Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Idealno za Pjanica sto se desio ovaj debakl, da se nije desilo ovo nastavili bi isto ovako i sljedece sezone. Ovako su primorani promjeniti vise stvari nego su i planirali, jer vec dobre dvije godine vucu sa igracima koji su vec potroseni.
Tako nekako. Ja se za pocetak nadam kvalitetnom treneru. Pochettino je vjerovatno najbolja opcija, ali i ne mora biti on, samo da ponovo ne naprave gresku s ovim poluanonimusima (koji niti imaju trenersko znanje, niti se mogu nositi s pritiskom vodjenja jednog takvog kluba).Goalgetter je napisao/la: ↑15 avg 2020, 14:27Idealno za Pjanica sto se desio ovaj debakl, da se nije desilo ovo nastavili bi isto ovako i sljedece sezone. Ovako su primorani promjeniti vise stvari nego su i planirali, jer vec dobre dvije godine vucu sa igracima koji su vec potroseni.
Mislim da je vrijeme da Barca promijeni kompletnu defanzivnu liniju ili bar vecinu odbrambenih igraca. Vezni red bi s Pjanicem, De Jongom i Busquetsom mogao dobro funkcionisati (ni rezervni veznjaci nisu losi). U napadu takodjer imaju dobrih rjesenja, mada bi novi trener trebao razbuditi i pronaci najbolje pozicije za Dembelea i Griezmanna. Mozda i Coutinho ostane, mada opet sve zavisi kako na njega bude gledao taj naredni trener.
Licno smatram da dolazak Koemana nije najbolji za Pjanica jer ce ovaj, da moze, dovesti 11 Holanđana...ali hajd, mozda se iznenadim. Vec je jedan tamo, De Jong. Dovest ce evo i drugog u vezni red. Ocekujem da krene po Depaya, van Dijka i ostalu kompaniju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Može dovesti samo de Beeka, Depaya, i eventualno Desta.
de Beek je ofanzivniji od Pjanića, on bi trebao okupirati isto mjesto kao Puig, što bi bila fina rotacija na toj poziciji.
Pjanić može bit ugrožen samo ako Wijnalduma dovedu, u šta sumnjam. Ovog ljeta, teško.
BREAKING: Barcelona confirm new signing Miralem Pjanic has tested positive for the coronavirus.
He will be in quarantine for 15 days and miss the start of pre-season
He will be in quarantine for 15 days and miss the start of pre-season
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci out je i za Ligu Nacija.
Brz oporavak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cimirot-Besic-Saric 
Nadam se da će sve biti u redu sa Miralemom.
A što se tiče utakmica u LN, sada su nam šanse spale s 10 na 1% vjerovatno.
A što se tiče utakmica u LN, sada su nam šanse spale s 10 na 1% vjerovatno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pozvat pijačarsku verziju Pjanića.
Ili Vrančića.
Ipak Vrančića pozvat, hebat ga..
Ili Vrančića.
Ipak Vrančića pozvat, hebat ga..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hebes ligu nacija,ionako ne bi imali sanse ni sa njim
Sad kad su nam sanse 1% trebamo sto vise opcija isprobati
Sad kad su nam sanse 1% trebamo sto vise opcija isprobati
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
100%, ali ne želimo brukanja i sramoćenja.
⚜️~⚜️~⚜️
Nece nikoga zvati...ima 27 igraca na spisku.
Bosanski novinari, uvijek spremni prešutiti

Italijani i Poljaci slave.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cimirot, Gojak, Krunić?
@hurem ali potreban je duboki plejmejker, kako god nisam pametan.
⚜️~⚜️~⚜️
To govorim najprije zbog činjenice da postoji taj prosireni spisak bas zbog ovakvih povreda. Bilo bi glupo i jos jedan minus Bajevicu da sada nekoga zove jer bi to znacilo da nije dobro predvidio i proucio neke stvari.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:48Cimirot, Gojak, Krunić?
Prcic je tek odigrao tekmu nakon stoljeca, Vrancic nije taj duboki playmaker ma sta ko pričao...ako bih ikoga zvao onda bi to bio Jajalo jer je klasicni DM a odličan na lopti, tako da bi igrao 2u1 fakticki. Ne znam da li se uopce oporavio.
Tako da nam ostaje na Miretovoj poziciji gledati Besica ili Cimirota. Tipujem da ce Besic tu zaigrati i glumiti Alcantaru.
Odjedanput se ukazala prilika Sabanadzovicu.
ne cudi me da je fasovo koronu. jako neodgovoran tip koji voli ocejifit po jahtama...
nek bude sretan ako nije dijete zarazio....btw i ostali nasi igraci imaju djecu ali ne smaraju po drustvenim mrezama sa njima kao sto on radi...a o zeni suti, zivi u vanbracnoj zajednici sta li
nista mi ne gubimo njgovim izostankom, ionako bi dosao da se provodi po bosni i malo izdzogira protiv tala i poljaka.
mislim da on svaki poraz zaboravi cim prenoci...jadna je barcelona ako misli da je on neki gamechanger. slepace se uz messia , kao u juveu uz ronalda, i nikad nece povuc kad svi stanu....
drag mi je mire, iako se to ne vidi iz ovog posta
ali ima isti problem kao i dzeko...beta su...mentalno se vec cekirali out, sad samo uzimaju pare
zelim mu brz i bez posljedica oporavak
trebace nam u formi za baraz
nek bude sretan ako nije dijete zarazio....btw i ostali nasi igraci imaju djecu ali ne smaraju po drustvenim mrezama sa njima kao sto on radi...a o zeni suti, zivi u vanbracnoj zajednici sta li
nista mi ne gubimo njgovim izostankom, ionako bi dosao da se provodi po bosni i malo izdzogira protiv tala i poljaka.
mislim da on svaki poraz zaboravi cim prenoci...jadna je barcelona ako misli da je on neki gamechanger. slepace se uz messia , kao u juveu uz ronalda, i nikad nece povuc kad svi stanu....
drag mi je mire, iako se to ne vidi iz ovog posta
zelim mu brz i bez posljedica oporavak
trebace nam u formi za baraz
- Donnie Darko
- Kontakt:
meni ćejf na jahti zvuči veoma alfa
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, MostarReds22, napapijri1987, PrijedorCarsija, Proximic, Zglavkar i 45 gostiju.