FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja prezadovoljan, msm da se prva postava i nije umorila puno. Samo da se Brest prođe
Bas bi bezobrazan i nezafalan(to ce ti sad reci njih par).siroliver69 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:15Znaci, kao što su, cak i djeca koje su se pojavila ovdje na forumu posljednjih dana vidjela, da je klub davno prerastao Husrefa i njegovo shvatanje fudbala, tako je isto jasno, bar ovim ozbiljnijim navijacima da se isto dešava sa Emirom Hadžicem. Momak, vracaj se u Olimpik, gdje si ispekao menadžerski zanat, i to odmah, i nivoa kojeg možda možeš pratiti. Vrh tvog posla je 'dogovor' sa Mušijom. Znamo.
Ozbiljan klub, koji želi više, ne smije trpiti ovakve neozbiljne i tanke SD.
Nevezano za veceras i ovu utakmicu.
Gdje ces napasti Hadziju pa on je mađionicar.
- Generation74
- Kontakt:
Odlično zamišljeno... poluvrijeme iks, u drugom zapeti. Pola prve ekipe na klupi, na kraju 1:1 i nije loše obzirom da je njihov gol plod početničke greške pojedinca i tu trener nema nikakvu krivicu. Očekivati je da beživotno tijelo Mustedanagića bude na transfer listi...
Kad Sušić bude na 100%, kad Šerbečič i Hebib budu u rosteru zajedno sa Pejovićem, možda još jednim pojačanjem... biće to ako Bog da sve za 10.
Kad Sušić bude na 100%, kad Šerbečič i Hebib budu u rosteru zajedno sa Pejovićem, možda još jednim pojačanjem... biće to ako Bog da sve za 10.
I jos bi se pitalo, a samo se pljuje iz dana u dan...
Samo odbiti ove hinjske atake i pustiti ljude u klubu da rade...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
Sušic trenutno ne moze 20 min ozniljnog fudbala igrati. Danas pored njeg i Zinedina vezni red veleza izgledao kao bajernov.
Da smo malo vise ima li svjezine, i da nismo kombinirali sa sastavom dobili bi 2,3 razlike. U drugom poluvremenu to je vec bila druga prica.Ide reprezintivna pauza ,eto prilike da se osvjezi i pripremi ekipa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igra u drugom poluvremenu je bila vrhunska, samo mi nije jasno što ne počnemo odmah ovako. Isto kao da se podredimo protivniku i onda kada primimi gol organizujemo se kao NATO
ali to očito nije bilo dovoljno za pobjedu, makar ne danas.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šteta što Pejović nema papire, sigurno je spremniji od Sušića.
Emir Hadžić napolje
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam... uvijek sam za to da se trener istrpi da se da prilika bilo ko da je trener ali hajde da pokusamo hladne glave sagledati kod Vinka je li to To odnosno ima li u njemu štofa za iskorak?!
- 4 odigrana kola 2 pobjede i 2 remija - malo ako uzmemo i uporedimo nas roster, finansijski momenat i na kraju krajeva kvalitet igraca.
- evropa? Hm obezbijedio je 2400000 KM prolaskom prvog pretkola
- igra pa realno ni u jednoj od ovih 5 utakmica nismo blistali. Sve je bilo vise na misice i renome nego na moc igre. Izuzev utakmice u welsu koja je bila stvar srece.
- Brest? Da su dvije utakmice hladno bismo ih izbacili ovako mislim da ce Uprava sacekati srijedu i ispadnemo li zahvaliti se Vinku a ako prodjemo mislim da ce samo malo kupiti vremena i nista vise.
- 4 odigrana kola 2 pobjede i 2 remija - malo ako uzmemo i uporedimo nas roster, finansijski momenat i na kraju krajeva kvalitet igraca.
- evropa? Hm obezbijedio je 2400000 KM prolaskom prvog pretkola
- igra pa realno ni u jednoj od ovih 5 utakmica nismo blistali. Sve je bilo vise na misice i renome nego na moc igre. Izuzev utakmice u welsu koja je bila stvar srece.
- Brest? Da su dvije utakmice hladno bismo ih izbacili ovako mislim da ce Uprava sacekati srijedu i ispadnemo li zahvaliti se Vinku a ako prodjemo mislim da ce samo malo kupiti vremena i nista vise.
Sigurno je spremniji od svakog naseg fudbalera, sa izuzetkom Oremusa mozda. Razlog - nije prosao pripreme sa nama, koliko god to ruzno zvucalo.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nemogu da vjerujem da neko misli o prolazu protiv Bresta hahah.. sve ispod poraza od 3 gola ce biti super. Mi smo i sa amaterima sa otoka bili bara bara
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

