FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 23 avg 2020, 15:15

Navikli, isto kao i na državnim jaslama. "Polahko ćemo. Neka nek' malo odstoji. Nigdje nam se ne žuri. Neka, nek' još sačekaju. Ma opušteno."

Hajde ako imate petlje, recite šta kaže ova uprava za statut? Branioci djela Džubura. Pa mi ako njega budemo čekali, dobit' ćemo statut 2022. Hidžretske.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 15:23

irfo je napisao/la:
23 avg 2020, 15:10
Vidjet cemo sta ce biti na skupstini i kakav ce novi statut biti, do tada mozemo mahati usima
Kad je ta skupstina?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 15:27

delinjo je napisao/la:
23 avg 2020, 15:13

Sta mislis hoce li Hajric u Izraelu dobiti neke minute :D
Nesto ne vjerujem
LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 15:23
irfo je napisao/la:
Vidjet cemo sta ce biti na skupstini i kakav ce novi statut biti, do tada mozemo mahati usima
Kad je ta skupstina?
Mislim poslije zavrsetka polusezone
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 15:28

Znaci mozemo se samo kolektivno ranit

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 15:30

Nastrojeni je napisao/la:
23 avg 2020, 14:50
Ps. Premije nisu zaboravljene, bit će isplaćene. Uhvatio vas je sindrom lobotomije.
Je li mozemo dobiti odgovor zasto premije nisu isplacene prije Mladosti?

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 avg 2020, 15:32

SudoHusika je napisao/la:
23 avg 2020, 15:00
23 avg 2020, 14:34

Jedino logično što mi pada na pamet, a vjerujem i da @bezideja na to misli, je to da mu plata uredno ide a da ku.r.c.em nije mrdn'o za klub. Na svaku inicijativu odgovor mu je: "ne, ne može, na-aa, skupo, ne dolazi u obzir." Ali ku.r.c.em on nije mrdn'o.

Sama činjenica da je igračima "zaboravio" ili nije htio isplatiti premije poslije Slobode ti sve govori. I onda se ljudi čude onoj predstavi. Pored toga sto si mu dužan najmanje 2 plate, izradiš ga za premiju.
Klošari, mrš iz kluba.
Članovi UO ne primaju platu. Direktor i administracija kluba imaju platu. Lupate dva dana svakakvih gluposti.

Ps. Premije nisu zaboravljene, bit će isplaćene. Uhvatio vas je sindrom lobotomije.

Ništa, ovdje se, zarad dobre atmosfere, šutilo sve vrijeme a znali smo kakvi bijednici sjede u foteljama.

Slušajući tebe i slične, sve je super. Cvjetaju ruže. Nikakvih problema nema. Nema veze što je Štila zaboravio izvoditi kornere i sto napadaci ne mogu more s broda pogoditi. ŠTA IMA LOŠ DAN, da nas uzme skupina dječaka bez priprema.
Hoces da mi kazes da Dzihanic nije primao platu? Jel me zajeb.avas ili?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 avg 2020, 15:33

delinjo je napisao/la:
23 avg 2020, 15:13
irfo je napisao/la:
Sta mislis hoce li Hajric u Izraelu dobiti neke minute :D
Hoće, na treningu :mrgreen:

Rekoh ja poslije tekme sa Mladosti, Hajrić je jedino pozitivno što sam vidio u onoj utakmici, mogao bi on nama valjati itekako, Amarov tip napadača 1/1 :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 23 avg 2020, 15:33

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 15:30
E pa zbog tog "biće", ja bi nogama našuto tog neradnika. Tako je bilo i prosle godine u 2 navrata: "Biće plate."

Hvala što si bio iskren.
Željezničar za život cijeli!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 23 avg 2020, 15:34

Ma i skupstinu treba mijenjati...**** to orilo gorilo, bili prvi ili zadnji oni se jednom godisnje sastave i to je to.
Realno nisu nikakav pomak napravili, samo se pitam gdje bi bili da nije Amara :urnebes:
Cuva Bog Zelju svog!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 15:37

23 avg 2020, 15:33
LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 15:30
E pa zbog tog "biće", ja bi nogama našuto tog neradnika. Tako je bilo i prosle godine u 2 navrata: "Biće plate."

