Sto su dozvolili da im premije budu isplacene nakon sto su obrukali i nas i sebe i sve zivo i nezivo? 2018. smo se opekli dobro na tabeli i na terenu zbog tih kasnjenja isplata.irfo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:43Sta ces se samoranjavat, prvi smo na tabeli nije kraj svijeta. A evo i da sutra odstupi uprava, to ce samo korak unazad biti jer ce se stati sa pisanjem statuta novog, i onda smo opet na nuli. Tako da treba sacekati skupstinu, vidjeti sta novi statut donosi, mozemo li privuci investitore, ukloniti iz uprave sve ove koji su samo tu da se slikaju i dovesti ljude kojima ce primarni cilj biti naci investitora.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Zar nije Sport klub? Vrtila se reklama Sport kluba na onom LED-u u petak.
Pa njihova greska ja kazem, samo nemas nista od toga da sad napuste klubLjoZee je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:13Sto su dozvolili da im premije budu isplacene nakon sto su obrukali i nas i sebe i sve zivo i nezivo? 2018. smo se opekli dobro na tabeli i na terenu zbog tih kasnjenja isplata.irfo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:43Sta ces se samoranjavat, prvi smo na tabeli nije kraj svijeta. A evo i da sutra odstupi uprava, to ce samo korak unazad biti jer ce se stati sa pisanjem statuta novog, i onda smo opet na nuli. Tako da treba sacekati skupstinu, vidjeti sta novi statut donosi, mozemo li privuci investitore, ukloniti iz uprave sve ove koji su samo tu da se slikaju i dovesti ljude kojima ce primarni cilj biti naci investitora.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E yebala ih moja tv
Utakmica u Haifi na stadionu Sammy Ofer igra se u 19 sati po srednjoevropskom vremenu, a od 20 sati po vremenu u Izraelu. Ekipa Željezničara u Haifu će otputovati u utorak, čarter letom iz Sarajeva.
Generalno sponzorstvo i prava na TV prenos od FK Željezničar otkupila je kompanija BH Telecom, a utakmica će biti emitovana na kanalima Moja TV i MojaWebTV. Prenos utakmice neće biti ograničen na teritoriju, izuzev Izraela za koji je nosilac prava Maccabi.
https://fkzeljeznicar.ba/bh-telecom-spo ... btv/43066/
Generalno sponzorstvo i prava na TV prenos od FK Željezničar otkupila je kompanija BH Telecom, a utakmica će biti emitovana na kanalima Moja TV i MojaWebTV. Prenos utakmice neće biti ograničen na teritoriju, izuzev Izraela za koji je nosilac prava Maccabi.
https://fkzeljeznicar.ba/bh-telecom-spo ... btv/43066/
-
- Kontakt:
Eto napokon su nesto dobro uradili u klubu, dobit cemo fine pare od telekoma
To se potura odavno, priča o neke dvije strane. Istina je sasvim drugačija, umjesto savjet od Amara, 'strana' odluči da je bolje biti dobar sa Begićem i Džemiđićem.
Isto kao ono 'dvije titule i kup' što stalno spamaju, kao da se 2016 nije ni igrao fudbal. Zaboravili se malo, naravno namjerno
Željezničar za život cijeli!
Sta ima nezaposleni trener u tom trenutku spustati loptu

Dan kad je Misimovic otiso je jedan od ljepsih dana u klubu zadnjih godina, nista imo nije osim dobrog marketinga za sebe, nikakav sistem nije usopstavio u klubu. Lako je bilo biti predsjednik kad je su legle pare od transfera Bajica, Hadziahmetovica, Dzeke, Hodzica, Zukanovica i onda trosit pare. Pet miliona na kamari i trosio miske i predstavljo ko da radi odlican posao.
Kad je otiso iz kluba vec potrosene pare od Sabanadzovica, nula na racunu i igracima se kasnilo dvije plate. Strasan rad, nema sta

Ne mogu vjerovati da neko zali za tim ublehasom, isti rezultat napravio ka Dzubur, jedno veliko nista!
- MocMahale444
Mojatv 
Evo citam ljudi su ljuti zbog tog poteza.
Yebo mojatv, razlog vise da ne gledam one balerine.
Evo citam ljudi su ljuti zbog tog poteza.
Yebo mojatv, razlog vise da ne gledam one balerine.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hebem vam sve i Moju TV!
Lopovi!!!!!!
Lopovi!!!!!!
Pa sto pitas sta ce biti bolje ako odu ovi?

- lijevapolutka
- Kontakt:
+1irfo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:40Sta ima nezaposleni trener u tom trenutku spustati loptu![]()
Dan kad je Misimovic otiso je jedan od ljepsih dana u klubu zadnjih godina, nista imo nije osim dobrog marketinga za sebe, nikakav sistem nije usopstavio u klubu. Lako je bilo biti predsjednik kad je su legle pare od transfera Bajica, Hadziahmetovica, Dzeke, Hodzica, Zukanovica i onda trosit pare. Pet miliona na kamari i trosio miske i predstavljo ko da radi odlican posao.
Kad je otiso iz kluba vec potrosene pare od Sabanadzovica, nula na racunu i igracima se kasnilo dvije plate. Strasan rad, nema sta![]()
Ne mogu vjerovati da neko zali za tim ublehasom, isti rezultat napravio ka Dzubur, jedno veliko nista!
moSa ljoŽe
Nisi me razumio uopste, napiso sam sta ce biti bolje ako odu vec danas? Ja sam reko da treba sacekati da se zavrsi polusezona, bude skupstina, donesu taj statut sto ovi u upravi trenutno prave i onda nek idu. Ne valja biti ni pobjegulja kao prosli, otic i ostavit klub nek se ugasi.
A ja sam apsolutno za to da ovi trenutni u upravi, osim par ljudi, odu iz kluba.
- MocMahale444
Uprava napolje 100%
Kriju se iza Amara i glade muda.
Nista uradili nisu. Imas 1-2 insana tamo ok. Ostalo mars.
MocMahale444 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 16:55Uprava napolje 100%
+1
Badžak, Profa ( marketing ) i da dušu ne griješim još jedan, eventualno dva insana.
Ostali vanka, prvi Džubur!
Edit. Na stranu što su Željovci. To niti ko osporava, niti bi trebao.
Željezničar za život cijeli!
- MocMahale444
Evo bilo koji posao, nemoj raditi sta se ocekuje od tebe odma znas sta ide. Nogatrans.
Ne radis kako treba izvoli vrata i nemoj guzovima zatvoriti kao neki.
Amar nije robot, pogrijesi I on ali da nije Amara sad bi 99% ljudi pljuvalo po upravi.
Ne radis kako treba izvoli vrata i nemoj guzovima zatvoriti kao neki.
Amar nije robot, pogrijesi I on ali da nije Amara sad bi 99% ljudi pljuvalo po upravi.
Sto se tice Misimovica, to je jedan supak kome je ego veci od kluba i takvi nam ne trebaju vise. Sve dobro sto su uradili bilo je zbig sebe, jer sve su na kraju opstruirali. Najvise im zamjeram urusavanjem administracije i ne pojavljivanja na skupstini. A treba biti posten i reci da su svemirski brod za sve do sadasnje uprave pa tako i ovu sadasnju. Ovo je jedina realna postavka stvari sa kojom ce se sloziti svaki iskreni Željovac koji ne pripada ni jednoj struji.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15 i 46 gostiju.