Hvala druze , samo da aBd ova corona prodje pa da se i navijaci mogu vratiti na tribine pa da uzivamo u potpunosti.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
scudetto89
- Kontakt:
Cestitke na fer i korektnoj igri sa vase strane, vi bolji u prvom, mi u drugom i nekako najrealnije nerijesen ishod.
Sretno u nastavku i da zavrsite ako nista bar treci !

Sretno u nastavku i da zavrsite ako nista bar treci !
04.10.2009 !
Dobro ste izgledali.
Smatram da su ovaj stoper,kapiten sto je usao, Bobic i Vehabovic ispod svakog nivoa. Rezati to bez emocija.Obren dobar.
Good luck!
Smatram da su ovaj stoper,kapiten sto je usao, Bobic i Vehabovic ispod svakog nivoa. Rezati to bez emocija.Obren dobar.
Good luck!
tz tz tz tz tz tz
Mene su bekovi danas odusevili. Meho i Slavisa su strasno odigrali.
Obrana neuigrana, Bobic od katastrofe do maestralne intervencije.
Ovaj presing sto Fedja forsira izvlaci zadnji atom iz svakog igraca.
Mislim da su Prses i Radovac jedva hodali.
Edo od maestralnih poteza do katastrofalnih.
Fali malo hrabrosti i treba vise sebicnosti u nekim akcijama.
Sve u svemu, imamo igru, igramo na bodove i napadamo do zadnje minute.
Mali ćatic nije za ovog ranga..bolje da je Bihorca ubacio u napad nego ovog.
Obrana neuigrana, Bobic od katastrofe do maestralne intervencije.
Ovaj presing sto Fedja forsira izvlaci zadnji atom iz svakog igraca.
Mislim da su Prses i Radovac jedva hodali.
Edo od maestralnih poteza do katastrofalnih.
Fali malo hrabrosti i treba vise sebicnosti u nekim akcijama.
Sve u svemu, imamo igru, igramo na bodove i napadamo do zadnje minute.
Mali ćatic nije za ovog ranga..bolje da je Bihorca ubacio u napad nego ovog.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Feđa je najbolji trener lige, izvlači maksimum maksimuma od ekipe. Za borbu za Evropu nama trebaju još dva kvalitetna igrača. Prvenstvo je dugo. Čestitke svima za večerašnju igru i osvojeni bod. Izuzetno težak raspored, 8 bodova ! 
-
Redforever
- Kontakt:
Sta se desi u drugom poluvremenu nemogu da hodaju,de je kondicija nemogu da disu u drugom poluvremenu.
Dobro je ovo bodovno realno tezak raspored sad ide malo laksi raspored treba uzet Tuzla city (mora se uzet)ako mislimo biti mede prve cetiri ekipe.
Mislim da ce nas **** sto nemamo sirine na klupi ovaj mali catic poslat na posudbu ili nek kosi travu,da daba ne uzima platu.
Dobro je ovo bodovno realno tezak raspored sad ide malo laksi raspored treba uzet Tuzla city (mora se uzet)ako mislimo biti mede prve cetiri ekipe.
Mislim da ce nas **** sto nemamo sirine na klupi ovaj mali catic poslat na posudbu ili nek kosi travu,da daba ne uzima platu.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Limitiranost klupe ali i vecim dijelom losa zavrsnica nas je dovela do toga da na kraju cupamo bod.
Steta za prvo poluvrijeme, bili su zreli da prime jos jedan.
Radovic pravo osvjezenje
Idemo dalje Rođeniii
Steta za prvo poluvrijeme, bili su zreli da prime jos jedan.
Radovic pravo osvjezenje
Idemo dalje Rođeniii
#musvdg
-
Redforever
- Kontakt:
Velez- tuzla 3 boba
Olimpik -velez 3 boda
Madost- velez 3 boda
Velez -radnik 3 boda
Realno da mozemo ovo da uradimo ako to uspijemo onda smo u vrhu bih fudbala a ako ne onda cemo se vrtiti tu negdje na sredini tabele do kraja.
Olimpik -velez 3 boda
Madost- velez 3 boda
Velez -radnik 3 boda
Realno da mozemo ovo da uradimo ako to uspijemo onda smo u vrhu bih fudbala a ako ne onda cemo se vrtiti tu negdje na sredini tabele do kraja.
4 utkamice unaprijed upisati pobjede je suludo, protiv koga god igrao. Pa prva Tuzla će biti patnja neviđena.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Dva igraca nam fale, ali samo dva igrača.
Vehabovic - out.
Zvonic - out.
Catic - out.
Bobić je veoma lud golman, pa šta je odbranio a šta je uradio minut prije, pa onda svaki centarsut svega mi mog kao da granate padaju po 16tercu.
Iskreno dobro je, tu smo na sredini tabele, međutim mislim da sada ide lakši raspored, sada cemo vidit kako se snalazimo protiv ne tako dominantnih ekipa (ne spada Tuzla u lakse), i na utakmicama gdje mi moramo vodit glavnu riječ na terenu.
