FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 24 avg 2020, 12:07

SudoHusika je napisao/la:
24 avg 2020, 11:56
@braco ja sam odmah mislio da je Marco neki predsjednik, nešto. Nisam ni gledao kontekst. Ugl, igramo protiv **** verzije nas :kralj:
Njima je vlasnik kluba Ya'akov Shahar koji kupio klub još 1992. godine. Siromašan im je vlasnik pravo, stoji na netu da je težak 375 miliona dolara. :rol:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 24 avg 2020, 12:07

elevenblues je napisao/la:
24 avg 2020, 10:58
Gledali ste sinoc svi finale.
Glupo je povlaciti paralele, ali za neki nas nivo se opet mogu izvuci pouke, pa cak je i utakmica s Mladosti potvrdia to iz vise razloga.
Sinoc smo vidjeli nestvaran nivo trke, okomite i efektivne igre, neki kazu pozitivan takticki pristup.

Moramo teziti da imamo sto vise trkaca, brzih igraca, koji se brzo rijese lopte.
-Sehic nije neki tehnicar, niti ima neki fudbalski IQ, ali ima visinu, muskukaturu, atletiku, brzo se rjesava lopte, bice jos bolji iz godine u godinu dok poradi na centarsutu, sa njim smo sigurno uboli na beku.
-Hajdarevic je nama otrkovljenje ove sezone, ali kada realno sagledamo, on je nama kao Goretzka/Verrati, uvijek je blizu lopte ma gdje ona bila na terenu tu je negdje i Hajdar, trci kao navijen 90min, uzima im lopte, ne pegla loptu, pokusava sto orije naci stanicu za odigravanje lopte prema naprijed.
-Dado nije igrao protiv Mladosti, po meni nas najbolji igrac, mozda je bolji izraz najvazniji igrac, vazniji i od Stilica po meni, jer sa Stilom i Mesom smo mi star, spor, impotentan vezni red, sa Dadom koji dosta trci, pomaze nazad, igra stalno s vizijom prema naprijed, vizijom otvaranja prostora, to izgleda skroz drugacije kod nas.
- Veseli je pravo zaostalo krilo, peglanje lopte u mjestu, on dok i nadje prostor i izbaca svoje lazanjake i finte protivnicka ekipa je vec napunila 16, totalno neefektivan iako za oko zna igrati lijepo, ali sta nam to donosi, uostalon i njegova statistika nesto govori. Zato je npr za moj okus Mule daleko ispred Veselog.
-Jos jedan primjer sta su brzina i okomitost u danasnjem fudbalu je mali Hadzic, satrao nam je stopere brzinom.
:salut:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 24 avg 2020, 12:11

braco je napisao/la:
24 avg 2020, 12:07
@braco ja sam odmah mislio da je Marco neki predsjednik, nešto. Nisam ni gledao kontekst. Ugl, igramo protiv **** verzije nas :kralj:
Njima je vlasnik kluba Ya'akov Shahar koji kupio klub još 1992. godine. Siromašan im je vlasnik pravo, stoji na netu da je težak 375 miliona dolara. :rol:
Ma vidiš da je stipsa :urnebes:
Željezničar za život cijeli!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 avg 2020, 12:18

Nisu oni ni svjesni kako su rahat, volio bi ih vidjeti da navijaju za Želju :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 24 avg 2020, 12:23

Marco kamatar :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 24 avg 2020, 12:24

irfo je napisao/la:
24 avg 2020, 12:23
:rol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2020, 12:29

Sutra puleni imaju ujutro trening na Grbavici pa carter letom za Izrael.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 24 avg 2020, 12:30

irfo je napisao/la:
24 avg 2020, 12:23

:bow: :urnebes:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 avg 2020, 12:37

24 avg 2020, 12:11
braco je napisao/la:
Npr. Mitchell Goldhar koji je vlasnik konkurentskog Maccabi Tel Aviva, težak je 2.6 MILIJARDE dolara.

