FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Sanchez1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sanchez1987 » 23 avg 2020, 23:45

miky_hz je napisao/la:
23 avg 2020, 23:41
holyman je napisao/la:
23 avg 2020, 23:29
Testo je napisao/la:
23 avg 2020, 23:29
Imamo li neko drvo ili nekog juniora ili bilo šta umjesto Dušana Hodžića ?
Reklamu da stave vise bi prostora pokrila
U reprezentaciju ga ovdje gurali nakon Krupe zvjezdu danicu ti j.ebem.Kakav nezainteresovani gad od osobe nevjerovatno.Mrtvaci su zivlji i pokazuju vece emocije na terenu od njega.Spomenu ti reklamu ma ove se sad bar vrte pa vidis nesto,on boli k.urac teski,samo se napeo ono malo dok ugovor nije novi dobio i opet se iskljucio.Emotivno i karakterno na terenu frajer isto leš.A realno sad mu se i moze zna da nema ko drugi igrat.
ja kad sam to pisao nakon njegovog produzenja,neki me napadali ovdje kaze de sta ti je on ce biti klupa,ceka se vrhunski desni bek 😁

FSB

Post Postao/la FSB » 23 avg 2020, 23:48

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 23 avg 2020, 23:48

Više su glupih grešaka i pogrešnih dodavanja imali u odbrani svi od Hodžića ali nam je jedna njegova ostala u glavi i kao koštala nas bodova (po nekima).
Krivac što on igra je, zna se...jer nema boljeg, nije doveden. Krivac što neme 'svježe krvi', novih igrača, da razmrdaju monotoniju i zasicenost trofejima i ligom je, zna se...i krivac ako ne prođemo dalje u LP, i idealnom scenariju po nas sa protivnicima, također se zna. Celava ubleha.
Sarajevo Sampion!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 avg 2020, 23:49

Eee jos igras jednu tekmu....jos bez navijaca...jos Brest nije neka bauk ekipa....sve nam islo na ruku...ojjjjj bozeeee
Ti covjeku od 34-35god Ametu dusu mu vadis i cijedis covjeka da se lomi svaku tekmu, umjesto da si doveo Beciraja ili nekog u tom rangu napadaca a da ti Ahmet ulazi 25min kad zatreba...tacno udara ovo na zdravlje.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 avg 2020, 23:50

Molim te Vinko u srijedu:

Tatar- Merso- Fanimo :pray:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 23 avg 2020, 23:51

Haver ! je napisao/la:
23 avg 2020, 23:44
Šteta. Bilo je užasno prvo poluvrijeme.
Oremuš danas dobar.
Fali energije, motiva. Kvalitet imamo sigurno, energije nam fali, motiva, kretanje bez lopte loše. Još jednom šteta. Idemo dalje, jbg - moramo.
Neka im pare i mogucnost prodaje budu motiv. Ako ne to, onda makar da smiju izaci u grad i pri tome se ne okretati iza sebe.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 avg 2020, 23:52

ado-hz je napisao/la:
23 avg 2020, 23:49
Eee jos igras jednu tekmu....jos bez navijaca...jos Brest nije neka bauk ekipa....sve nam islo na ruku...ojjjjj bozeeee
Ti covjeku od 34-35god Ametu dusu mu vadis i cijedis covjeka da se lomi svaku tekmu, umjesto da si doveo Beciraja ili nekog u tom rangu napadaca a da ti Ahmet ulazi 25min kad zatreba...tacno udara ovo na zdravlje.
Ma brate nije morao ni Beqiraj, ali da se nije mogao dovesti barem Irfan Hadzic, e to mi nije jasno....
Bas me zanima hoce li u narednih 14 dana naci spica...
hoce qurac
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 avg 2020, 23:53

Danas smo imali u prvom poluvremenu jako puno nespremni igraca za utakmicu. Zinedin, Handzic, Sušic fizički nespremni, Hodzic psihicki, Tatar se malo cuvao i dobijes 5 igraca koji nisu u utakmici sto je jako puno.vidjelo se u drugom poluvremenu kad su usli Rahmanovic, Djokanovic, Ahmetovic, Fanimo da je druga prica tako da ce biti bolje u Brestu. Danas se najviše potrošili Oremus i Salcin vidjecemo koliko ce uticati na njih u srijedu.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 23 avg 2020, 23:54

siroliver69 je napisao/la:
23 avg 2020, 23:48
Više su glupih grešaka i pogrešnih dodavanja imali u odbrani svi od Hodžića ali nam je jedna njegova ostala u glavi i kao koštala nas bodova (po nekima).
Krivac što on igra je, zna se...jer nema boljeg, nije doveden. Krivac što neme 'svježe krvi', novih igrača, da razmrdaju monotoniju i zasicenost trofejima i ligom je, zna se...i krivac ako ne prođemo dalje u LP, i idealnom scenariju po nas sa protivnicima, također se zna. Celava ubleha.
Sarajevo Sampion!
Zato sto su nam danas igraci iz odbrane kreirali napade zato su grijesili,dok je zinedin zidan setao po terenu,a hodzic nije danas uputio centarsut u sesnesterac kamo li sta drugo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 avg 2020, 23:54

**** vas husref vise, pa kako uvijek isto, nije Vinko zadovoljio, al nije nesto uredu. Covjek je u prve 3 utakmice pokazo da zna, sad treba samo jedna komponenta da legne on treba skontat koja i to je to.

