Da je Velež prihvatio zahtjev Sarajeva da se utakmica ova dva tima odgodi ,u tom slučaju bi u nedelju na TV bila utakmica s Tušnja.Ovako , cijenjena gospodo izvolite prošetati do Tušnja.Dva smo kola bili gosti.Valjda smo poželjeli vidjeti naše momke.emir012 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:33Nadam se da nasi nece potcjenit Olimpic kao sto su neki u Zeljeznicaru potcjenili Mladost.
Mozda Osim nije, ali stoperi Zeljeznicara definitivno jesu potcjenili Mladost sto se vidi najbolje kod postignutog gola. Dva stopera stoje oko pola metra od napadaca i prakticno ga pustaju da sutira, bez ozbiljnog bloka, faula...
Nadam se da se nama sutra nece desit nesto slicno, ali ako svi igraci ne udju 100% u utakmicu - plasim se da je sve moguce.
Ovi na zvanicnoj stranici kluba najavili TV prenos, ali nazalost ocito nista od toga...
Bilo bi lijepo da neko pojasni sta se desava po pitanju tih prenosa, jer kako je krenulo mi Tuzla City necemo gledat skoro nikako ove godine...
Nebi bio problem da se bar moze otici na domace utakmice, ali ovako...
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Sa Crnkićem i Nikolićem mi smo zatvorili minimum kvalitete i sad smo po igračkom kvalitetu u stanju pobjeđivati u serijama.Meni fali Fejzić i to me kopka.Vojvoda bi volio pobijediti nas nego što očima svijeta može vidjeti.On slaže ekipu ali se potajno nada da će uskoro na klupu Slobode.emir012 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 10:33Nadam se da nasi nece potcjenit Olimpic kao sto su neki u Zeljeznicaru potcjenili Mladost.
Mozda Osim nije, ali stoperi Zeljeznicara definitivno jesu potcjenili Mladost sto se vidi najbolje kod postignutog gola. Dva stopera stoje oko pola metra od napadaca i prakticno ga pustaju da sutira, bez ozbiljnog bloka, faula...
Nadam se da se nama sutra nece desit nesto slicno, ali ako svi igraci ne udju 100% u utakmicu - plasim se da je sve moguce.
Ovi na zvanicnoj stranici kluba najavili TV prenos, ali nazalost ocito nista od toga...
Bilo bi lijepo da neko pojasni sta se desava po pitanju tih prenosa, jer kako je krenulo mi Tuzla City necemo gledat skoro nikako ove godine...
Nebi bio problem da se bar moze otici na domace utakmice, ali ovako...
- U tom slučaju će Nalić u Olimpik ako ne pobijedi u nedelju.
- Kvalitetnija smo ekipa i možemo bar do 60 minute držati visok tempo pošto ove srijede nije bilo utakmice.Valjda ćemo u tom periodu zabiti gol kojim bi prisilili Olimpika da on kaže šta ima.Ako pak ne zabijemo u prvih sat vremena igre onda valja tražiti svježinu u izmjenama.Lično tipujem na Ubiparipa Crnkića i Nukća naš trio fantastikus.Vjerujem da će Makso istrčati dosta kilometara i opsluživati loptama naše napadače.Odbranu smo standardizovali i tu se nema šta mijenjati.Nadam se da neće i igrači Olimpika kao oni u Doboj - Kaknju sami izlaziti pred Muminovića, pogotovo u prvih 15 minuta.Dakle postava bez Fejzića i Ramića ali sa Crnkićem kao starterom.4-5-1
-Ako Borac pobijedi u Širokom a sutra Sarajevo i Velež remiziraju ,mi bi s pojedom i sa 60% osvojenih bodova došli na 3 mjesto (privremeno,dok Sarajevo ne pobijedi Olimpika).Ne bi loše bilo da Velež i pobijedi Sarajevo uz dosta kartona.U narednom kolu poslije pauze mi gostujemo Veležu.
- Široki ako odigra neriješeno mi bi ga s pobjedom pretekli na gol razliku(i mi i oni imali bi po 9 bodova.
