FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sacekati mec protiv Radnika i zahvaliti se Vinku Marinovicu, njegovim pomocnicima i Jeleskovicu. Dovesti nekog strucnjaka, po mogucnosti stranca. Ukoliko to nije moguce, zvati Trivunovica ili postaviti Dzenu Uscuplica do polusezone barem. Iduci na tapeti je Hadzic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Vidjeli ste osmjeh dudica kad se bod SARAJEVU uzme
Idalje neporazeni, sve ok, izbacit Brest pa sta mognemo u Bjeljini...zamalo da uzmemo ovo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Marinovicu odlazi i povedi Dupovca, Hodzica i Handzica
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Cuj veliki kiks 
Ja prezadovoljan, sad ide mnogo bitnija tekma
Ja prezadovoljan, sad ide mnogo bitnija tekma
Ovi sto brane igrace, Vinka, Emira, kondiciju, leprsavost, cuvanje za LP, Dupovca, Hodzica kojeg gledam vec 3god i jos 1001 razlog ovako lose igre i nespremnosti ekipe neka nam jave kad se uigraju, proigraju i sve bude bolje.
Ovo se vise ne moze ni gledati...ode zdravlje.
Ovo se vise ne moze ni gledati...ode zdravlje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vinko & Hadzija Out, Dzeno In
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Raspravljam se sa covjekom kojeg trenera Sarajeva naziva cetnikom, kud cu dalje..niti ga branim ni nista, ali tako nazivati trenera Sarajeva je ogromna sramota
@Napapijri kakav ba Trivunovic...ne moze voditi klub iz prve federalne
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Realan rezultat drugo poluvrijeme dobro. Sramotno izdanje Zinedina, Sušica, Handzica i Hodzica. Najviše me Zinedin razočarao umjesto da grize da se izbori da igra on totalno bez volje.
Al definitivno imamo jasnu sliku ko sta moze.
Al definitivno imamo jasnu sliku ko sta moze.
Ovo u drugom poluvremenu je Sarajvo.
Tino ne može trčat, dakle ne može igrat. U odbrani ne postoji. Andrej >> Tino, Pejović će tu izgleda bit starter uz Oremusa.
Tino ne može trčat, dakle ne može igrat. U odbrani ne postoji. Andrej >> Tino, Pejović će tu izgleda bit starter uz Oremusa.
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vratiti usrefaNapapijri je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:52Sacekati mec protiv Radnika i zahvaliti se Vinku Marinovicu, njegovim pomocnicima i Jeleskovicu. Dovesti nekog strucnjaka, po mogucnosti stranca. Ukoliko to nije moguce, zvati Trivunovica ili postaviti Dzenu Uscuplica do polusezone barem. Iduci na tapeti je Hadzic.
Bruka i sramota od igre!!! Bruka!! Emire odlazi !!!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ma škart ekipa. Ko to ne vidi je slijep. Ni jedan jedini igrač Sarajeva ne može igrati u nekoj osrednjoj ligi tipa austrijske. Možemo se mi ovdje furati na kojekakve Fanime, Rahmanovice i Tatare, ali sve je to škart. Ova liga je takav krš, toliko spora i nedimamicna da bi iole ozbiljan igrač sam rješavao ovakve utakmice.
Fera, ne radi se o bodovima. I drugi će kiksat. Ali neorganizovanost, nespremnost i taktičke igre nigdje nema. Patnja od igre, branimo se od slabijih ekipa, i igrači sami ne znaju šta treba da rade na terenu. Sudaraju se, nema krila, nema discipline, stalno žuti kartoni, po utakmici 3,4 komada. Nedostaje autoritet. A i kad kamera pokaže prema Vinku, lik izgleda totalno pogubljen.fera je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:50Ne mogu reci da sam nezadovoljan jer sam ocekivao tesku utakmicu. Drugo poluvrijeme smo dobro odigrali i vidi se da ova ekipa moze bolje.
Vidjecemo kad ispadnemo iz europe pravu snagu naseg tima. Razumijem da sad igraju u pocetku utakmice ovako jer se trudi sto manje izmoriti ekipu. Bitno je sto manje bodova prosuti i sacuvati prikljucak sa vrhom tabele jer i njima sad krece europa nece svi odma ispasti valjda.
Gledaj ti ovih sto se nista ne pitaju sto bi nesto tjerali...
Drugo odlicno, falilo je malo srece... Idemo dalje sad je Brest najbitniji...
Svaka cast Velezu na odlicnoj tekmi...
Drugo odlicno, falilo je malo srece... Idemo dalje sad je Brest najbitniji...
Svaka cast Velezu na odlicnoj tekmi...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Ne moze ni Vinko, brate, od Trivunovica nesto barem moze biti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:53Raspravljam se sa covjekom kojeg trenera Sarajeva naziva cetnikom, kud cu dalje..niti ga branim ni nista, ali tako nazivati trenera Sarajeva je ogromna sramota
@Napapijri kakav ba Trivunovic...ne moze voditi klub iz prve federalne
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Hahahahahhahahahahahahahah covjek ako ne znas jos nema poraza na klupi a btw neki dan donio timu milku u klupsku kasuNapapijri je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:52Sacekati mec protiv Radnika i zahvaliti se Vinku Marinovicu, njegovim pomocnicima i Jeleskovicu. Dovesti nekog strucnjaka, po mogucnosti stranca. Ukoliko to nije moguce, zvati Trivunovica ili postaviti Dzenu Uscuplica do polusezone barem. Iduci na tapeti je Hadzic.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Evander, Hightower, Napapijri, Serha, sirferguson i 77 gostiju.