Vehabovic - out.
Zvonic - out.
Catic - out.
Bobić je veoma lud golman, pa šta je odbranio a šta je uradio minut prije, pa onda svaki centarsut svega mi mog kao da granate padaju po 16tercu.
Iskreno dobro je, tu smo na sredini tabele, međutim mislim da sada ide lakši raspored, sada cemo vidit kako se snalazimo protiv ne tako dominantnih ekipa (ne spada Tuzla u lakse), i na utakmicama gdje mi moramo vodit glavnu riječ na terenu.
Ti si naša ljubav jedina!
Čitam i ne vjerujem šta lik piše...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
Mostarac45
- Kontakt:
Treba jedan dobra zamjena za Zvonu i pojacati sa jednim dobrim napadacem...ne moze sam Mulic cijelu sezonu, nek se povrijedi ko bi ga mijenjao.
Ako se cilja na prva 4 mjesta , 2 kvalitetna jos pojacanja i to je to
Ako se cilja na prva 4 mjesta , 2 kvalitetna jos pojacanja i to je to
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Moramo dovesti nekoga prema naprijed jedina zamjena za sada je Ovcina.
- el-fighter
- Kontakt:
Pozdrav RAja, nije me dugo bilo ovdje, ali poslije sinoćnje utakmice osjetio sam potrebu da nešto napišem.
Utakmica je pokazala tačno gdje smo mi i šta nam fali da budemo u samom vrhu. Imamo odličnog trenera i super ekipu, momci zaista ginu na terenu. Nemamo širinu i to nas sputava, ali i pored toga igramo odlično i čupamo bodove protiv ekipa iz samog vrha. Pogled na klupe nas i Sarajeva sinoć je bio sasvim dovoljan. Sljedeće sezone, ili već na zimu moramo odriješiti kesu za 2-3 dobra igrača i svim silama pokušati izboriti Evropu. To će donijeti značajna sredstva i dosta nam olakšati, a da ne govorim o tome kakva će to biti injekcija samopouzdanja za sve.
Sa druge strane, sve ovo je i više nego pozitivno. Ukupna atmosfera oko kluba je nikad bolja u zadnjih 20 godina, počevši od infrastrukture pa nadalje. Od ledine smo napravili lijep stadion, od kluba koji je grcao u dugovima došli smo do kluba koji uzima kapitalna pojačanja ispred nosa ostalima (Radović)... Jedina zamjerka u prošlih par godina po mom mišljenju je Fajić. Mnogo je dao za nas, ali svi smo znali da je problematičan i mislim da smo ga trebali prodati nakon one sezone u federalnoj.
Ostalo je sve odrađeno tip-top. Pogotovo ova akcija sa prodajom karti i aktivnostima ispod Starog mosta.
Utakmica je pokazala tačno gdje smo mi i šta nam fali da budemo u samom vrhu. Imamo odličnog trenera i super ekipu, momci zaista ginu na terenu. Nemamo širinu i to nas sputava, ali i pored toga igramo odlično i čupamo bodove protiv ekipa iz samog vrha. Pogled na klupe nas i Sarajeva sinoć je bio sasvim dovoljan. Sljedeće sezone, ili već na zimu moramo odriješiti kesu za 2-3 dobra igrača i svim silama pokušati izboriti Evropu. To će donijeti značajna sredstva i dosta nam olakšati, a da ne govorim o tome kakva će to biti injekcija samopouzdanja za sve.
Sa druge strane, sve ovo je i više nego pozitivno. Ukupna atmosfera oko kluba je nikad bolja u zadnjih 20 godina, počevši od infrastrukture pa nadalje. Od ledine smo napravili lijep stadion, od kluba koji je grcao u dugovima došli smo do kluba koji uzima kapitalna pojačanja ispred nosa ostalima (Radović)... Jedina zamjerka u prošlih par godina po mom mišljenju je Fajić. Mnogo je dao za nas, ali svi smo znali da je problematičan i mislim da smo ga trebali prodati nakon one sezone u federalnoj.
Ostalo je sve odrađeno tip-top. Pogotovo ova akcija sa prodajom karti i aktivnostima ispod Starog mosta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dok su bili Manev i Fajic nama su trebali stoper i napadač, ovaj Konstantin i Fajic su samo pokrili njihove odlaske, a nama isto trebaju dva igraca kako i prošle sezone, barem je lijevi bek riješen. Uprava e malo više treba aktivirati, bilo je igrača na tržištu, mi smo valjda financijski stabilni....pa i onaj Hadžić je bio slobodan, sada sam nosi raspadnutu mladost ..mladost nam i onog stopera mladog pokupi.... Klub bez tradicije, iz provincije...ali rade...
- Bazinga12345
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/nemanja-an ... nju/372523
Ovaj momak nije loš a mlad je. U svakom slučaju lakši za dovesti od Halilovića.
Ovaj momak nije loš a mlad je. U svakom slučaju lakši za dovesti od Halilovića.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.