Koliko nam fale 2 ili 3 boda koja nismo uspjeli osvojiti u Širokom i Sarajevu jasno je svakom.Sad šta je tu je.Mečevi protiv Olimpika i Veleža dat će odgovor na pitanje , koji je naš realan domet u ovoj sezoni.Utakmica pred nama ima puno .Isto tako i prilika da nadoknadimo propušteno.Dakle ,sutra na Tušnju TuzlaCity - Olimpik.17:00.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa ovakvim rosterom Tuzla MORA ići svaku tekmu na pobjedu....pogotovo na Tusnju....e sad kolko su igrači spremi na taj pritisak moranja vidjet će se....plus nemaju pritisak na gostovanjima što se gledalaca tiče i tu moraju tražiti svoju šansu....očekujem pobjedu sutra i sami vrh tabele ....svi i sve je u igri
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
JA SE NADAM DA JE OVO TIM KOJI ĆE ZAUZETI ONU POZICIJU I STVORITI ONU ATMOSFERU KOJU SMO IMALI ,NE SAMO,U MARTU,KAD JE PREKINUTO,TAKMIČENJE ,NEGO KAD NAS JE NAPUSTIO BOŠNJAKOVIĆ U JESEN 2019. SUTRAŠNJA UTAKMICA JE PSIHOLOŠKI TEŠKA .MI ŽARKO ŽELIMO POBJEDU I TRI BODA DA BI UHVATILI PRIKLJUČAK PRI VRHU TABELE.NASUPROT NAS JE PROTIVNIKI KAKO GOD DA SE ZOVE ,MI NJEGA MORAMO POBIJEDITI.ALI ,PROTIVNIK KOJEG VALJA POŠTOVATI JER AKO BI KRENULI SA LAKO ĆEMO, MOŽEMO DVOSTRUKO IZGUBITI.staragarda je napisao/la: ↑22 avg 2020, 13:24Sa ovakvim rosterom Tuzla MORA ići svaku tekmu na pobjedu....pogotovo na Tusnju....e sad kolko su igrači spremi na taj pritisak moranja vidjet će se....plus nemaju pritisak na gostovanjima što se gledalaca tiče i tu moraju tražiti svoju šansu....očekujem pobjedu sutra i sami vrh tabele ....svi i sve je u igri
Kvalitetniji i fizicki spremniji smo od Olimpika sigurno. Koliko je nama bitna njima je jos vaznija ova utakmica posebno Vojvodi koji nije boda osvojio. Treba ic na pobjedu svakako ali mudro. Svako svakog moze pobijedit sto sinoc vidosmo na Grbavici. Nas tim je otprilike poznat osim Fejze svi su na raspolaganju. Najvaznije je postici sto ranije pogodak kako bi se Olimpik otvorio. Jer Vojvoda je majstor za bunker.
Ima li gdje prijenos utakmice ?
-
- Kontakt:
Haman se Milak skrasio u Zvijezdi iz Gradačca. Vidim ga u prvoj postavi danas.
Evo i pogodio u zadnjim minutama i donio pobjedu Zvijezdi. Nek se malo razigra pa ga vratit kao Husu Karjasa.
Zrinjski ih je pobijedio slično kao i mi Krupu.tcity055 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:57Kvalitetniji i fizicki spremniji smo od Olimpika sigurno. Koliko je nama bitna njima je jos vaznija ova utakmica posebno Vojvodi koji nije boda osvojio. Treba ic na pobjedu svakako ali mudro. Svako svakog moze pobijedit sto sinoc vidosmo na Grbavici. Nas tim je otprilike poznat osim Fejze svi su na raspolaganju. Najvaznije je postici sto ranije pogodak kako bi se Olimpik otvorio. Jer Vojvoda je majstor za bunker.
Bit ce sutra velika vrucina i teze ce biti nama jer valja napadat. Treba u ekipu stavit igrace koji su fizicki najspremniji.tuzlac je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:27Zrinjski ih je pobijedio slično kao i mi Krupu.tcity055 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:57Kvalitetniji i fizicki spremniji smo od Olimpika sigurno. Koliko je nama bitna njima je jos vaznija ova utakmica posebno Vojvodi koji nije boda osvojio. Treba ic na pobjedu svakako ali mudro. Svako svakog moze pobijedit sto sinoc vidosmo na Grbavici. Nas tim je otprilike poznat osim Fejze svi su na raspolaganju. Najvaznije je postici sto ranije pogodak kako bi se Olimpik otvorio. Jer Vojvoda je majstor za bunker.
Prognoza kaže da neće biti prevruće (24-25 stepeni celzijusa) a vrlo moguće da bude i kiše pa i grmljavine.tcity055 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:35Bit ce sutra velika vrucina i teze ce biti nama jer valja napadat. Treba u ekipu stavit igrace koji su fizicki najspremniji.tuzlac je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:27Zrinjski ih je pobijedio slično kao i mi Krupu.tcity055 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:57Kvalitetniji i fizicki spremniji smo od Olimpika sigurno. Koliko je nama bitna njima je jos vaznija ova utakmica posebno Vojvodi koji nije boda osvojio. Treba ic na pobjedu svakako ali mudro. Svako svakog moze pobijedit sto sinoc vidosmo na Grbavici. Nas tim je otprilike poznat osim Fejze svi su na raspolaganju. Najvaznije je postici sto ranije pogodak kako bi se Olimpik otvorio. Jer Vojvoda je majstor za bunker.
