FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zaxon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zaxon » 23 avg 2020, 17:14

Jedino što svi mi očekujemo od ove sezone je titula. Sve drugo je poraz ravan ispadanju. Ako i ove godine useru svi nek se maknu. To važi i za Amara. Igrači i uprava ako se ne mogu s ovim pritiskom nositi nek odmah kupe prnje.
Samo Željo!

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 23 avg 2020, 17:16

Lako je biti 'svemirski brod' kada ti u krilo kapne pet, šest miliona. Idealni uslovi, ne može bolje. Izvoli u pandemiji budi mangup pa skontaj šta i kako.
Željezničar za život cijeli!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 avg 2020, 17:20

Nije samo nama pandemija, svima je druze.

Svaka uprava dodje s spikom “zatekli smo klub u teskom stanju” eto da nisu usli u klub ugasio bi se.

Sto se tice Amara neka ga jos 10 godina ali mora imati ljude koji mogu da prate.
Ne nehljebovice.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 avg 2020, 17:25

Čuj Moja TV :puke:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 23 avg 2020, 17:25

MocMahale444 je napisao/la:
23 avg 2020, 17:20

Svaka uprava dodje s spikom “zatekli smo klub u teskom stanju” eto da nisu usli u klub ugasio bi se.

Sto se tice Amara neka ga jos 10 godina ali mora imati ljude koji mogu da prate.
Ne nehljebovice.

Ma Amar neće nigdje da armagedon udari. Nije bezgrešan ali je za nas zlatan

Ovo iznad, ne govorim ja to zbog uprave, nego radi poređenja. Nije isto 16', ne izboriš evropu a opet imaš sve plaćeno godinu, da marku ne uneseš u klub, i sada kada su realno mnogi tokovi novca zaustavljeni. Jednostavno je tako.

Morate shvatiti da su nama svi bitni izvori prihoda pogođeni. Prihod od karata, sponzora i nekih bar 60% i više od prodaje igrača. To su smiješne cifre koje se nude, naknada za treniranje je toliko.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 avg 2020, 17:28

Bbake je napisao/la:
23 avg 2020, 17:25
MocMahale444 je napisao/la:
23 avg 2020, 17:20

Ne nehljebovice.

Ma Amar neće nigdje da armagedon udari. Nije bezgrešan ali je za nas zlatan

Ovo iznad, ne govorim ja to zbog uprave, nego radi poređenja. Nije isto 16', ne izboriš evropu a opet imaš sve plaćeno godinu, da marku ne uneseš u klub, i sada kada su realno mnogi tokovi novca zaustavljeni. Jednostavno je tako.

Morate shvatiti da su nama svi bitni izvori prihoda pogođeni. Prihod od karata, sponzora i nekih bar 60% i više od prodaje igrača. To su smiješne cifre koje se nude, naknada za treniranje je toliko.
👍👍👍👍👍

iguita

Post Postao/la iguita » 23 avg 2020, 17:32

Evo citam prozvakane teme misimovic , uprave bivse sadasnje i tako dalje. Nista od tih tema nije vise aktuelno niti bitno vise.Pisao sam nekad da postoji interes eventualnog ulagaca na osnovama obostranog interesa.Da bi se uopste uslo u ozbiljnu pricu i razgovore moraju se naci modaliteti ulaganja i ostvarenje profita ulagaca.Statutom kluba se moraju omoguciti odredjene stvari koje trazi eventualni ulagaci.Drugi puno veci je problem zakona o sportu koji ne predvidja niti omogucuje privatizaciju klubova.E zato se moraju praviti akrobacije sa statutom i da ne pricam detalje ,nema potrebe ovdje to iznositi. Dakle nije da nema interesa od strane investitora ili ulagaca za nas klub, ali tek nakon sto im se omoguci da kroz statut i druge akte kluba budu siggurni u svoja ulaganja i profit koji planiraju.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2020, 17:33

Amar je zasluzio bolje i sposobnije ljude ma sta vi pricali,jbg neki ne razumiju time sto brane ove ljude direktno i Amaru otezavaju...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 23 avg 2020, 17:35

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 23 avg 2020, 17:37

delinjo je napisao/la:
23 avg 2020, 17:33
Amar je zasluzio bolje i sposobnije ljude ma sta vi pricali,jbg neki ne razumiju time sto brane ove ljude direktno i Amaru otezavaju...
:kafa: :salut: Bas tako.