N<jvaznije EMIR JE VISE KRIV. Ne moze trener radit ako ima jednog desnog beka koji pogrijesi za gol. Ako ima napadaca koji je star i kojeg moras cuvat za vaznije utakmice, a drugi ti napadac pokazuje scve kvalitete da se kantonalne lige za njeg otimaju.

Emir je tu duze a ima dosta vise fule nego koristi po meni. Jukic i dalje osim gola gol ku.rac. Zinedin ko da je na pola snage. Da l je stvatno tako il on vise ne moze ne znam sta je.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 23 avg 2020, 23:58

Po meni Emiru se zahvalit, ne treba se ovolikim parama i ovolikim ocekivanjima neko ucit na nama. Dovest nekog s jacim vezama nekog provjerenijeg ko zna uocit sta ekipi treba. Ne da ti jedan menadzer uvali dvojicu igraca i da ti igraci uvijek moraju igrat. Sreca jedan od njih je dobar.

Nekog ko zna izbalansirat ekipu, da dovede sta je potrebno a ne onako ganjat sta uganjas bilo gdje. Emiru se zahvalit do kraja polusezone i da se najkasnije tad ispravljaju greske koje su kobne i za trenera i u konacnici za ekipu.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 avg 2020, 00:02

feniksptica je napisao/la:
23 avg 2020, 23:58
Po meni Emiru se zahvalit, ne treba se ovolikim parama i ovolikim ocekivanjima neko ucit na nama. Dovest nekog s jacim vezama nekog provjerenijeg ko zna uocit sta ekipi treba. Ne da ti jedan menadzer uvali dvojicu igraca i da ti igraci uvijek moraju igrat. Sreca jedan od njih je dobar.

Nekog ko zna izbalansirat ekipu, da dovede sta je potrebno a ne onako ganjat sta uganjas bilo gdje. Emiru se zahvalit do kraja polusezone i da se najkasnije tad ispravljaju greske koje su kobne i za trenera i u konacnici za ekipu.
Steta sto nismo doveli Emira Spahica kad je bila prica o sportskom direktoru
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2020, 00:03

A mozda nije bilo novca za pojačanja ???
Beqiraj bi došao da smo platili, da je imao pare platio bi Hadzic ne daje iz svog dzepa.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 avg 2020, 00:05

ado-hz je napisao/la:
23 avg 2020, 23:49
Ali stvarno ove godine se toliko toga poklopilo da ne mozes vjerovati. Svih ovih godina nas zrijeb nije mazio i ove godine nam se vratilo sve, a mi nikad neozbiljniji nismo bili. Karinas trener, krucijalne pozicije skripe, uzasna igra.
Kada smo saznali da smo nosioci, moralo se krenuti sa vrecom novca po napadaca. Morali smo investirati. Sve bi se duplo vratilo jos nakon prvog pretkola, da ne pricam za ovo poslije.

Hadzija me razocarao, iako smo dobili tu utrku za fanima, iako smo otkupili zizua, napadac je bio imperativ.
Sa 2 skupa pojacanja bismo konkurisali za grupnu fazu evropa lige.
Ne znam u kojem univerzumu bi jedan hodzic trebao igrati ligu prvaka, pa on je za celika i to ovog kantonalnog, neskolovan, iritantan i nekvalitetan bek.

Mnogo sam iznerviran na sve, ovo sto imamo pobjeda meni su kao porazi, niti u jednoj utakmici nisam gledao leprsavu igru, sve sami srklet, a milionski igraci. Pa danas protiv veleza tekma nije ni pocela, a ja vec negativan kad vidim pojedine igrace kako izlaze na teren. Na to sve dodaj ovog simonea sa klupe, pa ne da se gledati.
NEMA NAZAD

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 avg 2020, 00:05

Masirajte ih, gledajte šta jedu, tjerajte ih da na vrijeme idu na spavanje, iznajmite mašine i sprave za oporavak poslije utakmica kad već svoje nemamo, ispunite im svaku želju do srijede samo da budu što svježiji i odmorniji za Brest. Ako mislimo nešto napraviti morat ćemo trčat ko nikad do sad a istrošili smo se maximalno u ove zadnje dvije tekme.