Doduše vjerujem da niko nije iznenađen s obzirom da znamo kako Jevreji raspolažu s parama. :mrgreen:

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 24 avg 2020, 12:38

braco je napisao/la:
24 avg 2020, 12:37
24 avg 2020, 12:11
braco je napisao/la:

Npr. Mitchell Goldhar koji je vlasnik konkurentskog Maccabi Tel Aviva, težak je 2.6 MILIJARDE dolara.

Doduše vjerujem da niko nije iznenađen s obzirom da znamo kako Jevreji raspolažu s parama. :mrgreen:
De malo pročačkaj imovinski karton naše uprave. :rol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2020, 12:44

Nisam pohvalio Lendrica za ona blic pitanja u “Plavoj svlacionici”. Svaka mu cast ko iz topa odgovara na pitanja o nasoj historiji. :thumbup:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 24 avg 2020, 12:48

Kako je prošlo testiranje za koronu?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Egzircir
Kontakt:

Post Postao/la Egzircir » 24 avg 2020, 13:07

Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2020, 21:55
Raonffa je napisao/la:
23 avg 2020, 21:48
Propusti sa Amarom su im najveće greške cijelog mandata, da su njega doveli mislim da bi se raja klela u njih danas.
To je krivica Senada Misimovića. Čovjek se vremenom počeo ponašati kao da je klub u njegovom vlasništvu, gdje on da ode na noge Amaru da mu obeća autonomiju, ipak je on veliki gazda težak desetine miliona, svi strepe pred njim.

Oni su radili sve suprotno, ispitivali su puls navijača bacajući otrovne strijelice prema Amaru i čekali da vide kako će navijači reagovati. Tako smo dobili 'prave Željovce' na lobotomiji koji su bacali drvlje i kamenje na Amara, nazivali ga kamatarom, govorili da je kupio titule i na sve načine su ga pokušali diskreditovati.

To je najveća sramota tzv. Željovaca. Najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba, sina velikog Ivice Osima, tako brutalno potkopavati je za svaku osudu i sramotu.
Sastanak održan.

Amar lupio šakom od stol i rekao da neće u Klub dok su "oni" tu (pod "oni" su članovi bivše Uprave).

Amar naplatio kamate više puta, ima dokumentovano.

Imam par pitanja za tebe i tebi sličnima, jer mi stvarno neke stvari nisu jasne.

Naime, imamo situaciju gdje nam je 23.12.2018 obećano da če sve biti med i mlijeko. Šta sad imamo, kredite u većim iznosima nego je to bio slučaj ranije, imamo talaška ekipu, ali sa trenutno lošijom formom glavnih konkurenata izgledamo kao Bayern protiv mrtvih ekipa, imamo nadolazeću prodaju imovine Fudbalskog kluba Željezničar, imamo još mnogo problema koji se neće sami od sebe riješiti. Ko će ovo riješiti?

Ko nas je doveo u takvu poziciju, niko drugi nego glavom i bradom Vaš idol, veliki Amar Osim. Mislio je da ako skupi idiote oko sebe da će Klub moći funkconisati. E pa neće moći, nije isto imati u Upravi ljude koji svojim pozajmicama u svakom trenutku mogu izvršiti povrat kredita i imati ublehaše koji sada sjede. Istini za volju, pozajmice su premoštavanje i nisu dugoročna rješenja, ali ovaj javašluk koji mi gledamo, od neispunjavanja uplatnice, pa sada do prodaje imovine, u najmanju ruku je nenormalno. Ko će ovo riješiti?

Svi Vi koji pokušavate da sebe ubijedite da je sve ok, imate ozbiljnih mentalnih problema, jer svaki normalni navijač koji voli Klub i koji razmišlja glavom 1% zna da ovo nije održivo i proklinje 23.12.2018.

Zbog čega je otjeran Džihanić iz Uprave Kluba, bilo ko sa odgovorom?

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 24 avg 2020, 13:11

Egzircir je napisao/la:

...ja licno bi vratio sve titule i pehare...