Hvala što si bio iskren.
Treba samo otvoreno pricati. @Nastrojeni je neko ko je upucen i volio bih da nam kaze razlog sto nije prije isplaceno. Ako ce bit znaci da stoje pare za to.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 15:43

LjoZee je napisao/la:
23 avg 2020, 15:28
Znaci mozemo se samo kolektivno ranit
Sta ces se samoranjavat, prvi smo na tabeli nije kraj svijeta. A evo i da sutra odstupi uprava, to ce samo korak unazad biti jer ce se stati sa pisanjem statuta novog, i onda smo opet na nuli. Tako da treba sacekati skupstinu, vidjeti sta novi statut donosi, mozemo li privuci investitore, ukloniti iz uprave sve ove koji su samo tu da se slikaju i dovesti ljude kojima ce primarni cilj biti naci investitora.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 avg 2020, 15:47

Treba biti realan pa reći da ova uprava nije uradila ništa specijalno, ali eto ja opet to gledam na način da ni prethodne nisu pravile neke velike stvari. Eto naprimjer koliko su bolje uprave bile u Amarovom prošlom mandatu kada smo sve osvajali? Ko je uradio neke velike stvari od njih, ne kažem da sam pratio i primjetio ali onako na prvu imam utisak da su sve njih vukli Amarovi rezultati na terenu i to je to.

Ako ćemo mak na konac, Misimović da je imao manji ego i da je postigao dogovor sa Amarom, nama nigdje ne bi bilo kraja. Jer koliko god da će se dotični pljuvati zbog raznoraznih sranja i miješanja u sportski segment, on kao neko na vrhu klubu je radio neke odlične stvari mimo zelenog terena.

Objektivno, njegova uprava je uradila daleko najviše za klub mimo terena, nažalost sve je to otišlo u drugu krajnost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 23 avg 2020, 15:50

I jedan i drugi da su spustili loptu sad bi druga prica bila.
Mjau !

Nastrojeni
Kontakt:

Post Postao/la Nastrojeni » 23 avg 2020, 15:50

Bezideja je napisao/la:
23 avg 2020, 15:32
23 avg 2020, 15:00

Članovi UO ne primaju platu. Direktor i administracija kluba imaju platu. Lupate dva dana svakakvih gluposti.

Ništa, ovdje se, zarad dobre atmosfere, šutilo sve vrijeme a znali smo kakvi bijednici sjede u foteljama.

Slušajući tebe i slične, sve je super. Cvjetaju ruže. Nikakvih problema nema. Nema veze što je Štila zaboravio izvoditi kornere i sto napadaci ne mogu more s broda pogoditi. ŠTA IMA LOŠ DAN, da nas uzme skupina dječaka bez priprema.
Hoces da mi kazes da Dzihanic nije primao platu? Jel me zajeb.avas ili?
Čitaj slijepac...

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 avg 2020, 15:52

Nemoj pisati da lupamo gluposti dva dana, kad je ovo istina sto sam napisao.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2020, 15:54

Naravno da prima platu i to kakvu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 23 avg 2020, 15:55

Bezideja je napisao/la:
23 avg 2020, 15:52
Nemoj pisati da lupamo gluposti dva dana, kad je ovo istina sto sam napisao.
Pa napisao ti je covjek da on prima tj. primao je platu zato ti i kaze da procitas :D

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 avg 2020, 15:57

Uhljebasi, sad kad nema love svi bjeze jer valja ne raditi nista i ne primat nista

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2020, 15:58

Raonffa je napisao/la:
23 avg 2020, 15:47
Treba biti realan pa reći da ova uprava nije uradila ništa specijalno, ali eto ja opet to gledam na način da ni prethodne nisu pravile neke velike stvari. Eto naprimjer koliko su bolje uprave bile u Amarovom prošlom mandatu kada smo sve osvajali? Ko je uradio neke velike stvari od njih, ne kažem da sam pratio i primjetio ali onako na prvu imam utisak da su sve njih vukli Amarovi rezultati na terenu i to je to.

Ako ćemo mak na konac, Misimović da je imao manji ego i da je postigao dogovor sa Amarom, nama nigdje ne bi bilo kraja. Jer koliko god da će se dotični pljuvati zbog raznoraznih sranja i miješanja u sportski segment, on kao neko na vrhu klubu je radio neke odlične stvari mimo zelenog terena.

Objektivno, njegova uprava je uradila daleko najviše za klub mimo terena, nažalost sve je to otišlo u drugu krajnost.
Fino si ovo objasnio,negdje u sustini ovo i jeste nas problem,sto bi mi radili pa nisu ni oni prije nas nista....takmice se ko ce biti gori to je sve..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 23 avg 2020, 16:10

Machak je napisao/la:
23 avg 2020, 15:50
I jedan i drugi da su spustili loptu sad bi druga prica bila.
Ne kontam? Ko su jedni a ko drugi?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, hadzibake i 39 gostiju.