Jos jednom **** ih mojatv.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 avg 2020, 17:39

Ma realno, nikada nismo imali ljude ili jednog covjeka koji ce namaci par miliona, ono, da klub prodise. Bez privatizacije, sva ova prica je uzaludna. Mozemo se mi busati, radnicki klub, klinci, palici ali iz prazne ne puca. Ostaje nam da se krpimo ovako do daljneg dok se zakon o sportu ne donese. A onda vidjeti sta i kako dalje, mijenjati statut itd.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 23 avg 2020, 17:40

iguita je napisao/la:
23 avg 2020, 17:32
Evo citam prozvakane teme misimovic , uprave bivse sadasnje i tako dalje. Nista od tih tema nije vise aktuelno niti bitno vise.Pisao sam nekad da postoji interes eventualnog ulagaca na osnovama obostranog interesa.Da bi se uopste uslo u ozbiljnu pricu i razgovore moraju se naci modaliteti ulaganja i ostvarenje profita ulagaca.Statutom kluba se moraju omoguciti odredjene stvari koje trazi eventualni ulagaci.Drugi puno veci je problem zakona o sportu koji ne predvidja niti omogucuje privatizaciju klubova.E zato se moraju praviti akrobacije sa statutom i da ne pricam detalje ,nema potrebe ovdje to iznositi. Dakle nije da nema interesa od strane investitora ili ulagaca za nas klub, ali tek nakon sto im se omoguci da kroz statut i druge akte kluba budu siggurni u svoja ulaganja i profit koji planiraju.
Pa šta onda ovi više rade koje **** materine?
Platiš dobru advokatsku kuću, i za 3 mjeseca dobijes pravni dokument na 100 strana pod nazivom - STATUT.

Šta rade ovi još uvijek? Ima li pomaka? Koga god upućenog nešto pitaš, vazda sliježu ramenima "ma ne znam," "možda sljedece godine," "znaš, pandemija je."
Eto samo je nas sastavila pandemija. Problem je zasukati rukave i nešto pokušati uraditi. Ovi samo sliježu ramenima.

Senad Misimović je za ove svemirski brod. U boji. Najmoderniji. Sviđalo se to nekome ili ne. Da nije njega, i dan danas bi igrali na livadi a istoka ne bi bilo. Bez obzira što smo mi to platili i uefa. Valjalo je završiti sve imovinsko-pravne poslove. Hrvati se sa administracijom u opštini.

Da su ovi bar završili papire da se osposobe prostori na istoku za rentanje, ja bi im kapu skinuo i "a" ne bi rekao. Uradiš to za Želju, omogućiš klubu priliv novca na duge staze i tup - ostaneš upamćen u Željinoj historiji. A ovako ćemo ih pamtiti po tome sto Džubur nije mogao ili je zaboravio dati igračima premije.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 23 avg 2020, 17:41

Bbake je napisao/la:
23 avg 2020, 17:16
Lako je biti 'svemirski brod' kada ti u krilo kapne pet, šest miliona. Idealni uslovi, ne može bolje. Izvoli u pandemiji budi mangup pa skontaj šta i kako.
Treba biti posten i reci da tada nisu dosli u klub i tamo zatekli da je sve med i mlijeko. To nisu idealni uslovi. Bilo je mnogo dugova koje su vratili. Isto tako, kasnije su se zaigrali fm i bacili milione Zeljinog novca i zestoko srozali ugled kluba..

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 23 avg 2020, 17:46

SudoHusika je napisao/la:
23 avg 2020, 17:40
iguita je napisao/la:
23 avg 2020, 17:32
Pa šta onda ovi više rade koje **** materine?
Platiš dobru advokatsku kuću, i za 3 mjeseca dobijes pravni dokument na 100 strana pod nazivom - STATUT.

Šta rade ovi još uvijek? Ima li pomaka? Koga god upućenog nešto pitaš, vazda sliježu ramenima "ma ne znam," "možda sljedece godine," "znaš, pandemija je."
Eto samo je nas sastavila pandemija. Problem je zasukati rukave i nešto pokušati uraditi. Ovi samo sliježu ramenima.

