Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Redmi Note 10 haos od telefona.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mislim da bi YouTube Vanced trebao raditi na P40 seriji, ali bez MicroG, dakle bez log ina i pamćenja historije
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam paćenik za loginom i historijom na YT. Ne mogu podnijeti random preporuke i kakve kvazi zvijezde na YT.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo im je mana sto slusalice ne dodju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nostalgija.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:03i sta ces dobiti sa cekanjem bb-a?Neutral je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:19Ja sam prešao prošle godine sa s8 na Xiaomi redmi note 7. Imam ponekad problema sa notifikacijama i nisam mogao preko njega dobiti mobile authenticator na steamu (valjda Kinez), pa sam to morao odraditi na drugom mobitelu. Kamera po danu fantastična, prednja solidna.
Još razmišljam šta ću sada uzeti, cijene su postale besmislene. Možda sačekam Blackberry ako su najave tačne, imao sam z30, strašan je bio u trenucima kada je izašao na tržište.
Vjerovatno će biti shit, ali 2021. godina, kamera kao kamera, biće odlična. I da hoću nešto upload na društvene mreže, po defaultu pada kvalitet slike. Nisam profesionalni fotograf, a da jesam, kupio bi pro kameru, a ne mobitel.
Što se tiče funkcionalnosti mobitela, nema šanse da ne bude fluidan.
Btw, ne bude li BB, onda ću vjerovatno uzeti ovaj novi Lenovo koji na papiru izgleda OP.
- Centre forward
- Kontakt:
Ima li iko P40 lite ili neki od Huawei modela bez Google servisa, da pitam nešto za jarana ? 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Centre forward je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:19Ima li iko P40 lite ili neki od Huawei modela bez Google servisa, da pitam nešto za jarana ?![]()
Eto, spojio sam vas a vi dalje nastavite
Mobitel znalci daj preporucite kakav oko 400 maraka
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Redmi note 8 pro ili 9 pro
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- feniksptica
- Kontakt:
Xiaomi mi note 10 lite ima l ko ? uzeo bih ga preko honorbuy, al prvi put ce mi bit da uzmem mobite l koji nisam vidio uzivo, pa ako ima ko kakva iskustva da podijeli
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Isto super mobitel, samo iskreno ne znam koliko ti se isplati uzeti online, dok ti dodaju pdv i carinu jeftinije ga odmah mozes ovdje uzeti, jos za koliko ce ti stici pitanje jefeniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:38Xiaomi mi note 10 lite ima l ko ? uzeo bih ga preko honorbuy, al prvi put ce mi bit da uzmem mobite l koji nisam vidio uzivo, pa ako ima ko kakva iskustva da podijeli
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- feniksptica
- Kontakt:
U Sloveniji samAzpi je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:52Isto super mobitel, samo iskreno ne znam koliko ti se isplati uzeti online, dok ti dodaju pdv i carinu jeftinije ga odmah mozes ovdje uzeti, jos za koliko ce ti stici pitanje jefeniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:38Xiaomi mi note 10 lite ima l ko ? uzeo bih ga preko honorbuy, al prvi put ce mi bit da uzmem mobite l koji nisam vidio uzivo, pa ako ima ko kakva iskustva da podijeli![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Boli tebe onda briga, ma super mob, ne znam napamet ali mislim da je ispod 600KM tj. 300eurafeniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:56U Sloveniji samAzpi je napisao/la: ↑27 avg 2020, 10:52Isto super mobitel, samo iskreno ne znam koliko ti se isplati uzeti online, dok ti dodaju pdv i carinu jeftinije ga odmah mozes ovdje uzeti, jos za koliko ce ti stici pitanje jefeniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 00:38Xiaomi mi note 10 lite ima l ko ? uzeo bih ga preko honorbuy, al prvi put ce mi bit da uzmem mobite l koji nisam vidio uzivo, pa ako ima ko kakva iskustva da podijeli![]()
Uglavnom fin procesor u njemu, onako srednja klasa, vjerovatno ides na verziju od 6GB rama sto ti je sasvim ok
Ekran je amoled sa AOD displayom i citacem otiska u ekranu, koji realno nije brz kao fizički, ali je sasvim ok
Iako iskreno da sam ja u tvojoj situaciji ganjao bih poco f2
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma Poco F2 kao sto rece @Azpi, naruci s alija iz EU skladista DHL-om i to ti je to, taj Lite ima problema s proximity senzorom i ne mogu se rijesiti do kraja jer ga hardverski nema
dodaj jos tih 30-40€ i dobices odlican telefon bez tih musica
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- feniksptica
- Kontakt:
Ma poco s kamerom pozadi ko da se dijete neko igralos dizajnom..ako SAmsung s10 lite uskoro padne ispod 700 prva opcija definitivno. Samsung je samsung
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma kakvi, varas se!feniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 12:01Ma poco s kamerom pozadi ko da se dijete neko igralos dizajnom..ako SAmsung s10 lite uskoro padne ispod 700 prva opcija definitivno. Samsung je samsung
Mozda je navika ali u placenom-dobijenom Sami nema sta traziti!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
S10 lite je top telefon, snap 855
realno najbolji samsung mobitel daleko za ulozeno-dobijeno
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
jedno pitanje oko vibera,sa jednog broja se moze nazvati i poslati poruka na drugi broj ,istovremeno sa tog drugog broja se ne moze pozvati,tacnije uspostaviti poziv,i isporuciti poruka na ovaj prvi broj,sve je to na viberu,sta moze biti u pitanju?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑23 avg 2020, 06:02Nostalgija.QUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:03i sta ces dobiti sa cekanjem bb-a?Neutral je napisao/la: ↑21 avg 2020, 22:19Ja sam prešao prošle godine sa s8 na Xiaomi redmi note 7. Imam ponekad problema sa notifikacijama i nisam mogao preko njega dobiti mobile authenticator na steamu (valjda Kinez), pa sam to morao odraditi na drugom mobitelu. Kamera po danu fantastična, prednja solidna.
Još razmišljam šta ću sada uzeti, cijene su postale besmislene. Možda sačekam Blackberry ako su najave tačne, imao sam z30, strašan je bio u trenucima kada je izašao na tržište.
Vjerovatno će biti shit, ali 2021. godina, kamera kao kamera, biće odlična. I da hoću nešto upload na društvene mreže, po defaultu pada kvalitet slike. Nisam profesionalni fotograf, a da jesam, kupio bi pro kameru, a ne mobitel.
Što se tiče funkcionalnosti mobitela, nema šanse da ne bude fluidan.
Btw, ne bude li BB, onda ću vjerovatno uzeti ovaj novi Lenovo koji na papiru izgleda OP.
Ja jedva čekam Blackberry, imam osjećaj da će biti TOP !
Kupiću ga sigurno, fizička tastatura je mama ...
Kada izađe taman će mi KeyOne Black Edition koji koristim imati 3 godine rada i vrijeme je za promjenu , inače fercera kao prvog dana TCL me pozitivno iznenadio ...
Imam i Blackberry Passport Silver Edition , kao drugi telefon njemu nema smrti
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Poco F1 i dalje radi ko prvog dana, nemam nikakvu dilemu koji cu brend sljedeci uzeti. Samo Šaomi ili Oneplus ako uspijem.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.