstvo ima odlican tim, u Gracanici ce dobiti sve ove sezone.
Buducnost-Orasje 2 Orasje sa sudijama napada, Buducnost losa kandidat za ispadanje.
Capljina Radnik 1 Duel dvije lose ekipe, presudit ce domaci teren i sudije.
Rudar-Igman 1 Rudar furiozno kreno, imaju dobru ekipu. Igman s druge strane toplo-hladno, los trener im pravi problem.
Slaven-Vis Simm-Bau 2 Slaven je smijesan, VSB ima priliku da otvori sezonu na pravi nacin.
Travnik-Posusje 2 Posusje glavni kandidat za ulazak kao sto sam i najavio prije pocetka. Maminjo im je obecao 2,3 top pojacanja na polusezoni.
Zvijezda-GOSK 1 Zvijezdi gori pod nogama, moraju ovo dobiti.
TOSK-Gorazde X Gorazde tjera Remetica sa klupe.
Buducnost-Orasje 2 Orasje sa sudijama napada, Buducnost losa kandidat za ispadanje.
Capljina Radnik 1 Duel dvije lose ekipe, presudit ce domaci teren i sudije.
Rudar-Igman 1 Rudar furiozno kreno, imaju dobru ekipu. Igman s druge strane toplo-hladno, los trener im pravi problem.
Slaven-Vis Simm-Bau 2 Slaven je smijesan, VSB ima priliku da otvori sezonu na pravi nacin.
Travnik-Posusje 2 Posusje glavni kandidat za ulazak kao sto sam i najavio prije pocetka. Maminjo im je obecao 2,3 top pojacanja na polusezoni.
Zvijezda-GOSK 1 Zvijezdi gori pod nogama, moraju ovo dobiti.
TOSK-Gorazde X Gorazde tjera Remetica sa klupe.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Bratstvo-Jedinstvo 2
Buducnost-Orasje X
Capljina-Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau X
Travnik-Posusje X
Zvijezda-GOSK 1
TOSK-Gorazde 1
Buducnost-Orasje X
Capljina-Radnik 1
Rudar-Igman 1
Slaven-Vis Simm-Bau X
Travnik-Posusje X
Zvijezda-GOSK 1
TOSK-Gorazde 1
A šta drugo da radim svaki dan? 1937
- ASD
- Kontakt:
Bratstvo-Jedinstvo 1 (biće Bratstvo jako kod kuće)
Buducnost-Orasje 1 (Kvalitetnija Budućnost poprilično. Jedino to što nema publike i možda suđenje im pomogne. )
Capljina Radnik 1 (Nešto kvalitetnija Čapljina)
Rudar-Igman 1 (Obje ekipe kvalitetne, Rudar bolje ušao u sezonu)
Slaven-Vis Simm-Bau x2 (mlada ekipa Slavena, nezgodan domaćin, ali je Vis kvalitetan)
Travnik-Posusje 2 (Posušje dosta kvalitetnije)
Zvijezda-GOSK x (i jedni i drugi moraju ići na bodove, svašta moguće)
TOSK-Gorazde 1 (Tošk jednostavno mora dobiti, nakon 2 kiksa kući)
Buducnost-Orasje 1 (Kvalitetnija Budućnost poprilično. Jedino to što nema publike i možda suđenje im pomogne. )
Capljina Radnik 1 (Nešto kvalitetnija Čapljina)
Rudar-Igman 1 (Obje ekipe kvalitetne, Rudar bolje ušao u sezonu)
Slaven-Vis Simm-Bau x2 (mlada ekipa Slavena, nezgodan domaćin, ali je Vis kvalitetan)
Travnik-Posusje 2 (Posušje dosta kvalitetnije)
Zvijezda-GOSK x (i jedni i drugi moraju ići na bodove, svašta moguće)
TOSK-Gorazde 1 (Tošk jednostavno mora dobiti, nakon 2 kiksa kući)
Bratstvo-Jedinstvo X Bratstvo domacinska ekipa, mi se jos trazimo, zadovoljan cu biti i sa bodom.
Buducnost-Orasje X Gost za nijansu kvalitetniji al i domacima gori vec
Capljina Radnik 1 prevagnut ce prednost domaceg terena
Rudar-Igman 1 odlicna ekipa rudara, lagano domacinski
Slaven-Vis Simm-Bau 2 kvalitetniji gost, slaven kanditat za ispadanje
Travnik-Posusje 2 također kvalitetniji gost
Zvijezda-GOSK 1 ukoliko ponove igru iz Bihaca, 3 boda nece doci u pitanje
TOSK-Gorazde 2 Tosk u problemima, tesko ce za 7 dana uraditi ista po pitanju ekipe i stanja, Gorazde odlicno se dize pobjedom iz proslog kola
Buducnost-Orasje X Gost za nijansu kvalitetniji al i domacima gori vec
Capljina Radnik 1 prevagnut ce prednost domaceg terena
Rudar-Igman 1 odlicna ekipa rudara, lagano domacinski
Slaven-Vis Simm-Bau 2 kvalitetniji gost, slaven kanditat za ispadanje
Travnik-Posusje 2 također kvalitetniji gost
Zvijezda-GOSK 1 ukoliko ponove igru iz Bihaca, 3 boda nece doci u pitanje
TOSK-Gorazde 2 Tosk u problemima, tesko ce za 7 dana uraditi ista po pitanju ekipe i stanja, Gorazde odlicno se dize pobjedom iz proslog kola
Volim samo Jedinstvo Bihać
- SamoTravnik
- Kontakt:
Svi padose na Travniku. 

