NK Zvijezda Gradačac

Ponovo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Ponovo » 23 avg 2020, 14:49

combe je napisao/la:
23 avg 2020, 08:42
Ponovo je napisao/la:
22 avg 2020, 19:31
Da li smo izgubili combe bi prvi popljuvao,jesi li uzeo ulaznice combeeee ?
Ja sam tu da volim klub bez obzira ko je u upravi. I da jesam za tvoju informaciju kupio 10 ulaznica. Ali nisam tog tipa da se pise i objavljuje kako sam to kupio kao sto neki rade.
Zezam te,ti si jedan od rijetkih koji pogodi vecinu stvari,do sad su bili stranacki ljudi koji su gledali svoju korist,ovi sada su tu da svoje zivce da izvines sjebu,nisu neka zvucna imena,ali to ne treba gledati,imali smo i zvucna imena pa nas ukopali

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 23 avg 2020, 23:01

Ovo je katastrofa da se objavljuje svako ko je donirao i po 100 maraka na fb, ovo nece potrajati...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 23 avg 2020, 23:16

Nemamo problem prikazati marku kad nam neko donira do petka ide sedmodnevni izvjestaj... ljudi sami zovu da doniraju novac... znaci da su prepoznali rad mada volili bi mnogi da se odustane kad nismo odustali kad su nam 10. Hiljada blokirali i nakon svih dešavanja nećemo ni sada... a pljujete nas slobodno mi ćemo još jače!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 23 avg 2020, 23:28

Samo javno i transparetno.to svi volimo.al svi cekaju vasu gresku da vas mogu pljuvati kao sto se danas prica u cinemi dogovor s lujom 3 za 3...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 23 avg 2020, 23:30

spiska je napisao/la:
23 avg 2020, 23:16
Nemamo problem prikazati marku kad nam neko donira do petka ide sedmodnevni izvjestaj... ljudi sami zovu da doniraju novac... znaci da su prepoznali rad mada volili bi mnogi da se odustane kad nismo odustali kad su nam 10. Hiljada blokirali i nakon svih dešavanja nećemo ni sada... a pljujete nas slobodno mi ćemo još jače!
Ne pljujem te druze, volio bi da budemo prvaci ako moze ikako... al shvati i tog covjeka, uzeo je pare koje je dao u pozajmicu nazad sebi, nije ukro nista, svoje pare vratio. Ne vracajte se na to i nastavite dalje kako ste i krenuli, sretno! I nemojte pljuvat vi druge na drustvenim mrezama, mozda i neko drugi bude vas pljuvao kad vi odete jednog dana.. najbolje je da sutite i radite svoj posao i bit ce sve na dobro

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 24 avg 2020, 01:44

gradacac10 je napisao/la:
23 avg 2020, 23:30
spiska je napisao/la:
23 avg 2020, 23:16
Ne pljujem te druze, volio bi da budemo prvaci ako moze ikako... al shvati i tog covjeka, uzeo je pare koje je dao u pozajmicu nazad sebi, nije ukro nista, svoje pare vratio. Ne vracajte se na to i nastavite dalje kako ste i krenuli, sretno! I nemojte pljuvat vi druge na drustvenim mrezama, mozda i neko drugi bude vas pljuvao kad vi odete jednog dana.. najbolje je da sutite i radite svoj posao i bit ce sve na dobro
Druze biti predsjednik kluba ne znaci samo to na papiru,nekada su clanovi uprave morali dati neki iznos da bi bili u upravi,a ne dodjes na mjesto predsjednika,trosis opstinske pare ni sam ne znas gdje i prosipas pricu neku,sve pare se potrose sto opstina dadne a start sezone katastrofa,ko zna koliko se kome na ruke dadne ? To je prvo sto je trebalo ukinuti,samo transakcije brato. Onda da ne pricamo o odrzavanju stadiona,pa o domacim trenerima,o omladinskom pogonu,o prosijacenju od djece da ponesu po 2,5km da se plati sudija kada imaju utakmicu,doveli su klub na prosijacki stap,ugled otisao u pm,i nemoj ih braniti,a ti Piska i tvoji drugovi kolege,samo naprijed,ovo sto on kaze da se ne objavljuje,vi cete to prikazati samo pitajte onog ko donira mozemo li vam se zahvaliti javno,mozda je nekog stid ili ne zeli da se objavljuje javno,u svakom slucaju nastavite kako ste krenuli,u utorak pustajte ulaznice za subotu i ako je moguce vise od 400,ima nasih ljudi i u dijaspori koji nisu stigli vidjeti objavu o prodaji karata a rado bi uzeli,SRETNO !!!

