Ako nam ovaj šamar ne otvori oči, da nema unaprijed upisanih pobjeda onda ne znam.....
TI GAZI SVE DO TITULE

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Vidi se da brat nije otvarao forum od petkakolezeljovac je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:20Sve nam se poklopilo... Steta za petak... Nisam imao snage da otvorim od petka forum, stid me samog sebe bilo.... Umjesto plus 4, 5 sad smo samo na plus jedan... Iduce sedmice ne igramo radi Maccabija i vjerovatno cemo sa utakmicom manje biti 2. ili 3. na pauzi...
Ako nam ovaj šamar ne otvori oči, da nema unaprijed upisanih pobjeda onda ne znam.....
TI GAZI SVE DO TITULE![]()
Nismo mi takvi nemoj takvih rijeci.. Zayebali jesu ali malo postovanja, idemo momci samo jako. Idemo opet niz pobjeda napraviti i odvojiti se!
**** se vise vi koji hocete da ublazite sramotu, ovo nema opravdanja - ovakav poraz pred pauzu, yebes Makabi kao da ga nema i to protiv zadnjeplasirane ekipe.
Ma pusti ga. Naporan je odavno sa svojim komentarima. Kada Amar ode jednog dana otic ce i on sa foruma. Ima svoju privatnu agendu, briga njega za Zeljom, sto na kraju krajeva otkriva i kada se registrovao na forum.Machak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:34**** se vise vi koji hocete da ublazite sramotu, ovo nema opravdanja - ovakav poraz pred pauzu, yebes Makabi kao da ga nema i to protiv zadnjeplasirane ekipe.
Nema opravdanje da kada **** pitare u derbiju, naredno kolo izgubimo kuci i ispostavi se izgubimo titulu, dvije godine ranije dva puta nas naguzi simpaticna Krupa a njih svi ostali.
Do kada vise "jedna" utakmica da nas kosta tako puno na kraju, sad nije kraj ali ova tri boda ce nas pratiti to upamtite.
Ti bolan nemas mozga uopce. Hajvan obicni. Pogledaj tabelu, gol razliku hajvanu pa onda nesto trabunjaj. Sta hoces da pobjedujes sve 10:0 u pobjeda i kad bi izgubili 11 ti bi isto srao, ti i tebi slicni hajvani sta drugo reci.Machak je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:34**** se vise vi koji hocete da ublazite sramotu, ovo nema opravdanja - ovakav poraz pred pauzu, yebes Makabi kao da ga nema i to protiv zadnjeplasirane ekipe.
Nema opravdanje da kada **** pitare u derbiju, naredno kolo izgubimo kuci i ispostavi se izgubimo titulu, dvije godine ranije dva puta nas naguzi simpaticna Krupa a njih svi ostali.
Do kada vise "jedna" utakmica da nas kosta tako puno na kraju, sad nije kraj ali ova tri boda ce nas pratiti to upamtite.
Da, kada se tako stvari postave, upravu si nema govora.Virtu4l je napisao/la: ↑23 avg 2020, 21:06Mi smo krivi što se zadovoljavamo tribinom, eto spiskali su sve ali je ostala tribina, a mogle su ostati još minimalno dvije titule i klub je mogao krenuti prema naprijed.Raonffa je napisao/la: ↑23 avg 2020, 19:25To šta su ostavili, to je drugo, to i ne sporim. Samo govorim o tome da su i drugi imali neke pare.
Različita vremena jesu, i to stoji, ali za mene su oni i druge uprave u pet deka, njihova je krivica što su potrošili najviše para, mada ako ništa ostala je ta tribina.
I nju su dijelom napravili navijači, ali generalno ako ću im dati plus za nešto onda će ga dobiti za sve radove na stadionu i akcije i sve što ide sa tim, jer niko prije njih haman 30 godina nije kurcem mrdnuo da okreči stadion kamo li nešto drugo.
Njihove zasluge za stadion su ok, ali je poslije njih ostala pustoš, ostavili su igrače sa debelim ugovorima koje je trebalo isplatiti iz prazne kase, ostavili su omladinski pogon u rasulu, podijelili su navijače, obrukali su klub bezbroj puta... ako je to cijena istočne tribine, ok, ali je po meni previsoka.
Otišli su onako kako su vladali, bahato, drsko i bezobrazno. Ugrozili kvorum na Skupštini kluba, nisu ispoštovali Petrovića pa je na kraju neko drugi ispao kriv, a mi ostali bez Evrope.