FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Greska je sto mi nesto poredimo stalno i konstantno se vracamo unazad na bilo koji period. Svaku garnituru posmatrati iskljucivo kroz njihov rad. Ako nesto prije nije valjalo to ne moze biti opravdanje ako sad nesto drugo ne valja. Treba pricati o sadasnjem stanju i problemima koga boli djon za nekog ko je bio 2013, 15, 18, 19...
@lijevapolutka, hahahahahaha ali bas
@lijevapolutka, hahahahahaha ali bas
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Oni su naslijedili brdo para, ovi praznu kasu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovi ljudi nisu naslijedili one iz 2018. vec one iz juna 2019. ili cak mozes reci februara 2020. jer je bilo znacajnih promjena i tad.
- MocMahale444
Virto tako je
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Imali smo mi prihoda i prije 2015-te, prodao se Džeko četiri godine prije za velike pare u City, prodavali smo igrače i prije Baje i Amira, igrali Europu i prije Ferencvaroša...
Pa opet ja nisam vidio neke velike pomake mimo zelenog terena, a to je isključivo zasluga Amara a ne nekakve uprave.
Nije da branim Misimovića i co, ali hoću reći to konkretno oko para eto ispade oni dobili na račun sedam miliona, a svi prije i svi poslije njih dobili 0 KM na računu.
Pa opet ja nisam vidio neke velike pomake mimo zelenog terena, a to je isključivo zasluga Amara a ne nekakve uprave.
Nije da branim Misimovića i co, ali hoću reći to konkretno oko para eto ispade oni dobili na račun sedam miliona, a svi prije i svi poslije njih dobili 0 KM na računu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:53Imali smo mi prihoda i prije 2015-te, prodao se Džeko četiri godine prije za velike pare u City, prodavali smo igrače i prije Baje i Amira, igrali Europu i prije Ferencvaroša...

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samo mala napomena @Raonfa. Različite su bile slike kluba 09' i 15', ne različite već nebo i zemlja. Prva slika je totalno ogoljen klub do kosti, bez pobjede u gostima mjesecima i igrače koje većinu Amar rastjerao na drugom treningu. A druga klub koji štedi i bori se za konsolidaciju već dvije godine, ima potpisan reprogram i promovisanih šest sedam mladih igrača, plus uspjeh u evropi i drugo mjesto.
Željezničar za život cijeli!
Istina, ali kažem ti koliko se njima osporava da su prokardašili sedam miliona, mislim da je red da se spomene da su i drugi imali prihode jbg.Bbake je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:09Samo mala napomena @Raonfa. Različite su bile slike kluba 09' i 15', ne različite već nebo i zemlja. Prva slika je totalno ogoljen klub do kosti, bez pobjede u gostima mjesecima i igrače koje većinu Amar rastjerao na drugom treningu. A druga klub koji štedi i bori se za konsolidaciju već dvije godine, ima potpisan reprogram i promovisanih šest sedam mladih igrača, plus uspjeh u evropi i drugo mjesto.
Pa kad skontaš Željo je u taj najgori vakat znao prodati Štilu, Dialibu, Cocalića i još ponekog i uzeti finu lovu, tako da to nije sve tako crno bijelo da niko drugi nije imao ništa, a Miske i co. su imali sve.
Ali nebitno, ja svakako ne volim pretjerano o upravama i strukturama kluba, ja sam navijač i volim da pričam i diskutujem o igračima i igrama na terenu, a ovo ostalo samo ako moram.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoce li one premije igracima biti isplacene prije Izraela?
-
- Kontakt:
Joj jest bilo gotiva na forumu kad nam je glavni problem bio jesu li dresovi stigli ili ne 

