Jbt jos je znao sve o njemu, makar se na Balkanu pričalo i pratilo, fakat hajde Phoenix kao imali su Bookera , ali Divac

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Radi Luke, Vladu Divca niko nece pamtiti kao kosarkasa nit kao covjeka. Na spomen Divca svakom ce prvo pasti na pamet da je to debil koji je propustio Doncica.
Bas tako isprdakBuffonGigi je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:39Sta covjek uradi, i onda dodje neki isprdak ovdje da komentarise njegovu igru u negativnom kontekstu... Ovo cudo od igraca nije vidjeno u historiji kosarke. 21 godina Bozeeeee
Momak ti nisi sav svoj. Je li grijeh pogriješiti?LlullSergio je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:43
Bas tako isprdakFrajer upropastava pola tema sa svojim kvazi objektivnim komentarima koji bacaju na neke teske komplekse.
Da li je Rivers neka extra klasa trenera ili ne, dalo bi se raspravljati.
Ako nekog nazivate isprdkom onda barem imajte dovoljno muda pa to recite direktno. A ne ovako.LlullSergio je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:43Bas tako isprdakBuffonGigi je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:39Sta covjek uradi, i onda dodje neki isprdak ovdje da komentarise njegovu igru u negativnom kontekstu... Ovo cudo od igraca nije vidjeno u historiji kosarke. 21 godina BozeeeeeFrajer upropastava pola tema sa svojim kvazi objektivnim komentarima koji bacaju na neke teske komplekse.
Bzv pominjes Kawhia.Kosa nije dao protiv njega u produzetku.Kawhi je svoje odradio.Upitne su odluke Riversa.Imas 3 wing defendera i nekako Doncic dospije u missmatch.Kobe Bryant je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:47Mislim neću da pretjerujem Magic je igrao u finalu i zamjenio povredjenog Kareema.i kao.rookie.donio prsten, ali nakon toga neko sa.21..god bjelac bez drugog igrača ekipe sa nacetim člankom, protiv najboljeg wing defendera u ligu u prime i jos jednog top3 , sam protiv svihwooooow.
Ponosan sam na Luku ali fakat, svaka čast majstore po.meni kažem 2 ga najbolja tekma u PO nekog od 2q i maldjeg svih vremena. Woooooow jos sam pod.dojmom
Zar trebaju muda za nekom nesto reci preko foruma?TheChief je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:46Ako nekog nazivate isprdkom onda barem imajte dovoljno muda pa to recite direktno. A ne ovako.LlullSergio je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:43Bas tako isprdakBuffonGigi je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:39Sta covjek uradi, i onda dodje neki isprdak ovdje da komentarise njegovu igru u negativnom kontekstu... Ovo cudo od igraca nije vidjeno u historiji kosarke. 21 godina BozeeeeeFrajer upropastava pola tema sa svojim kvazi objektivnim komentarima koji bacaju na neke teske komplekse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.