English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Mladi brazilski štoper, koji je jedno vrijeme čak boravio u zagrebačkom Dinamu, odigrao je 34 meča za Lille protekle sezone i postigao je jedan pogodak, a na Emiratesu u njemu vide idealno rješenje za odbranu u novoj sezoni.
Nije baš da je ono zvučno ime sa nogometne pijace, pa će mnogi navijači Arsenala morati da uz pomoć Googlea ili Youtubea saznaju nešto više o svom novom igraču.
Joj suka bejagi.
Nije baš da je ono zvučno ime sa nogometne pijace, pa će mnogi navijači Arsenala morati da uz pomoć Googlea ili Youtubea saznaju nešto više o svom novom igraču.
Joj suka bejagi.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sta je sa fantasy ligom, je li napravljena?
Taj Gabriel igrao u Dinamu iz Zagreba, a njihovi navijaci ni ne znaju da je igrao. Nema sta jos jedan transfer pogodak na pomolu.
E jbg Pajoni, ako moze biti losiji od Luiza, Mustafe, Sokratisa, Holdinga neka sebi stavi piatolj na sljepocnicu i propuca se u glavu i on i uprava

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja sam mislio da se trazi neko ko ce biti odlican stoper, ali izgleda da je cilj samo naci nekoga da nije losiji od tih nabrojanih. Ok ako je to mjerilo mozda fakat bude pogodak mada obzirom na igracki CV ni u to da je losiji od njih ne treba otpisati kao opciju.
Mislim da bi on i Saliba mogli biti pun pogodak, ni Mari nije igrao lose(ono malo sto je igrao do povrede), nadam se da bi konacno uz Tierneya mogli imati nesto cvrscu odbranu, jos ako se dovede Paerty ispred odbrane bas bi moglo izgledati odlicno, iako sam misljenja da bi trebali promijeniti i desnog beka, sto se nazalost nece desitijapa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 12:24Ja sam mislio da se trazi neko ko ce biti odlican stoper, ali izgleda da je cilj samo naci nekoga da nije losiji od tih nabrojanih. Ok ako je to mjerilo mozda fakat bude pogodak mada obzirom na igracki CV ni u to da je losiji od njih ne treba otpisati kao opciju.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Navijacki prosudjejs ono sto bi volio da vidis medjutim realnost je takva da to nisu igraci koji bi mogli biti pun pogodak. Nikada se ne zna ali sve ono sto su oni igrali ranije mi ne daje utisak da ce biti u najboljem slucaju neki prosjeci od igraca.
Od Salibe se ocekuju velike stvari, Gabriel ce biti zamjena ionako
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sad kako god lik odigra biće flop i uvijek kriv za neki gol.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bravo, ko i Xhaka i Mustafi kako god igrali ja ih okrivljavao a oni ekstra igraci.
Isto ko što Cech nikad nije bio kriv ni za jedan gol,
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa kad su ga hvatali na pogresnu nogu. kuknjava
I Ozil kome je trebao napadac ubica, brza krila i dva jaka centralna igraca da trce za njega i da mu cuvaju ledja kako bi pokazao svoj potencijal.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa manje golova je skrivio u cijeloj karijeri nego onaj panj Leno za ove dvije tri godine sto je odigrao. Ah da lijepa vremena kad se sjetim kad je Cech voajeroljupcima bio kriv za svaki gol a sjajni Ospina nepravedno biona klupi, sreca pa dodje Leno koji zna igrati sa nogom pa sve na bolje krenu

Voajeroljupci su toliko mrzili Cecha jer smo ga ja i Seaman hvalili da su mu i golove primljene iz penala brojali ko kiks

Pa ne, inace kad napadas titulu i hoces daleko u LP samo ti je dovoljno dovesti jednog igraca i on ce sa Walcottom, Koscielnim, Artetom, Coqelinom, Welbeckom, Xhakom i Mustafijem da ti rutinski donese titulu u Engleskoj i uvede u bar polufinale LP.
Logika level voajeroljubac

-
- Kontakt:
Tema se zove ENGLISH Premier League i zbog toga ce se ubuduce na ovoj temi pisati samo na ENGLESKOM jeziku. Thank You
Bruno i Labilni idu dabl dabl. Istina prvi pomocu penala, al' o tom potom.Mino Raiola exclusive to
@SkySport@DiMarzio: “Pogba is key player for Man Utd, they’ve an important project and he’s 100% included. Man Utd will not accept any bid on this summer to sell Pogba. We’re going to speak about a new contract soon, no stress.
In the midst of chaos, there is also opportunity.
Pa bolju koncentraciju i smirenost ima baba zejna iz komsiluka u 90toj nego Cech za svoj period u Arsenalu
Šta mi je srce puta preskočilo kad bi vratili Cechu loptu nazad
Šta mi je srce puta preskočilo kad bi vratili Cechu loptu nazad
Leno panj
Ceh nije kriv ni za jedan gol 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa logika da ima manje kad je uvijek neko drugi kriv za njegove greške.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 2 gosta.