Željo je religija i život.
A kolko su ocajni korona sampioni..
To su bila druga vremena.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:53Imali smo mi prihoda i prije 2015-te, prodao se Džeko četiri godine prije za velike pare u City, prodavali smo igrače i prije Baje i Amira, igrali Europu i prije Ferencvaroša...
Misimovićeva uprava je imala na raspolaganju preko 10 miliona KM samo u prvoj godini, a iza sebe su ostavili praznu kasu, preplaćene igrače i dugove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne volim suplju o sreci il to, al da je ova tekma Zeljo vs Velez sad bi bilo 0 2 najmanje.
Cuva Bog Zelju svog!
To šta su ostavili, to je drugo, to i ne sporim. Samo govorim o tome da su i drugi imali neke pare.Virtu4l je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:20To su bila druga vremena.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:53Imali smo mi prihoda i prije 2015-te, prodao se Džeko četiri godine prije za velike pare u City, prodavali smo igrače i prije Baje i Amira, igrali Europu i prije Ferencvaroša...
Misimovićeva uprava je imala na raspolaganju preko 10 miliona KM samo u prvoj godini, a iza sebe su ostavili praznu kasu, preplaćene igrače i dugove.
Različita vremena jesu, i to stoji, ali za mene su oni i druge uprave u pet deka, njihova je krivica što su potrošili najviše para, mada ako ništa ostala je ta tribina.
I nju su dijelom napravili navijači, ali generalno ako ću im dati plus za nešto onda će ga dobiti za sve radove na stadionu i akcije i sve što ide sa tim, jer niko prije njih haman 30 godina nije kurcem mrdnuo da okreči stadion kamo li nešto drugo.
...I stadion koji nikad nije bolje izgledao. A ova struktura da je naslijedila duplo više ne bi bila u stanju da uradi na polju infrastrukture kao bivši. Ništa nije crno i bijelo. Bivši nisu bili uspješni u sportskom segmentu, mada je i to relativno, jer smo jednom sami sebe zajebali a jednom sudije pa nismo postali prvaci, a ovi drugi dobro će biti ako šta ne zajebu oko infrasteukture a da li će biti uspješniji u sportskom segmentu, znaćemo na kraju sezone, mada sam i tu skeptičan.Virtu4l je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:20To su bila druga vremena.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 18:53Imali smo mi prihoda i prije 2015-te, prodao se Džeko četiri godine prije za velike pare u City, prodavali smo igrače i prije Baje i Amira, igrali Europu i prije Ferencvaroša...
Bivsu su bili sposobni samo poklepat pare s menadzerima, ostalo su napravili navijaci, opcina i savez. To mozete materi pricati šarene laze
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Je li ovo Šurković rekao primimo gol? kuknjava kuknjava kuknjava
Gazi pitare!!
Gazi pitare!!
Jarane kako su se igrači prije prodavali, tuga i spomenuti. Predsjednik dođe ocu i kaže da podijele.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:15Istina, ali kažem ti koliko se njima osporava da su prokardašili sedam miliona, mislim da je red da se spomene da su i drugi imali prihode jbg.Bbake je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:09Samo mala napomena @Raonfa. Različite su bile slike kluba 09' i 15', ne različite već nebo i zemlja. Prva slika je totalno ogoljen klub do kosti, bez pobjede u gostima mjesecima i igrače koje većinu Amar rastjerao na drugom treningu. A druga klub koji štedi i bori se za konsolidaciju već dvije godine, ima potpisan reprogram i promovisanih šest sedam mladih igrača, plus uspjeh u evropi i drugo mjesto.
Pa kad skontaš Željo je u taj najgori vakat znao prodati Štilu, Dialibu, Cocalića i još ponekog i uzeti finu lovu, tako da to nije sve tako crno bijelo da niko drugi nije imao ništa, a Miske i co. su imali sve.
Ali nebitno, ja svakako ne volim pretjerano o upravama i strukturama kluba, ja sam navijač i volim da pričam i diskutujem o igračima i igrama na terenu, a ovo ostalo samo ako moram.
Nisam ja rekao da nisi u pravu, samo dodao još ovu bitnu napomenu. I ne bi se pričalo o ovome uopšte da Misimović nije na prvoj skupštini nakon što smo izgubili evropu počeo pričati o 'prerezanim vezama', kako su oni hrabri, kako im je teško, vraćaju dugove.
Dovoljno ti je haveru pogledati budžete i sve ti bude jasno. Od 1.5, 2.2, ( Gredić ) do 3.5, 5, 5, 5.5. ( Misimović ).
@Žvaka je u pravu za stadion, nebo i zemlja prije i poslije bivših. Samo što smo haveru sve to platili, i preplatili.
Željezničar za život cijeli!
Ko da ce to napravit neku razliku

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trenutno korisnika/ca: Grbavica786, mavi i 46 gostiju.