FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebibovi šutevi s centra na prazan gol

Hvala punoZukanovic je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:10Stavio sam ga u prvi tim. samo nije sistem jos prebacio na 2020 sezonu. rekli su nakon lp zato se nadam da ce sutra biti sve kako treba.
JURIŠ
100 hiljada danas na protestima u Minsku

Hajmo Ceferin pisi 0-3Osim u Minsku, Russia Today prenosi da se protesti održavaju i u drugim velikim gradovima širom države. Stotine ljudi je na ulice izašlo u Brestu, Mogilevu i Vitebsku, a na trgu u Grodnu se okupilo hiljade ljudi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- RajaBa1983
- Kontakt:
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Od danas svako ko stavi krstu velkovskog u prvi tim bice banovan!
- RajaBa1983
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:20Od danas svako ko stavi krstu velkovskog u prvi tim bice banovan!
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
Samozdravlje
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:38Ako stavi krstu u prvih 11 kvota ce opravdano otici na 9.
Idi bidni bek.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Tinoooooooo
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema Zvonica kod Veleza 
I to kao neki prijatelji protiv svih ga stavljaju, samo protiv nas nece, da nam bude jos teže.
I to kao neki prijatelji protiv svih ga stavljaju, samo protiv nas nece, da nam bude jos teže.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Nista bek. Samo napad!Samozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:23TheIvicnjak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 17:38Ako stavi krstu u prvih 11 kvota ce opravdano otici na 9.
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi bidni bek.
Bravo Hole NAJVECI KLUB U DRZAVI
Predaj ključeve
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- feniksptica
- Kontakt:
Eto sto je narasla kvota za nas. Ne igra im kapetan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Los potez za tatara,trebao je fanimo,ovaj ako odigra do 80 min nece moci hodati protiv dinama al haj.
-
Hercegovac_do_groba
- Kontakt:
Nisam ja iz Mostara niti je moj klub VelezHistoricar je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:55Drži se ti svog kluba, koji trofej nije uzeo 34 godine i od kojeg su u nezavisnoj BiH trofejniji visočka Bosna, Brotnjo, Modriča, Orašje, Slavija, Olimpik i RadnikHercegovac_do_groba je napisao/la: ↑23 avg 2020, 15:38Nema Sarajevo kvalitet u igrackom kadru da bi sa lakocom osvajao bodove u kombinovanom sastavu protiv Veleza. Kako ste izgledali protiv Tuzle vi ne mozete u ovom momentu da kazete da cete lagano dobiti Velez ni u najjacem sastavu kamoli kombinovanom. Malo se spustite na zemlju, pobjedili ste prvaka Velsa koji su liliputanci u Evropskim kvalifikacijama. Sama kvota 1.85 na Sarajevo danas govori koliko vam vjeruju bukmejkeri, u taj vas sirok kadar.
Voleo bih da neko izbaci ocekivane sastave, i koliko je tu startera. Planiram baciti malo pogled da vidim ima li pomaka u odnosu na mec sa Tuzlom.![]()
![]()
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Tobe budalo

S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Ubacit Fanima mjesto Tatara na poluvremenu. Taman ovaj moze igrat jace i bit malo odmoran a s Fanimom dobijemo svjezinu i brzinu poslije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Samo Vi mislite da su prijatelji ja sam ih smatrao sve do sada ubio me Bog ako lažemElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:24Nema Zvonica kod Veleza
FKS
Ma bice 5 izmjena danas sigurno, jos ako rano povedemo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:36Los potez za tatara,trebao je fanimo,ovaj ako odigra do 80 min nece moci hodati protiv dinama al haj.
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Samo dobro zatvoriti cvijanovica,nezgodan je decko,sretno divovi samo jako.
Trenutno korisnika/ca: UltraNorth i 20 gostiju.