Malo šaram, čitam po forumu. Ovi iz Bihaća su sebi, onako ugrubo, skontali da su kupili Fajića, odštampali malo zastavica i majica, digli hype, osvojili Prvu i već planiraju odlazak u Mostar Zrinjskom u 1. kolu Premijer lige naredne sezone...
Bratstvo kaže:
Bratstvo kaže:

Niti cemo mi otici,a necete ni vi.Ovo je kukuruz liga,sa kukuruz klubovima.Znaci i nasa i vasa sramota.baltazar7 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:29Malo šaram, čitam po forumu. Ovi iz Bihaća su sebi, onako ugrubo, skontali da su kupili Fajića, odštampali malo zastavica i majica, digli hype, osvojili Prvu i već planiraju odlazak u Mostar Zrinjskom u 1. kolu Premijer lige naredne sezone...
Bratstvo kaže:![]()

Dan tmuran ja mahmuran
Ne bih se nikako složio. Mi i nemamo ambicije dok vaši otvoreno govore o nekoj borbi za vrh. I ne znam kakva sramota? Zašto? Možda vama zbog današnje utakmice. Nama nikako.Zagor121 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:49Niti cemo mi otici,a necete ni vi.Ovo je kukuruz liga,sa kukuruz klubovima.Znaci i nasa i vasa sramota.baltazar7 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:29Malo šaram, čitam po forumu. Ovi iz Bihaća su sebi, onako ugrubo, skontali da su kupili Fajića, odštampali malo zastavica i majica, digli hype, osvojili Prvu i već planiraju odlazak u Mostar Zrinjskom u 1. kolu Premijer lige naredne sezone...
![]()
Vidi, da bude jasno. Ništa protiv Jedinstva. Naprotiv, Bihać i okolina zaslužuju Jedinstvo u PL ali realno, a nagledao se ja toga, rano ste poletjeli...
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
sta je neko poletio ako kaze da zeli u PL bas ne kontam, sta je sramota izgubiti, a mi cemo aBd uci u PL jedan poraz nista ne znaci, a tebi cemo zasvirati kad u Mostar budemo isli !baltazar7 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 22:42Ne bih se nikako složio. Mi i nemamo ambicije dok vaši otvoreno govore o nekoj borbi za vrh. I ne znam kakva sramota? Zašto? Možda vama zbog današnje utakmice. Nama nikako.Zagor121 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:49Niti cemo mi otici,a necete ni vi.Ovo je kukuruz liga,sa kukuruz klubovima.Znaci i nasa i vasa sramota.baltazar7 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 19:29Malo šaram, čitam po forumu. Ovi iz Bihaća su sebi, onako ugrubo, skontali da su kupili Fajića, odštampali malo zastavica i majica, digli hype, osvojili Prvu i već planiraju odlazak u Mostar Zrinjskom u 1. kolu Premijer lige naredne sezone...
![]()
Vidi, da bude jasno. Ništa protiv Jedinstva. Naprotiv, Bihać i okolina zaslužuju Jedinstvo u PL ali realno, a nagledao se ja toga, rano ste poletjeli...
ne znam kad ce ostatak drzave reci jednom dosta smo se nayebali Krajine nek se i njima nesto lijepo desi bas ne kontam al ne brinite znamo mi sami kao i uvijek vidimo se aBd u Bihacu uzvratnu imate dobrodoslicu eto ja cu vas ugostiti mi smo ljudi velikog srca i ne znamo da mrzimo !
FORZAAA JEDINSTVOOOOOO
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
A JA NE MOGU SVE I DA HOCU ZABORAVITI PREMIJER LIGUUUU
Nema nista ljepse od Prve federalne i lazne nade svake godine

Nema nista ljepse od Prve federalne i lazne nade svake godine

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Ma samo da nas vrate na stadione i to je to jbo PL
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma to moze odmah, ograniciti broj gledaoca u zavisnosti koliko stadion moze primiti i eto, razbacas ih po tribini uz razmak ako vec mora biti... ali kakvi nas Avengersi vode dobro je i krenula liga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Liga nikad neinteresantnija nije bilo.
Medijski mrak je ubi.
Mtel nas je ukopao.
Medijski mrak je ubi.
Mtel nas je ukopao.
To je najbitnije. Da je sve kako nije, danas bi u Gračanici bilo 1000 domaćina i 50 ljudi iz Bihaća. Znam da je jedna ekipa bila redovna, 7-8 ljudi, uvijek..
- legenda reala
- Kontakt:
Ma trenutno je samo sport i škola zabranjeno kod nas sve ostalo ide normalno, sad će početi i škola ostaje samo sport koji se iz nekog razloga zabranjuje narodu, ne znam kakvo je stanje s kulturom pozorišta i to, Srbi su mislim pustili do 500 ljudi u pozorištima, kod Francuza danas određen broj publike je bio valjda od velične stadiona zavisi koliko može biti, nadati se da će i ovi naši se ugledati na ove razvijenije zemlje pa pustiti za 2-3 kola bar 500 ljudi na stadioneharden je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:52Ma to moze odmah, ograniciti broj gledaoca u zavisnosti koliko stadion moze primiti i eto, razbacas ih po tribini uz razmak ako vec mora biti... ali kakvi nas Avengersi vode dobro je i krenula liga.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma kakav Mtel, kakve oni veze imaju? Ova liga nije nikad zanimljiva prvih nekoliko kola, onda krece lagano 3 za 3 pa pri kraju jace malverzacije, eventualno neki napadi na sudije i to, to krasi ovu ligu.

Cuj medijski mrak, eto prije je bila haos popracena.
Trenutno korisnika/ca: BLN030, gattuso1919 i 14 gostiju.