Senad Misimović je za ove svemirski brod. U boji. Najmoderniji. Sviđalo se to nekome ili ne. Da nije njega, i dan danas bi igrali na livadi a istoka ne bi bilo. Bez obzira što smo mi to platili i uefa. Valjalo je završiti sve imovinsko-pravne poslove. Hrvati se sa administracijom u opštini.

Da su ovi bar završili papire da se osposobe prostori na istoku za rentanje
, ja bi im kapu skinuo i "a" ne bi rekao. Uradiš to za Želju, omogućiš klubu priliv novca na duge staze i tup - ostaneš upamćen u Željinoj historiji. A ovako ćemo ih pamtiti po tome sto Džubur nije mogao ili je zaboravio dati igračima premije.
Bas sam ranije danas ovde postavio pitanje a nisam dobio odgovor. Zna li neko sta je sa tim prostorima ispod istoka, kako se ja sjecam bilo je govora da se prvo treba postaviti krov, pa tek onda zavrsiti prostore za iznajmljivanje. Krov je vec koliko dugo tu, a dokle se stiglo sa poslovnim prostorima?
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 23 avg 2020, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 23 avg 2020, 17:48

De bolan ovi ne mogu naci pare za plate a da ti opremaju prostore.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

NAPADAJ
Kontakt:

Post Postao/la NAPADAJ » 23 avg 2020, 17:49

Normalno, pa uzeti one pare za onakvog Sabanadzovica je remek djelo a provjereno znam da je Misimovic isao u Grcku i pregovarao oko love. Isto tako ovo vezano za statut je gubljenje vremena, nesto prilagodjavati i mijenjati za nekog investitora je smijesno iz razloga jer ce navijaci otkinuti glavu onom ko prvi spomene bilo kakvu prodaju. Zivi bili pa vidjeli.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 avg 2020, 17:50

Zaxon je napisao/la:
23 avg 2020, 17:14
Jedino što svi mi očekujemo od ove sezone je titula. Sve drugo je poraz ravan ispadanju. Ako i ove godine useru svi nek se maknu. To važi i za Amara. Igrači i uprava ako se ne mogu s ovim pritiskom nositi nek odmah kupe prnje.
Koji si ti to faktor majke ti da odredjujes ko ce gdje? Unormalite se vec jednom
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 23 avg 2020, 17:53

NAPADAJ je napisao/la:
23 avg 2020, 17:49
Normalno, pa uzeti one pare za onakvog Sabanadzovica je remek djelo a provjereno znam da je Misimovic isao u Grcku i pregovarao oko love. Isto tako ovo vezano za statut je gubljenje vremena, nesto prilagodjavati i mijenjati za nekog investitora je smijesno iz razloga jer ce navijaci otkinuti glavu onom ko prvi spomene bilo kakvu prodaju. Zivi bili pa vidjeli.
Jbg, meni se to ne sviđa. "Nikom te ne damo" i hoćeš titule i iskorak u 21.vijeku. A daš godišnje 50km klubu. E može al' u ku.r.cu buraz.

iguita

Post Postao/la iguita » 23 avg 2020, 17:54

Radi se na prijedlogu izmjena statuta koji mora usvojiti skupstina kluba tamo nekad u decembru.Ti koji su svemirski brod kako kazes i njihovi ljudi vec rade da se onemoguci izmjena statuta.Tek ce poceti price lagano kako Amar i ostali hoce da uzmu novac prodaju imovinu uniste klub i tako dalje.Pred nama je i vidjet ce te opstrukcije .Aktuelna uprava veci dio nije kvalifikovana da vodi klub niti da radi na prijedlogu izmjena statuta.Medjutim nikakav interes kluba nije da odu do decembra.Stvaras pravni vakum kada ti treba kvorum da podneses izmjene statuta ,skupstini kluba.Ogromna ulaganja za ove prilike su moguca ako se pravno formalno kroz dokumenta kluba da ulagac bude siguran u investiciju i profit.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 23 avg 2020, 17:55

Predsjednik mora da bude instutucija koja ima pare, koja ce donositi pare. Ovaj sad ne moze marke naci, a ni prethodni nisu mogli.

Sve dok je tako budite zadovoljni sto smo ikako prvii na tabeli. Nisu u stanju da namaknu marku sunce ti jeb.em
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.