Cestitke

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Prvenstvo druže. S njemačkom.
Hvala druze
Nisam siguran sta si htio reci, ali i dalje mu fali trofej sa EP da bi osvojio sve bitne trofeje.
Govorim za LP. Iz kontektsta posta, reklo bi se da mu je ovo prvi klempo
Baš je.bote, nemamo mi većeg self poniženja od forsiranja te zastave
Sumnjam, mrtve zicere je masao. Chokersko izdanje, al mu je i trebalo da se spusti na zemlju
Davno samo to rekao ali večeras je prekucao.
To je tačno. Ništa bliže nije ovom titulom.
Ma malo mi i drago sto je popusio, jer digo bi se previse. 21 godima, sp i lp osvojen. Qrac mu sad.
Ne razumijem cemu ismijavanje jedne od najboljih ekipa svijeta. Jos su ispali na slican nacin kao i Bayern u posljednjoj Gvardinoj sezoni. Umjesto da uzivas ti se uhvatio Liverpoola. Ne kontam majke mi.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑23 avg 2020, 23:19Zao mi je sto Thiago nece braniti titulu. Hoce da ide u Prolivship jbg.![]()
Herrera je korektan igrac, stvorio je 100% priliku za Di Mariju u prvom poluvremenu koja nije zavrsila u golu. Ne znam sta covjek vise ocekuje. PSG je stvorio team, a to nisu ranije imali. Ne mislim na tebe, ali generalno ljudi u BiH nisu edukovani. Evo npr protura se prica kako PSG ima da trosi koliko zeli, sto naravno nije tacno, nego trosi upravo onoliko koliko i Bayern, i ima slicne prihode kao Bayern. Nego se stvara prica kako arapi samo trose pare a njemac radi pametno sa Bayernom. I to nije tacno, Bayern je bio marginalno bolji zbog rutine, a PSG isto radi dobar posao sto su i pokazali tokom turnira.
Bayernov Zidane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.