aBd brate.MortemHz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:16Hvala drug, sretno dalje i da ove godine budete u top 3.mostar_mo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:14Cestitke na fer i korektnoj utakmici.
Mislim da je rezultat na kraju realan .
Mnogo smo bili bolji prvo poluvrijeme i sasvim zasluzeno otisli sa vodstvom na poluvrijeme .
U drugom ste vi ocekivano preuzeli inicijativu i dosao je izjednacujuci gol iako ta vasa inicijativa u drugom nije izgleda organizovano kao nasa u prvom vec vise plod naseg psiholoskog pada poslije primljenog gola ali Fedja je to izmjenama uspio primiriti.
Sve u svemu na kraju realan rezultat , sretno u Bjelorusiji.![]()

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nevezano za današnju utakmicu, ovome se moralo pristupiti ozbiljnije od starta. Nismo doveli dovoljno kvalitetne igrače za nešto više. Nije ni Dynamo svjetska klasa ali ja sam apsolutno uvjeren kako bi ih izbacili da su tu naprimjer Bećiraj i Hadžić.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Jarane bas sw razumije covjek u fudbal. Pusti ba ove padobranceado-hz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:18Bas bi bezobrazan i nezafalan(to ce ti sad reci njih par).siroliver69 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:15Znaci, kao što su, cak i djeca koje su se pojavila ovdje na forumu posljednjih dana vidjela, da je klub davno prerastao Husrefa i njegovo shvatanje fudbala, tako je isto jasno, bar ovim ozbiljnijim navijacima da se isto dešava sa Emirom Hadžicem. Momak, vracaj se u Olimpik, gdje si ispekao menadžerski zanat, i to odmah, i nivoa kojeg možda možeš pratiti. Vrh tvog posla je 'dogovor' sa Mušijom. Znamo.
Ozbiljan klub, koji želi više, ne smije trpiti ovakve neozbiljne i tanke SD.
Nevezano za veceras i ovu utakmicu.
Gdje ces napasti Hadziju pa on je mađionicar.

Generation74 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:18Odlično zamišljeno... poluvrijeme iks, u drugom zapeti. Pola prve ekipe na klupi, na kraju 1:1 i nije loše obzirom da je njihov gol plod početničke greške pojedinca i tu trener nema nikakvu krivicu. Očekivati je da beživotno tijelo Mustedanagića bude na transfer listi...
- Kockoglavi
- Kontakt:
I da imamo boljeg trenera.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nisam zadovoljan, ali opet x je, a za potez Hodžića ne treba troši riječi, ubaciti bilo kojeg akademca na njegovo mjesto je pun pogodak. Ako treba trpiti, da trpimo djecu, a ne kloca koji fakat nema mozga. Krle, daj molim te druže oprosti se, molim te.
Kakav kešoljubac, kakva tjeranja pametnjakovići.
Puna podrška Upravi i SS, bitne stvari su pred nama ako Bog da.
Samo hrabro momci u Bjelorusiji
Kakav kešoljubac, kakva tjeranja pametnjakovići.
Puna podrška Upravi i SS, bitne stvari su pred nama ako Bog da.
Samo hrabro momci u Bjelorusiji
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], bvsic, Lecler, miguelramos, QUARESMA 18<<< i 77 gostiju.