FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hadzic treba da odgovara prije trenera,vidi dijete da fali napadac i desni bek a on nista ne radi po tom pitanju,cak i komentator u jednom trenutku kaze za hodzica da nema zamjene,eto hebiba opet nema u sastavu a cak ni on nije klasicni desni bek.
Nek naši traže da se promjeni domaćinstvo, iz sigurnosnih razloga. Evo im prilikeMortemHz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:21Pročitajte tekst obavezno![]()
https://sportsport.ba/fudbal/nikome-ne- ... mti/372942
-
- Kontakt:
Ni sam ne znam zasto al vjerujem da mozemo proci Brest.
Sve su to furači, daj da pljujemo pa makar i po svom klubu. J.ebo ba Dinamo nije ni njima svejedno građanski rat pred vratima.Kockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:25Ne mogu da vjerujem da ovako razmislja navijac Sarajeva
Melji R'ajvo!!!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Sezona kad smo uzeli duplu krunu bila je za pozeliti po prikazanoj igri. Cvrsta, leprsava ma sve za pozeliti bilo. Ne pisem ovo zbog trenera koji nas je tad vodio jer me zaboli qurac za njim. Dok je bilo dobro bio sam za njega, kad je krenulo lose nogaaaa i njemu.
Nakon te sezone umjesto da rastemo sve ostalo je bilo goli qurac pa i zadnja titula koju smo na zivu srecu uzeli a igra bila haman ista kao ove sezone.
Malooooo bolja al opet ziva patnja.
Ja u zivotu svom nisam vidio da je neko osvojio.2 titule a da je sve gori i gori.
Nakon te sezone umjesto da rastemo sve ostalo je bilo goli qurac pa i zadnja titula koju smo na zivu srecu uzeli a igra bila haman ista kao ove sezone.
Ja u zivotu svom nisam vidio da je neko osvojio.2 titule a da je sve gori i gori.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 23 avg 2020, 21:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kontam gotovo je sad, putujemo prekosutra..Stroj1946 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:27Nek naši traže da se promjeni domaćinstvo, iz sigurnosnih razloga. Evo im prilikeMortemHz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:21Pročitajte tekst obavezno![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zasto ulazimo mlitavo u utakmice. Imas najjaci roster u državi ti pocinjes defanzivom nekom i posle se tek budis. Zar nismo mogli uci od početka kao u drugom polvremenu zabijes im gol-dva i onda se povuci.
Hadzija isto tako iskopaj vise jednom tog napadaca i desnog beka pod hitno. Jbt dovescemo jos Adukora a desni bek nam zesca rupa.
Neozbiljno smo shvatili ovu priliku koja nam se pruzila u LP u smislu pojacanja. Ovo nam se nece ovako nastimati jos iducih 10 godina.
Rekao sam i prije tekme, da im halalim bod danas, ali onakve greske praviti je zaista amaterski. Posle Hodziceve smo kaznjeni, a bilo je jos tu greški kad smo direktno njima predali lopte (Dupovac, Jukic). Ono Brest kaznjava, to se u Evropi ne oprasta.
Hadzija isto tako iskopaj vise jednom tog napadaca i desnog beka pod hitno. Jbt dovescemo jos Adukora a desni bek nam zesca rupa.
Neozbiljno smo shvatili ovu priliku koja nam se pruzila u LP u smislu pojacanja. Ovo nam se nece ovako nastimati jos iducih 10 godina.
Rekao sam i prije tekme, da im halalim bod danas, ali onakve greske praviti je zaista amaterski. Posle Hodziceve smo kaznjeni, a bilo je jos tu greški kad smo direktno njima predali lopte (Dupovac, Jukic). Ono Brest kaznjava, to se u Evropi ne oprasta.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 23 avg 2020, 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Zabio ga Resić za NP
Jes da mi oci krvare gledajuci nasu igruali srecom imam 65" tv pa vidim sta se desava. Gledam samo realno stvari. Volio bi i ja da pokazemo muda i muski odigramo, ali mi to nismo ni protiv krupe, mladosti a tc te pregazi ko Bajern, i ti mislis da ces proci Brest.. mislim fino se nadati ali treba biti i malo realan.. Daj boze da ih zgazimo...Kockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:25Ne mogu da vjerujem da ovako razmislja navijac Sarajeva
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
A kako razmisljati uz ovaku igru i ovakav pristup ,do sada sa ozbiljnijom ekipom nismo igrali od kako je pocela sezona ,taj dinamo je dva levela od ove lige kako god ,krupa i mladost nas jebu to je dovoljno ,samo u nasim ocima izgleda mi vidimo neke super igrace u Sarajevu ,a ustvari imas Ahmetovica i Rahmanovica i 9 panjeva ,a ziheras ni poslije 3 kola nije vidio da ovako Sarajevo nikad nije niti ce igrati vise nadam se (pickasto ).Kockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:25Ne mogu da vjerujem da ovako razmislja navijac Sarajeva
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako hladno provuče ovo 65''Fudo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:31Jes da mi oci krvare gledajuci nasu igruali srecom imam 65" tv pa vidim sta se desava. Gledam samo realno stvari. Volio bi i ja da pokazemo muda i muski odigramo, ali mi to nismo ni protiv krupe, mladosti a tc te pregazi ko Bajern, i ti mislis da ces proci Brest.. mislim fino se nadati ali treba biti i malo realan.. Daj boze da ih zgazimo...Kockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:25Ne mogu da vjerujem da ovako razmislja navijac Sarajeva

