Dosudio nam je bruku penalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:21Ako je tako dobar kao sto pisete, ja bi tog petrovica doveo umjesto handzica.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Protiv Veleža:
------------------Handzic
Krste----------Zinedin--------Fanimo
---------Rahman---Oremus
Pidro---Dupov-----Milice---Hodzic
-----------------Kovacevic
Steta ako sutra nece igrati Serbecic, Susic, Pejovic, Hebibovic. Imali bi jos vecu sirinu.
------------------Handzic
Krste----------Zinedin--------Fanimo
---------Rahman---Oremus
Pidro---Dupov-----Milice---Hodzic
-----------------Kovacevic
Steta ako sutra nece igrati Serbecic, Susic, Pejovic, Hebibovic. Imali bi jos vecu sirinu.
Igra lijep fudbal u prvom poluvremenu neznaju sastaviti kraj sa krajem osim protiv Zrinjskog tek u drugom poluvremenu to počinje ličiti na nogometKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:24Sutra aBd pobjeda, makar 1 gol razlike... DOSTA.
Ovaj Velež igra jako lijep fudbal (za sad)...
Ma ide 3 boda laganini vjerujem u Vinka
FKS
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Bas me cudi da je krste promasio penaltm01hzne je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:24Dosudio nam je bruku penalaTheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:21Ako je tako dobar kao sto pisete, ja bi tog petrovica doveo umjesto handzica., a najupečatljiviji je onaj kad je Krste promašio u 94' protiv lištice
![]()
Eto nek nam sutra dosudi 2 odma na pocetku utakmice da se puno ne trosimo, i mirna Bosna.
Ni mene Velež nije impresioniro. Cvijanović je u formi treba ga pripazit. Zavisi šta ce Feđa izvesti u veznom redu, ali ako kojim slučajem dva zadnja/centralna vezna budu radovac i prses pretrčat ćemo ih tu i uzet na snagu.
Što se tiče lijepog i napadačkog fudbala, za sad su me prijatno iznenadili Široki i Tuzla.
Što se tiče lijepog i napadačkog fudbala, za sad su me prijatno iznenadili Široki i Tuzla.
Samo naprijed Saraj'vo!
Handžić i Krste
-
Sanchez1987
- Kontakt:
A zaboravili ste skandiranje cijelog stadiona yebemo ti mater dragane,dragane,, draganeeetm01hzne je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:56Sudio prošle godine i dao crveni Ledetu MuharemovićuHistoricar je napisao/la: ↑22 avg 2020, 23:51Ma na stranu što nam je sretan, vec je do sada bio sudija bez mrlja, korektan uvijek, vjerujem da ce uskoro suditi i Uefine utakmice.![]()
Naredne sedmice ide isto u Bjelorusiju da sudi jedan meč pretkola EL![]()
3 remija smo imali kad nam je sudio i to spomenuta lištica i Sloboda na AFH, a na strani Čelik. Zanimljivo, sve su bile 0-0Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:46A zaboravili ste skandiranje cijelog stadiona yebemo ti mater dragane,dragane,, draganeeebio je neki kiks na kosevu mislim da je gosk
![]()
Izgubili smo protiv Zrinjskog u prvom kolu 2017. (kad je Krste iz penala postigao povratnički gol) te prošle godine protiv Tuzle. Zanimljivo, obje 1-2
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ova pojava bi trebala biti pozitivna po nas, a ne losa.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
TarpiTarpi
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Hebibovic 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
TSS
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma TSS nema ko drugi

STS
- ElCartel11
- Kontakt:
SST
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
VhS
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Prijovicka 
-
Sanchez1987
- Kontakt:
onda listica sigurno hehe,i da izdvojim najglasnije u ovome a to je istok,tamo gdje se moze otici sa djecom recimo,gdje nema narkomana i psovkitm01hzne je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:513 remija smo imali kad nam je sudio i to spomenuta lištica i Sloboda na AFH, a na strani Čelik. Zanimljivo, sve su bile 0-0Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 00:46A zaboravili ste skandiranje cijelog stadiona yebemo ti mater dragane,dragane,, draganeeebio je neki kiks na kosevu mislim da je gosk
![]()
![]()
Izgubili smo protiv Zrinjskog u prvom kolu 2017. (kad je Krste iz penala postigao povratnički gol) te prošle godine protiv Tuzle. Zanimljivo, obje 1-2![]()