Napadat ćemo mi ali ,ne leđima okrenutim prema golu protivnika ,nego licem.Ja brinem kako će A. Muminović uklopiti u ekipu.Naravno želim mu što manje posla i da sačuva svoju mrežu netanutu.Isto mu želim ,da mu protivniči igrači neizlaze sami pred njega kao što su pred Fejzića u Doboju.tcity055 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:35Bit ce sutra velika vrucina i teze ce biti nama jer valja napadat. Treba u ekipu stavit igrace koji su fizicki najspremniji.tuzlac je napisao/la: ↑22 avg 2020, 20:27Zrinjski ih je pobijedio slično kao i mi Krupu.tcity055 je napisao/la: ↑22 avg 2020, 14:57Kvalitetniji i fizicki spremniji smo od Olimpika sigurno. Koliko je nama bitna njima je jos vaznija ova utakmica posebno Vojvodi koji nije boda osvojio. Treba ic na pobjedu svakako ali mudro. Svako svakog moze pobijedit sto sinoc vidosmo na Grbavici. Nas tim je otprilike poznat osim Fejze svi su na raspolaganju. Najvaznije je postici sto ranije pogodak kako bi se Olimpik otvorio. Jer Vojvoda je majstor za bunker.
Valjda ga je Hasagić naučio ono što nije Deda , da bude treći bek kod prekida, a ne da ostane golman linijaš.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 avg 2020, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo nije sviran penal za nas.....
Sudija:Jelić Frano – Širopki Brijeg
A 1 Musa Jure – Čitluk
A 2 Zelenika Marko – Mostar
4 Marić Dražen - Bijeljina

Sudija:Jelić Frano – Širopki Brijeg
A 1 Musa Jure – Čitluk
A 2 Zelenika Marko – Mostar
4 Marić Dražen - Bijeljina

Stvarno su sa ovim prenosima nekorektni. Obavezno prenose sarajevske klubove bez Olimpika, Borca i Zrinjskog. Za ostale ih ne zanima. Al malo su bolji od Moje TV koja je samo Sarajevo i Zelju pod moranjem prenosila. Ostali klubovi su zapostavljeni
Damas u 17 ni nas ni Krupa Radnik nema na TV. Zasto ako je slobodan termin zato pitare u terminu finala LP prenose.
Oni su za početak prvenstva uzeli u obzir imena klubova.Tu smo mi donji.Vremenom kako se formira tabela oni će morati prenositi derbije.Derbi je prevashodno po tome koja mjesta na tabeli zauzimaju rivali pred utakmicu.Tad će ,nadam se Tuzla biti non -stop na TV.ŽELJO-MLADOST -PROMAŠAJ, ZRINJSKI -SLOBODA - PROMAŠAJ ITD....Oni prenose namještene utakmice.tcity055 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 14:49Stvarno su sa ovim prenosima nekorektni. Obavezno prenose sarajevske klubove bez Olimpika, Borca i Zrinjskog. Za ostale ih ne zanima. Al malo su bolji od Moje TV koja je samo Sarajevo i Zelju pod moranjem prenosila. Ostali klubovi su zapostavljeni
Damas u 17 ni nas ni Krupa Radnik nema na TV. Zasto ako je slobodan termin zato pitare u terminu finala LP prenose.

NAŠ HUSO KARJAŠEVIĆ

-
- Kontakt:
Moze im se, nismo trenutno u situaciji da uticemo ma neke stvari. Radi se u klubu sto se moze, ali nekad jednostavno ruke su vezane. Savez je takav kakav je, situacija isto, nadam se sa nasim dobrim rezultatima da cemo malo to popraviti i natjerati neke ljude da ozbiljno gledaju na nas. Ono sto mozemo sad da pomazemo, bodrimo i promovisemo klub na naj bolji moguci nacin. Zato me nekad zabole negativni komentari ovdje na forumu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje je više j e b e n i Nikolić....lik došao prije mjesec nigdje ga...najavljen ko da je Messi stigao...kad će na teren....iza nove godine kad ti svi konkurenti pobjegnu 10 bodova pa ćeš kukati kako trčkara u borbi za NISTA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.