Pajo59
Kontakt:

Post Postao/la Pajo59 » 24 avg 2020, 01:57

Cuj ovoga gore,uzeo covjek svoje pare,ok,nekom procedurom I da ih dobije,ali ovako...sekretar odlazeci skida pare koje su za plate i prebacuje na presjednikov racun...halooo,e to se zove,,kriminal,,druze moj

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 24 avg 2020, 06:49

Pajo59 je napisao/la:
24 avg 2020, 01:57
Cuj ovoga gore,uzeo covjek svoje pare,ok,nekom procedurom I da ih dobije,ali ovako...sekretar odlazeci skida pare koje su za plate i prebacuje na presjednikov racun...halooo,e to se zove,,kriminal,,druze moj
Taj gore i jest jedan od kriminalaca ili su mu neki rod... Svima koji su krali sjeme im se zatrovalo... Lopoviii
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 24 avg 2020, 10:32

crvenobijeli je napisao/la:
23 avg 2020, 23:28
Samo javno i transparetno.to svi volimo.al svi cekaju vasu gresku da vas mogu pljuvati kao sto se danas prica u cinemi dogovor s lujom 3 za 3...
Kad se tri za tri igra onda nema kartona nemaš onoliko navijanje sudije... al na sramotu svima koji nas i dalje blokiraju mi ćemo se vratiti

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 24 avg 2020, 11:44

spiska je napisao/la:
24 avg 2020, 10:32
crvenobijeli je napisao/la:
23 avg 2020, 23:28
Kad se tri za tri igra onda nema kartona nemaš onoliko navijanje sudije... al na sramotu svima koji nas i dalje blokiraju mi ćemo se vratiti
Ko su ti piska sto i dalje blokiraju???
Javno sav prljavi ves neka se iznese
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 24 avg 2020, 13:31

Deni dobio nogu iz goska.valjo bi nam.a samo nabavit belvedere i nas je
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 avg 2020, 16:30

Ne vrijedi on pola onih para koje bi morali na njega izdvojit
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 24 avg 2020, 17:04

On je nekad bio igrač. Sad uzima pare na račun tih godina.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 24 avg 2020, 21:06

Dario,Denis,Šukura,Mrki samo domaće
mosa lošmi stićko tit-ula!

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 27 avg 2020, 22:49

Idemo podrzati Zvijezdu u subotu navijanjem i kupovinom ulaznica. Od polusezone ocekujemo sve vise domacih igraca u crveno-bijelom dresu. Domaci treneri su vec tu. Pored gorw navedenih tu je i Kadija. Pomeze i Eso Jasar. Muris Kikic takodje je uz klub. Sve domace snage. Umalo ne zaboravih Fikru Pezera koji radi sa mladim uzrastima

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 27 avg 2020, 23:26

Kad saberes sve te domace oyebine + domaci igracki kadar takode od oyebina kojima se malo-malo digne da napuste klub ala Isan, Dugi i ostali. Doces na prag druge lige sjever.
Jedina prava istina je htio to neko priznat ili ne. Zadnji put kada je forsiran domaci igracki kadar mi smo bili na pragu kantonalne lige.
Da nam Bratstvo nije dalo zadnje kolo igrali bi istinske derbije po nasim selima.
Tako ako zelite domace igrace racunajte koku i polovku i derbije u Kamberima, M.Mahali itd.

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 28 avg 2020, 00:04

Valjaju Zelji, Velezu, Slobodi, Orasju, Gracanici ...a nama ne valjaju. Siguran sam da postoji razlog zasto nasi igraci odlaze iz Zvijezde. A sto se tice kvaliteta nekoliko kvalitetnih stranaca i nekoliko kvalitetnih nasih i okolnih igraca, moglo bi se napraviti srabilan prvoligas i stabilizacija kluba

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 28 avg 2020, 11:15

Prijatelju nama je cilj reprogram i ostanak u prvoj ligi, combe tebi niko ne valja mi imamo plan rada imamo program uskoro će se čuti neke pozitivne stvari.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 avg 2020, 13:39

Koji crni plan? Oprali parking i skupljas vitre po carsiji.
Gdje su ti toliki privrednici sto si rekao da ce te podrzat? Ne opstaje klub prodajom karata na carsiji.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 28 avg 2020, 14:19

Piska ja bi ti predlozio da se povuces sa foruma,jer ovdje na forumu muda imaju anonimni,povuci se i ko god da te ima sta pitati ima tvoj profil na fb i da znas sa kim komuniciras i kome dajes informacije i to,sad si u klubu i imas jednu od najtezih misija,pusti forum,nedaj da te par nas anonimnih provocira,sve najbolje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.