Mi širino nemamo osim na krilnim pozicijama. Na nekim pozicijama imamo kritične situacije a neki su pokazali da se na njih ozbiljno ne može računat, ima ih nažalost dosta.

Još minimalno 2 pojačanja su neophodna ako imamo najviše ciljeve u ligi, za evropu je kasno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 24 avg 2020, 00:06

Dušan Hodžić ove sezone do ove tekme bio korektan. Danas je podbacio i zasjenio ovo sto je do večeras uradio. Dešava se, ali opet ne možemo njega kriviti jer je desni bek bio prijeko potreban u ovom prelaznom roku, pa je silom prilika najsigurniji u prvih 11.

Mirko Oremuš iako sam ga kritikovao do sada, po mom mišljenju najbolji večeras i to je stil igre koji očekujem od njega.

Što se Handžića tiče mislim da ne treba nijednu utakmicu da počinje od prve minute, pa makar Krste počeo na centarforu.

Prebacivanje Tatara na 10ku me nervira iz utakmice u utakmicu i to ne treba da se radi.
Krila su nam previše uvučena i jedini prodor po strani zabilježi Salčin.

Zinedin DO SADA promašena investicija, želim da me demantuje u nastavku sezone.

PROBUDITE SE!!!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 24 avg 2020, 00:07

Ja mislim da ne treba pretjerivat sa pljuvanjem tjeranjem i slično tome prije srijede jer u srijedu ćemo vidjeti ko smo i šta smo protiv onako lepršave i ekipe koja bas TRČI.U srijedu će nam se sve rec kakva smo ekipa koliko smo uigrani koliko spremni i koliko možemo očekivati.Slazem se sa pojedincima koji govore da ne možemo svake godine očekivati apsolutnu dominaciju i sumnjam da ćemo ikada to dočekati, ali apsolutno možemo mnogo u Evropu ove godine ,mislim čak da je Zvezda one godine kad su prvi put ušli u grupe bili ocajni u ligi...sve ima svoje treba sačekati srijedu jer protiv Velsana bi 50% ekipa iz naše lige prošlo prvi krug e sad Dynamo je ozbiljna ekipa bar sto sam ja vidio i oni će nam pokazat kakvi smo i šta su napravili Vinko Emir Jeleskovic i ostali ...
12. igrač kluba iz Titove 38b

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 24 avg 2020, 00:10

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 avg 2020, 00:02
feniksptica je napisao/la:
23 avg 2020, 23:58

Steta sto nismo doveli Emira Spahica kad je bila prica o sportskom direktoru
Hadzic treba da odstupi definitivo,pa bolan prelazni rok traje dva mjeseca ti neznas igraca dovest,evropu sad mozemo zijaniti zbog toga,sta ako hodzic ovako uradi u bjelorusiji,a nemas zamjene?ili kad se ahmo umori koga ces ubaciti handzica jel? Hmmm dijete bi bolje razmisljalo od Emira.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 24 avg 2020, 00:12

Pare date za Zinedina se mogle dat nekome ko nam je potreban, desni bek napadac. Zinedin se otkupio bez da se i dokazo previse kod nas, zaletili smo se al eto jos ima sanse da se pokaze. Al komotno se mogo Djani pomjerit na njegovo mjesto Pidroni da bude u prvom planu i opet nekog akademca da imas ko rezervnu opciju.

Nekako mi se cini da se to nesto ko na silu pokusava malo, bez nekog bas jakog plana i vizije.

Steta, ne mogu prezalit ova dva boda, jos na Kosevu. **** evropu, za nju ti ne treba poseban motiv i odmor, svkako ce igraci dat sve od sebe. Liga nam je bitna pravo a mi vec mozemo reci dva kiksa imamo. I prosle godine smo se 2x mucili s Velezom i na srecu pobjedivalji i ove godine se ljudima to vratilo.

Nemam nista protiv defanzivnog fudbala, ako to donosi rezultate, nek Sarajevo igra i tako ako se mora. Al ova ekipa to trenutno ne moze, ovajs kup igraca tako ne zna i to je to.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2020, 00:15

Prvo poluvrijeme je bilo grozno, negledljivo. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, ali nećemo se zavaravati da je bilo dobro. I u drugom poluvremenu Velež nam je napravio previše prilika, par zicera gdje su nas vile nosale. Ni u jednom poluvremenu nismo zaslužili prolaznu ocjenu. Nisam optimista pred Brest na osnovu svega viđenog.

Što se tiče krivice za ovakvo stanje, ako bih se već morao time baviti, uvijek bih stavio Emira kao prvog na listi odgovornih.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”