To mislim da samo UEFA može, a mi sutra idemo tamo. Bojim se da je kasno jbg.Stroj1946 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:27Nek naši traže da se promjeni domaćinstvo, iz sigurnosnih razloga. Evo im prilikeMortemHz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:21Pročitajte tekst obavezno![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Lik je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:29Sve su to furači, daj da pljujemo pa makar i po svom klubu. J.ebo ba Dinamo nije ni njima svejedno građanski rat pred vratima.Kockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:25Ne mogu da vjerujem da ovako razmislja navijac Sarajeva
Melji R'ajvo!!!![]()
![]()
![]()
Ma sta ces, svi kao vole sarajevo...
A eno sjede po kafi i šiši i pricaju kako ce otjerati ljude koji su klubu donijeli puno vise pozitivnih nego negativnih stvari. Njima ovakvi rezultati i odgovaraju u svojoj namjeri.
Bas slucajno se pojavi ovoliko likova na forumu i pise ovo sto pise.
PUNA PODRSKA ZA KLUB, TRENERA, IGRACE, STRUKU I UPRAVU od mene, nebitnog lika.
-
- Kontakt:
Evo marinovic izjavi imamo problem na sredini gdje oremus i djokanovic stalno igraju i nemaju alternative, a ahmetovic i hodzic imaju izgleda 

Aint no rookieMortemHz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:31Kako hladno provuče ovo 65''Fudo je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:31Jes da mi oci krvare gledajuci nasu igruali srecom imam 65" tv pa vidim sta se desava. Gledam samo realno stvari. Volio bi i ja da pokazemo muda i muski odigramo, ali mi to nismo ni protiv krupe, mladosti a tc te pregazi ko Bajern, i ti mislis da ces proci Brest.. mislim fino se nadati ali treba biti i malo realan.. Daj boze da ih zgazimo...Kockoglavi je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:25
Ne mogu da vjerujem da ovako razmislja navijac Sarajevarazbojniče
![]()

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni Hodžić ne bi igrao tamo sve i da moram malog Faruka od 17 godina tu ubaciti, toliko o njemu.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:33Evo marinovic izjavi imamo problem na sredini gdje oremus i djokanovic stalno igraju i nemaju alternative, a ahmetovic i hodzic imaju izgleda![]()
Kako UEFA nije do sada reagovalaMortemHz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:21Pročitajte tekst obavezno![]()
-
- Kontakt:
Ostao si bez Crepulje, Kapica, Adukora, Stanojevica to je bila duša tima a nazad si ima Mujakica i Lazica koji su odigrali perfektnu sezonu. Poslje sezonu si imao vezene Mustafic, Djokanovic, Gavric, Oremus . Sad je malo bolja situacija s veznim al opet ima nespremni igraca u sredini.ado-hz je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:29Sezona kad smo uzeli duplu krunu bila je za pozeliti po prikazanoj igri. Cvrsta, leprsava ma sve za pozeliti bilo. Ne pisem ovo zbog trenera koji nas je tad vodio jer me zaboli qurac za njim. Dok je bilo dobro bio sam za njega, kad je krenulo lose nogaaaa i njemu.
Najviše boli što nema trke, sve nešto poziciono dodavanje, pri čemu Dupe dva puta izbacuje Velež u gol šanse...i nije to samo večeras to traje od početka prvenstva...Mislim da je do trenera ovo igranje, alibi dodavanja, bezveze tranzicije lopte i igrača. To Dudić radi sa ovim limitiranim igračima. Da ne griješim dušu Handža je noćas bio doista dobar., bio je list penal nad njim..sudija je lopov samo takav, pušta hrvačke zahvate Veležovaca cijeli utakmicu, Zeljkoviću faulove prašta, nema žutog kartona...Krste nije više kvalitet za nas, o Holetu također isto, dupe može biti samo rezerva....
I pored svega nadam se da promemo Brest, jer nismo lošiji igrački od njih.
Ove Husrefove indijance treba banovati, dosadili su u bogu i narodu....
I pored svega nadam se da promemo Brest, jer nismo lošiji igrački od njih.
Ove Husrefove indijance treba banovati, dosadili su u bogu i narodu....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Pa realno u sredini imamo najviše problema. Svi nas u sredini pretrce i nadigraju.Sanchez1987 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:33Evo marinovic izjavi imamo problem na sredini gdje oremus i djokanovic stalno igraju i nemaju alternative, a ahmetovic i hodzic imaju izgleda![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, enzo1, Fudo, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Napapijri, napoleon72, Serha, skoJaa, stokastoka23, UltraSa46, Velaxsa, Zagor i 156 gostiju.