Ma daću joj i ja marku,jbg...Sevap je

@OTNYS
Pede?čino,nećeš ni da čestitaš.Vidi mene,nisam ja tebi pa možda zato.Čestitam,

@Jaruga
Eh da si ovdje...

Ljudi,idem ja lokat do zore,pozz...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Srećom, benzinska mi radi 24/7 ispred zgrade.volimliverpool je napisao/la:@SPY
Ma daću joj i ja marku,jbg...Sevap je![]()
.
@OTNYS
Pede?čino,nećeš ni da čestitaš.Vidi mene,nisam ja tebi pa možda zato.Čestitam,![]()
![]()
![]()
@Jaruga
Eh da si ovdje...![]()
Ljudi,idem ja lokat do zore,pozz...
nemam jaruga ali obicno bude 3,5 ili 4,5hodža je napisao/la:jaruga...da nemaš slučajno podatak koliko je žutih postavljeno za Man.U.-Arsenal ??
Citizen-X je napisao/la:nemam jaruga ali obicno bude 3,5 ili 4,5hodža je napisao/la:jaruga...da nemaš slučajno podatak koliko je žutih postavljeno za Man.U.-Arsenal ??
je l to nako jaro da probas ili imas neki info ili osjecaj?
Kolko je ono dao kartona u finalu Spanija - Holandija ?hodža je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:nemam jaruga ali obicno bude 3,5 ili 4,5hodža je napisao/la:jaruga...da nemaš slučajno podatak koliko je žutih postavljeno za Man.U.-Arsenal ??
ako slučajno budu stavili 5,5 treba igrati ispod...h. webb je sudija, on voli puno da opominje i priča sa igračima....jedino baš kad se zakuha onda se razmaše kartonima, ali ne vjerujem da će sutra to biti slučaj...
zer0 je napisao/la:Za danas ovo nadam se nekom dobitku vala red bi bio![]()
Guimaraes - Torreense 12.12. 17:00 1 1.25![]()
TOP/Lyon - Toulouse 12.12. 17:00 1 1.70![]()
odg/Tottenham - Chelsea 12.12. 17:00 1 1.65![]()
Ulog : 30.00
Koef. : 3.51
Dobitak : 105.19
Dobar , sad cu ovaj na cvaju uplatit za veceras :
Estudiantes LP - Arsenal S. 12.12. 22:00 1 1.35![]()
New Orleans - St.Louis 12.12. 22:05 1 1.25![]()
TOP/San Antonio - Portland (NBA) 12.12. 21:30 1 1.40![]()
2.5/Barcelona - R.Sociedad 12.12. 21:00 2 1.20![]()
Ulog : 20.00
Koef. : 2.83
Dobitak : 56.70
znam za Webba ne voli da prekida i kvari tekmu... cak ni kod ostrih startova... hm dobro zapazanje stari moj....hodža je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:nemam jaruga ali obicno bude 3,5 ili 4,5hodža je napisao/la:jaruga...da nemaš slučajno podatak koliko je žutih postavljeno za Man.U.-Arsenal ??
ako slučajno budu stavili 5,5 treba igrati ispod...h. webb je sudija, on voli puno da opominje i priča sa igračima....jedino baš kad se zakuha onda se razmaše kartonima, ali ne vjerujem da će sutra to biti slučaj...
nerminljevakovic je napisao/la:Freiburg-Mgladbach-1 :![]()
Granada-Gimnastic-1![]()
Bordeaux-Rennes-1![]()
Mainz-Schalke-2![]()
Juventus-Lazio-1![]()
Heereneveen-Twente-2![]()
Lecce-Chievo-1![]()
uplata 1km
kvota 167.38
jes jarane al jesi l gledo tekmu ja jesam - majgeri startovi u jaja trbuh sutanje igraca itd itd itd... jbg igrali su se i produzeci 120 minuta + sto je ulog bio ogroman jaro__Liedson__ je napisao/la: Kolko je ono dao kartona u finalu Spanija - Holandija ?
ima uspona i padova bilo je dosta visokih kvota pogodjenih i glupih uloga - zgutila me barselona za visok ulog na cetvrtinama i nesto zeMskog rukometa... ali zasad sam u plusu ako racunas ovo par dana...zer0 je napisao/la:Ce-Iks kako tebi ide prika ?
21:00Citizen-X je napisao/la:
znam za Webba ne voli da prekida i kvari tekmu... cak ni kod ostrih startova... hm dobro zapazanje stari moj....
otvori onu ponudu i ne vidje kad igraju? znas li?
:
baš tako...Postao/la Citizen-X dana 13 dec 2010, 01:27
__Liedson__ je napisao/la:
Kolko je ono dao kartona u finalu Spanija - Holandija ?
jes jarane al jesi l gledo tekmu ja jesam - majgeri startovi u jaja trbuh sutanje igraca itd itd itd... jbg igrali su se i produzeci 120 minuta + sto je ulog bio ogroman jaro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.