Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Klasicne forumske, jedan dan najbolji bek, drugi dan najgori. Mali ima potencijala, ali ovo je normala da se je usrao pa nema iskustva, mlad igrac.
E moj Mbape pa jel se ovo moze promasiti ovako jeftino.
E moj Mbape pa jel se ovo moze promasiti ovako jeftino.
⚽FK Garaže⚽
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo je dive po meni al et..
Minimalno 2 razlike za PSG trebalo biti, smiješno šta ljudi rade pred golom
Btw ovo je žuti za Komana

Btw ovo je žuti za Komana
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
penaltik ko suza
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
opet pare i samo pare, koliko se navlaci ovom parizu da uzme ligu prvaka, isti sudac je sviro i lakse kontakte kao penal, ccccc.... sramota za uefapar
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Kasno je pao Coman.
Kakav sut Mbappea maloprije. Razumijem da nije bio u idealnom polozaju, ali daj jbt moglo je to bolje.
Kakav sut Mbappea maloprije. Razumijem da nije bio u idealnom polozaju, ali daj jbt moglo je to bolje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nije penal
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niko ne može postati najbolji u 30 odigranih utakmica. Momak je talentiran ali puno rupa je u njegovoj igri.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vrh tekma.
Pola tekme Parizu pripalo, pola Bayernu. Puno prilika, izjednačeno u potpunosti. Najbolja vrsta finala.
Ali ljudi bi 3-3 jel. Da igraju karine poput Arsenala i Chelsea možda bi i bilo i 3-3, međutim igraju dvije najbolje ekipe trenutno jbg.
Pola tekme Parizu pripalo, pola Bayernu. Puno prilika, izjednačeno u potpunosti. Najbolja vrsta finala.
Ali ljudi bi 3-3 jel. Da igraju karine poput Arsenala i Chelsea možda bi i bilo i 3-3, međutim igraju dvije najbolje ekipe trenutno jbg.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 23 avg 2020, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Svabo u francuskom dresu oborio u sesnaestercu francuza u svabskom dresu. Zanimljivo.
Mbappe i Neymar se ukenjali, treba povuci Angelito.
Mbappe i Neymar se ukenjali, treba povuci Angelito.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nego sta, zar se ovo nije trebali kaznit zutim ?
Mbappe se mora iskupit za onaj promasaj
Covjek se bacio kao da ga auto pokupilo, a ruka bila na ramenu, i bacio se mnogo poslije.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ne moze biti penal kada igrac prodje i onda tek onda skonta da ga je ovaj vukao pa ofirno padne, kad si vec prosao mozes nastaviti akciju iako je kontakta nesumnjivo bilo, ako vec hoces penal padni odmah, dobra odluka sudije.
Inace kvalitet fudbala ocajan, ja ne znam sta se ovo desava pa doslovno ko amaterski fudbal ono napad na jednoj strani pa onda se ekipa odbrani i golman baci loptu preko pola terena i drugi tim je vec pred suparnickim golom. Inace obozavam ovaj futavi Barcelonin posjed stil fudbala koji te u ovakvim utakmicama kosta toga da protivnik dobije bar jednu 100% sansu iz gresaka jer stoperi glume Xavija i Iniestu, sreca za Bayern Mbape sutao ko sto neko rece Lendric.
Inace kvalitet fudbala ocajan, ja ne znam sta se ovo desava pa doslovno ko amaterski fudbal ono napad na jednoj strani pa onda se ekipa odbrani i golman baci loptu preko pola terena i drugi tim je vec pred suparnickim golom. Inace obozavam ovaj futavi Barcelonin posjed stil fudbala koji te u ovakvim utakmicama kosta toga da protivnik dobije bar jednu 100% sansu iz gresaka jer stoperi glume Xavija i Iniestu, sreca za Bayern Mbape sutao ko sto neko rece Lendric.
Ma nije penal.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nail for Real
- Kontakt:
Cist penal.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- ASD
- Kontakt:
Psihološki efekat. Mbappe je protiv sebe imao najboljeg golmana možda i svih vremena. U takvim situacijama si svjestan da moraš perfektno gađati da zabiješ.
Kimpembe je isto skontao da je fauliran od Milera u trenutku kad mu je oduzeta lopta od drugog igrača, ali Bože moj, Juvetu Orsato ne svira ovakve penale, pa neće ni Bayernu.
Nema to veze dobar bek, loš bek. Davies igra solo, nema ispomoć Comana što bi dobijao od Ivana i to PSG maksimalno koristi.
Koja je svrha VAR-a ako nije sviran očigledan penal, sramota.
Koja je svrha VAR-a ako nije sviran očigledan penal, sramota.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2020, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.