NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA Bubble Play-in/Playoffs/Finals
51 vs 50.
U ovoj seriji sam za Jazz.
U ovoj seriji sam za Jazz.
znači dončić do sad u karijeri ima samo jedan clutch pogodak i nista vise?lumani je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:12tu sam ja,invincible1921 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:10Sto bi rekli forumski strucnjaci/nostalgicari, treba jos.pure da stigne Drazena![]()
![]()
jedan clutch pogodak,nije jaci od jedne karijere
![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
To se zove paradoks90minut je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:44Znaš ono ako bude prosjecan i ne bude na nivou gdje bi morao biti zbog pozicije na draftu ja cu biti krivac jer sam doveo svog " zemljaka " i tu ce mi biti kraj.BuffonGigi je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:20E poserem mu se ja na tu logiku...90minut je napisao/la: ↑24 avg 2020, 01:12
Znaš zašto svi koji idu srcem i biraju nekoga s balkana jer ti je " zemljak " i slicno pa u bar 99% slucajeva ti se obije o glavu primjera je stvarno mnooogo u svim sportovima.
I ovo je prvi put da nas covjek nije isao srcem vec logikom i gledaj šta mu se desilo.![]()
I sad mu je kraj najviše zbog toga covjek je donio najlogicniju mogucu odluku što je mogao donijeti jer kazem ti uvijek završi loše ako ideš srcem za bivšom jugom i eto ispalo da lik igra bolje u NBA nego u evropi mislim poprilicno nevjerovatne stvari..Bukvalno da je napravio 10 pogrešnih odluka, al' da je Luka tu ne bi niko digao obrvu.![]()

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Molim admina da unaprijed prekine glupe rasprave poput ove s Drazrnom. Ne znam koji vam je qrac da to i spominjete. Smoriste Boga oca s tim
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Padaju rekordi u balonu koji su decenijama bili nedodirljivi. Odbrane su postale stvar proslosti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
J*bote kakvu sam utakmicu ja propustio. Nerealno je sta radi Luka u 21. godini.
Bojim se sta ce biti kada i Musa dobije pravu sansu
Bojim se sta ce biti kada i Musa dobije pravu sansu

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne branim Divca ni sekunde, ali negdje sam čuo da je bukvalno pred draft izašla vijest da Dončić neće u Kingse. I da su zbog tog odustali od njeg. Ništa više, ništa manje. Sad, da li su ga uprkos tome trebali birati pa nešto iskombinovati, to je već nešto drugo.
Ono sinoć što je uradio je nevjerovatno. Taman da naredne dvije utakmice zijane i da Luka odigra poput PG13
, oni su maltene obavili svoje. S jednim od glavnih favorita za naslov se muški udaraju i dobivaju tekme. Luku je uživanje gledati. Ok, broj prodatih lopti možda jeste visok, ali bukvalno sve ide preko njega + je tu umor, tako da je sve to prihvatljivo.
Jazz nisam gledao, ali drago mi je da su dobili Nuggetse. Ide Mitchell dalje. Šteta što nema Babe, Utah bi mogla biti pravo zajebana ekipa koja ima oružje da u nekom ludom scenariju izađe sa Zapada.
Ono sinoć što je uradio je nevjerovatno. Taman da naredne dvije utakmice zijane i da Luka odigra poput PG13

Jazz nisam gledao, ali drago mi je da su dobili Nuggetse. Ide Mitchell dalje. Šteta što nema Babe, Utah bi mogla biti pravo zajebana ekipa koja ima oružje da u nekom ludom scenariju izađe sa Zapada.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Lik je i dalje ubijedjen da nije pogrijesio.. I zbog toga ce i ostati upamcen kao covjek koji je propustio Doncica na draftu, makar medju mladjom populacijom.“That was my decision,” Divac said in an interview with The Sacramento Bee about his time as general manager of the Kings following his departure.
“I still believe Marvin has big upside. But I needed more time to prove it. I’m sure Marvin is going to prove everybody wrong. But in this league, you need to produce right now. People don’t have patience but I’m OK with that.”
Sto se tice Denvera, pod hitno da pocnu dovoditi defanzivce kojim ce okruziti Jokica i Murraya. Mozda bi imali sansu i u ovoj seriji da Mitchell ne igra kao prajm Jordan, ali to je sve u domenu teorije. Oni ce proci i to je to.
Kako ce biti dobro ako Clippe ispadnu, a odrekli su se hamam svih pickova u narednih 5 godina za brzu titulu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:18Isto kao i LAL.Bukvalno ce za te 2 ekipe biti tezak udarac bude li bilo ko drugi prvak.
Cemu se i nadamo

