Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Čestitke kobasičarima, zasluženo su ovo uzeli, najviše su pokazali na ovom final eightu. PSG već sam napisao, prosralo ih do finala i ovo im je previše.
Sto puta ispričana priča, ne može se sa Herrerom, Čupom, Bernatom, Kehrerom, Markinjosom i ostalim poluigračima napadati titula LP, ovo finale je za njih premija.
Ono što ću reći, kako mi je prošle godine bilo žao što smo uskraćeni za finale Liverpool-City, tako mi je i ove godine krivo što u polufinalu nismo vidjeli duel Baye i Cityja, zakinuti smo za odličnu tekmu u polufinalu al' jbg.
Sto puta ispričana priča, ne može se sa Herrerom, Čupom, Bernatom, Kehrerom, Markinjosom i ostalim poluigračima napadati titula LP, ovo finale je za njih premija.
Ono što ću reći, kako mi je prošle godine bilo žao što smo uskraćeni za finale Liverpool-City, tako mi je i ove godine krivo što u polufinalu nismo vidjeli duel Baye i Cityja, zakinuti smo za odličnu tekmu u polufinalu al' jbg.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ej Kyliane, kakav zicer mašiš. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Zar nije tako
Donnie Darko je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:55samo da pozdravim sve one koji misle da je neymar spasioc zato što je jednom povukao ekipu u teškim trenucima.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Nail for Real
- Kontakt:
Apsolutno zasluzeno! PSG nema veznog reda, a ona budala izbacuje Andera i koncepcijski unistava ekipu, koja se ionako mucila da igra u polju.
Flick muda do poda, znao je sta dopusta visokim presingom, i opet istjerao svoje, RESPECT!
Flick muda do poda, znao je sta dopusta visokim presingom, i opet istjerao svoje, RESPECT!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ja cu samo reci da je Mbape choker
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo turnirsko takmicenje puno bolje od onih gluposti sa dvije utakmice.
Turnir, jedna tekma i ozezi.
Turnir, jedna tekma i ozezi.
Bayern ostvario 11 uzastopnih pobjeda u LP. Sta vise da pricamo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Neymarove suze nisu bile lažne.
"We need to suffer. And we need to fight."
Bayern rutinski, cestitke forumski Bavarci.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako je fino gledati amazonskog pizduna kako se guši u suzama 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
KAŽE KELAIFI NEYMARU: "NE PLAČI SINE, DOVEŠĆEMO I MESSIJA, DA ZAJEDNO GUBITE".
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Neymara svi redom tjese ko kakvo dijete
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne mrzim ga uopšte kao pojediniZonked je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:05Zar nije tako
Donnie Darko je napisao/la: ↑23 avg 2020, 22:55samo da pozdravim sve one koji misle da je neymar spasioc zato što je jednom povukao ekipu u teškim trenucima.

Mada je Mbappe choker veceri

Rummenigge bog.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Najbolji golman svih vremena,
hladno

hladno

Jbga ne mozemo da se radujemo drugim mjestom u ligi kao neki trecim pa daj sta das.

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 23 avg 2020, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Salihamidžić pič.ka Salihamidžić pič.ka
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
PSG je imao vise prilika, pogotovo u prvom poluvremenu gdje su morali da vode ako su zeljeli da osvoje trofej. Bayern definitivno ima golmana, i vise rutine, to je na kraju presudilo. Isto je bila situacija sa Mbappe, gdje ga jeste Kimmich udario, i u nekim utakmicama bi onde bio sviran penal. Smijesno je govoriti kako PSG ima skupu ekipu, kad je nivo prihoda i troskova skoro pa na istom nivou ko u Bayern, kao sto je bilo i veceras na terenu. PSG je uspostavio da ima team, a ne grupu individualaca, sto zadnji nekoliko godina nije bio slucaj, nego je dolazilo sa vremenom. Bio sam fasciniran Leonardom kao igracem, a isto sada sta radi sa PSG. Sve u svemu, drago mi je i za Bayern, i ipak naseg Hasana.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 23 avg 2020, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.