Dečko, šetaj. :arrow:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 24 avg 2020, 13:12

Da ja pripremim kokice :mrgreen:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 24 avg 2020, 13:14

Egzircir je napisao/la:
24 avg 2020, 13:07
Virtu4l je napisao/la:
23 avg 2020, 21:55
Raonffa je napisao/la:
23 avg 2020, 21:48
Propusti sa Amarom su im najveće greške cijelog mandata, da su njega doveli mislim da bi se raja klela u njih danas.
To je krivica Senada Misimovića. Čovjek se vremenom počeo ponašati kao da je klub u njegovom vlasništvu, gdje on da ode na noge Amaru da mu obeća autonomiju, ipak je on veliki gazda težak desetine miliona, svi strepe pred njim.

Oni su radili sve suprotno, ispitivali su puls navijača bacajući otrovne strijelice prema Amaru i čekali da vide kako će navijači reagovati. Tako smo dobili 'prave Željovce' na lobotomiji koji su bacali drvlje i kamenje na Amara, nazivali ga kamatarom, govorili da je kupio titule i na sve načine su ga pokušali diskreditovati.

To je najveća sramota tzv. Željovaca. Najtrofejnijeg trenera u istoriji kluba, sina velikog Ivice Osima, tako brutalno potkopavati je za svaku osudu i sramotu.
Sastanak održan.

Amar lupio šakom od stol i rekao da neće u Klub dok su "oni" tu (pod "oni" su članovi bivše Uprave).

Amar naplatio kamate više puta, ima dokumentovano.

Imam par pitanja za tebe i tebi sličnima, jer mi stvarno neke stvari nisu jasne.

Naime, imamo situaciju gdje nam je 23.12.2018 obećano da če sve biti med i mlijeko. Šta sad imamo, kredite u većim iznosima nego je to bio slučaj ranije, imamo talaška ekipu, ali sa trenutno lošijom formom glavnih konkurenata izgledamo kao Bayern protiv mrtvih ekipa, imamo nadolazeću prodaju imovine Fudbalskog kluba Željezničar, imamo još mnogo problema koji se neće sami od sebe riješiti. Ko će ovo riješiti?

Ko nas je doveo u takvu poziciju, niko drugi nego glavom i bradom Vaš idol, veliki Amar Osim. Mislio je da ako skupi idiote oko sebe da će Klub moći funkconisati. E pa neće moći, nije isto imati u Upravi ljude koji svojim pozajmicama u svakom trenutku mogu izvršiti povrat kredita i imati ublehaše koji sada sjede. Istini za volju, pozajmice su premoštavanje i nisu dugoročna rješenja, ali ovaj javašluk koji mi gledamo, od neispunjavanja uplatnice, pa sada do prodaje imovine, u najmanju ruku je nenormalno. Ko će ovo riješiti?

Svi Vi koji pokušavate da sebe ubijedite da je sve ok, imate ozbiljnih mentalnih problema, jer svaki normalni navijač koji voli Klub i koji razmišlja glavom 1% zna da ovo nije održivo i proklinje 23.12.2018.

Zbog čega je otjeran Džihanić iz Uprave Kluba, bilo ko sa odgovorom?
bekane dodji do prvog zida i udaraj glavom dok ne pocne sta iz nje pametno izlaziti al bojim se da bi to udaranje u zid trajalo jedno dvije sedmice :kafa: :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 24 avg 2020, 13:15

braco je napisao/la:
24 avg 2020, 13:12
:rol:

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 24 avg 2020, 13:16

braco je napisao/la:
24 avg 2020, 13:12
:lol:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 24 avg 2020, 13:17

Egzicir sto je tvoj idol Misimovic otplacovao dug Slavki Petroviću sa 100KM mjesecno, pokusavao ga poniziti ali je u biti samo sebe ponizavao i na kraju radi njega ne odes evropu?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 24 avg 2020, 13:17

Bbake je napisao/la:
24 avg 2020, 13:11
Egzircir je napisao/la:

...ja licno bi vratio sve titule i pehare...

Dečko, šetaj. :arrow:

Ne može pljuvanje, ponižavanje, ismijavanje pa onda zvati kao da se ništa nije desilo.

**** lobotomac. U kazandžiluk i na hippy klupu pa sprovodi imaginarne strategije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot] i 34 gosta.