Raptorsi do titule!
Ma zna i on da je pogrijesio al nece javno izac i rec e ti si qarina Marvinedscile je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:01Lik je i dalje ubijedjen da nije pogrijesio.. I zbog toga ce i ostati upamcen kao covjek koji je propustio Doncica na draftu, makar medju mladjom populacijom.“That was my decision,” Divac said in an interview with The Sacramento Bee about his time as general manager of the Kings following his departure.
“I still believe Marvin has big upside. But I needed more time to prove it. I’m sure Marvin is going to prove everybody wrong. But in this league, you need to produce right now. People don’t have patience but I’m OK with that.”
Sto se tice Denvera, pod hitno da pocnu dovoditi defanzivce kojim ce okruziti Jokica i Murraya. Mozda bi imali sansu i u ovoj seriji da Mitchell ne igra kao prajm Jordan, ali to je sve u domenu teorije. Oni ce proci i to je to.
Divac nije uzeo Luku zbog sukoba sto je imao sa njegovim starim, o tome se je vec pricalo, sad sto divac prdi u prasinu i izvlaci se iz govana to je druga stvar.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ostat ce upamcen i po tome sto je trejdovan za Kobijadscile je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:01Lik je i dalje ubijedjen da nije pogrijesio.. I zbog toga ce i ostati upamcen kao covjek koji je propustio Doncica na draftu, makar medju mladjom populacijom.“That was my decision,” Divac said in an interview with The Sacramento Bee about his time as general manager of the Kings following his departure.

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kad god Barkley pokusava reci za dvostruke arsine da je Luka rekao nesto crncu, ovi se upale ko masine, neko mumljanje 

Tacno se vidi da Malone ne zna sta radi, daj Boze da ovo ne zavrsi u 5...Izbacis Portera iz startne, ok, ocekivano pokusavas pojacati odbranu, onda ga ubacujes i ni jednu jedinu akciju ne pripremas za njega koji je najbolji ti suter u ekipi, osim mozda kad Murraya krene ko juce ali sigurno bolji i od Millsapa i Granta i Morrisa o Craigu da ne govorim. Ako si ga vec ubacio i vec losu odbranu ucinio jos losijom, pa bar mu daj par lopti, zavrti par akcija koje nisu 2 man show Jokica i Murraya, nece ti oni citavu karijeru zabijati 80 poena ekipe jbm ga.. Jokic osuta 10 trica, Millsap 6, Grant i Morris po 4, Porter osuta 3 i to dvije jednu za drugom jer vidi da vise lopte nece primiti..
Da smo sigurni da ce Harris biti zdrav citavu sljedecu sezonu ne bi imao nista protiv da se vrate isti igraci, bez vjerovatno Plumleea ako ne uzme manji ugovor i isto i sa Millsapom, on ako ostane sve preko 8 9mil i uloge s klupe je los posao u ovim godinama, pogotovo sto je ove dobio 30 a realno nije odigrao ni za pola. Treba vidjeti i sta ce s "velikom" trojkom, sva trojica su losa u odbrani, Porter ima fizikalije da se popravi na toj strani a da li ce to ostaje sa se vidi. Kad su ti tri glavna igraca rupe u odbrani(koliko god timski to izgledalo proajecno u regularnoj sezoni, to nije za POa) tesko da ti 2 ekstra defanzivca mogu puno pomoci na ostale dvije pozicije. Iskreno, radije bih mijenjao Jokica dok je na vrhuncu nego Murraya i Portera, valjda sto ih vise gotivim a i mislim da bi kad se Murray i Porter razviju bolje ekipi legao Turner recimo na C nego Jokic, s pravim trenerom i vise od jedne akcije nedostatak Jokicevih asistencija se ne bi trebao osjetiti. Trebaju zaganjati Popa, cak bih radije i Billupsa izdrzao dok su igraci jos u razvoju nego Malonea, vise Mensur Bajramovic emocija ima pri vodjenju ekipe nego ovaj...
Da smo sigurni da ce Harris biti zdrav citavu sljedecu sezonu ne bi imao nista protiv da se vrate isti igraci, bez vjerovatno Plumleea ako ne uzme manji ugovor i isto i sa Millsapom, on ako ostane sve preko 8 9mil i uloge s klupe je los posao u ovim godinama, pogotovo sto je ove dobio 30 a realno nije odigrao ni za pola. Treba vidjeti i sta ce s "velikom" trojkom, sva trojica su losa u odbrani, Porter ima fizikalije da se popravi na toj strani a da li ce to ostaje sa se vidi. Kad su ti tri glavna igraca rupe u odbrani(koliko god timski to izgledalo proajecno u regularnoj sezoni, to nije za POa) tesko da ti 2 ekstra defanzivca mogu puno pomoci na ostale dvije pozicije. Iskreno, radije bih mijenjao Jokica dok je na vrhuncu nego Murraya i Portera, valjda sto ih vise gotivim a i mislim da bi kad se Murray i Porter razviju bolje ekipi legao Turner recimo na C nego Jokic, s pravim trenerom i vise od jedne akcije nedostatak Jokicevih asistencija se ne bi trebao osjetiti. Trebaju zaganjati Popa, cak bih radije i Billupsa izdrzao dok su igraci jos u razvoju nego Malonea, vise Mensur Bajramovic emocija ima pri vodjenju ekipe nego ovaj...
- anonymousHD
- Kontakt:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
You can't be racist if you have no poweranonymousHD je napisao/la: ↑24 avg 2020, 12:51"It's racist but not racism"
J3bo mater koliko su glupi crnci![]()
![]()
![]()
![]()

dobro onda nek te svaki dan nebitni bijelci zovu nigger i sl. pa cemo da vidimo dokle ces vrtiti istu pricu glupanu
u njihovom glavama samo bijelac moze biti rasist
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- invincible1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.