<3
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E vidite, ovo je prvi domaći kiks Sarajeva, ne računajući derbi, još od aprila prošle godine.
To je ono što nam treba, da se okliznu par puta.
To je ono što nam treba, da se okliznu par puta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
S obzirom da je zavrseno kolo i da su nam se svi rezultati haman poklopili jedan “lijep” pozdrav za pulene i yebo li vas svak za ono u petak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Prvi na tabeli odlazimo na pauzu

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
Sudije pomazu pitarima.
Onaj se zaleti sudiji u facu zuti dobio, onda ponovo maše rukama kao da parkira avion I opet nista.
Dupovac napravi faul za žuti a sudija miran ko buda
A daj ba.
Onaj se zaleti sudiji u facu zuti dobio, onda ponovo maše rukama kao da parkira avion I opet nista.
Dupovac napravi faul za žuti a sudija miran ko buda

A daj ba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samo da ne otjeraju Vinka,neka ga jos par kola da se probamo odlijepiti prije nego dodju tobe 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Igraju se neke utakmice sljedeci vikend.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Odlijepit cemo se ka gore samo ako predsjednik uplati premije zaostale u suprotnom odlijepit cemo ka dolje
Ne idemo kao prvi na pauzu, bar ne još uvijek jer naredni vikend se isto tako igraju utakmice.
E sad, umjesto da već počnemo praviti bodovnu razliku, ovdje se kao slavi nekih pirovih/vještačkih +1.
E sad, umjesto da već počnemo praviti bodovnu razliku, ovdje se kao slavi nekih pirovih/vještačkih +1.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kontrasviju
- Kontakt:
Da, konačno su kiksali kući mimo poraza od nas ili Europe. Nevjerovatan niz su napravili kod kuće zaista.
Odlično se rasporedili rezultati ovo kolo, sad još veći žal za porazom od Mladosti ali eto šta ćeš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
E yebem vam nanulice za petak i MDK.
Sami smo sebi najveći konkurenti. 100% sam uvjeren.

Željezničar za život cijeli!
Mi smo krivi što se zadovoljavamo tribinom, eto spiskali su sve ali je ostala tribina, a mogle su ostati još minimalno dvije titule i klub je mogao krenuti prema naprijed.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:25To šta su ostavili, to je drugo, to i ne sporim. Samo govorim o tome da su i drugi imali neke pare.
Različita vremena jesu, i to stoji, ali za mene su oni i druge uprave u pet deka, njihova je krivica što su potrošili najviše para, mada ako ništa ostala je ta tribina.
I nju su dijelom napravili navijači, ali generalno ako ću im dati plus za nešto onda će ga dobiti za sve radove na stadionu i akcije i sve što ide sa tim, jer niko prije njih haman 30 godina nije kurcem mrdnuo da okreči stadion kamo li nešto drugo.
Njihove zasluge za stadion su ok, ali je poslije njih ostala pustoš, ostavili su igrače sa debelim ugovorima koje je trebalo isplatiti iz prazne kase, ostavili su omladinski pogon u rasulu, podijelili su navijače, obrukali su klub bezbroj puta... ako je to cijena istočne tribine, ok, ali je po meni previsoka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovi su retardirani prvo Vehabovic pa Ovcina pa ovaj novi napadac ne znaju da dokrajce ove retarde...njih i Tuzla raznese. Sad ce im stati nafaka kad im Brest zabije 3-4 komada i tu krecu njihova kola niz brdo koja niko nece zaustaviti. Ovi pitari su hendikepirani majke mi! Zali boze Mladosti sad bi im 7 bjezali.
ŽELJEZNIČAR 1921
Najveci neprijatelji smo sami sebi.SudoHusika je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:04E yebem vam nanulice za petak i MDK.![]()
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 30 gostiju.