Sto se tice repke to je bas tako ... ima tome vec 6 godina vec ...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
imaš para da godišnji provedeš na marsu, da ti dostavu rade svemirskim brodom, i ti se zaraziš koronom. ebo te ćaća smotana.
NAPRIJED NARODE!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pravi se blesav, pisat ga.
Zasrao je i on kvalifikacije onim crvenim kartonom i zacementirao temelje buducih sramocenja.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hoće li se sjetit da se obrati navijačima reprezentacije?
Da uputi izvinjenje što nas je oslabio svojom neodgovornošću.
Da uputi izvinjenje što nas je oslabio svojom neodgovornošću.
Ovo neke teorije zavjere?
Čitam baš po kliksu sinoć, kažu lažirao koronu u dogovoru sa klubom da se ne odazove reprezentaciji
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
samo da vidim jesam li ja dobro upratio..
jedni sumnjaju da je uopste zarazen i da je ovo igra da se izbjegne repka?
drugi ga kritikuju sto je bio na moru s porodicom pred tekme repke? (koji to igrac nije otisao na odmor po zavrsetku obaveza?)
ima li neko da mu je zao naseg najboljeg igraca, sta cemo ako se situacija zakomplikuje..
dzeko standardno okupio one svoje oyebine u dubrovniku, hocemo li i njega napasti ako se zarazi:-)
drugi ga kritikuju sto je bio na moru s porodicom pred tekme repke? (koji to igrac nije otisao na odmor po zavrsetku obaveza?)
ima li neko da mu je zao naseg najboljeg igraca, sta cemo ako se situacija zakomplikuje..
dzeko standardno okupio one svoje oyebine u dubrovniku, hocemo li i njega napasti ako se zarazi:-)
- robertkosar
- Kontakt:
Ova picka od igraca i covjek laze
ako sam ja zarazen i on je 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Naravno da hoćemo.babino je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:28samo da vidim jesam li ja dobro upratio..
Ne napast, nego kritikovat.
Pjanić je svojom neodgovornošću oslabio reprezentaciju.
daj filgude ne rise majke ti..eto covjek se trebao zatvoriti 15 dana nakon sezone da bi bosnje bile sretne i da mu usput yebu mater kod prve greske na terenu, ne budalite.
sine edine, nece te babo odvesti na more ove godine, strah me da ne pokupim koronu a imam ligu nacija u septembru:-)
ako cete ga kritikovati, radije ga kritikujte za onaj glupi crveni karton koji nam i jeste odredio put kvalifikacija a ne to sto se covjek zarazio virusom.
onakav karton najbolji igrac ekipe ni u snu ne smije zaraditi.
sine edine, nece te babo odvesti na more ove godine, strah me da ne pokupim koronu a imam ligu nacija u septembru:-)
ako cete ga kritikovati, radije ga kritikujte za onaj glupi crveni karton koji nam i jeste odredio put kvalifikacija a ne to sto se covjek zarazio virusom.
onakav karton najbolji igrac ekipe ni u snu ne smije zaraditi.
Najbolje bi bilo da dodje ovdje na forum i pita gdje smije i na sto trositi svoje pare,gdje smije ici i sta smije raditi sa svojim zivotom.
Boze kakve se gluposti pisu.
Boze kakve se gluposti pisu.
Pa kako to nijedan bh reprezentativac ne dobi koronu, a on je dobi.
Znači da se nije pazio. To je isto ko da je igro lopte s rajom na terminu, pa se povrijedio.
Jednostavno neodgovorno za nekoga ko je u njegovoj poziciji.
Tipično za nas, yebaćemo mu sve kad se slika ispod nakićene jelke, a kad nas svojom neodgovornošću izvan terena oslabi,
pisaćemo tipa - neće nas pitat gdje troši pare i branićemo ga.
Sve naopako.
Znači da se nije pazio. To je isto ko da je igro lopte s rajom na terminu, pa se povrijedio.
Jednostavno neodgovorno za nekoga ko je u njegovoj poziciji.
Tipično za nas, yebaćemo mu sve kad se slika ispod nakićene jelke, a kad nas svojom neodgovornošću izvan terena oslabi,
pisaćemo tipa - neće nas pitat gdje troši pare i branićemo ga.
Sve naopako.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 24 avg 2020, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko je nas najbolji igrac.Pjanic odigra jednu dobru tekmu pa 4 lose,i sve tako...babino je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:28samo da vidim jesam li ja dobro upratio..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I nije kakva šteta što neće igrat, čak naprotiv. 
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/natsumi-17.html]Natsumi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/cheryl-blossom-48.html]Cheryl Blossom[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/chloe-ziva-49.html]Chloe Ziva[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/sunsofi-97.html]Sunsofi[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/yummycouple-75.html]Yummy Couple[/url] - No Verify - Anonymous Casual Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Safe Dating Chat [/url]
pjanic je nas daleko najbolji i najskuplji igrac, druga je stvar ko je vise dao u repki.DamirT je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:56Dzeko je nas najbolji igrac.Pjanic odigra jednu dobru tekmu pa 4 lose,i sve tako...babino je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:28samo da vidim jesam li ja dobro upratio..
koliko je pjanic bitan, njegov crveni nam je i presudio kvalifikacije, prvo grcka pa sramota u finskoj.tu nam je i bio kraj.
dzeko je institucija ali isto tako zadnje 2 god ne znam da je odigrao dobru tekmu u repki..hocemo li ga pljuvati zbog toga?
To oko odgovornosti je relativno vjerujte mi, sad njega osuđivati zato što se zarazio i praviti paralelu sa drugim našim igračima, kako oni nisu, čista je glupost.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U jeku pandemije je teferičio po Luxemburgu sa pjevačima, a sad se ko pitamo se kako se razbolio.
Ali nema veze, to su naši prinčevi, kraljevi, legende...oni mogu što drugi ne mogu.
Pjaniću je koronu valjda prenio neki neodgovorni galeb, dok se odmarao na jahti.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 24 avg 2020, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
koliko je to njegovom organizmu trebalo da se zarazi od serifove pljuvacke:-)
yeben neki imunitet ima
@donnie, poznato je da pjanic nema mu da...nema hrabrosti da dodje pred bajevic i komana
yeben neki imunitet ima
@donnie, poznato je da pjanic nema mu da...nema hrabrosti da dodje pred bajevic i komana
Zadnja izmjena: babino, dana/u 24 avg 2020, 15:49, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
stoposto je lažirao da izbjegne repku i usput izbjegne početak priprema u novoj ekipi sa novim trenerom
U svakom slučaju u pogresnom trenutku se nije cuvao.
Ne znam kad počinju ali pretpostavljam da ce propustiti pocetak priprema u Barceloni, novom klubu..a to mu nikako ne ide u prilog.
Sezona ce i poceti a on nece biti spreman.
Ne znam kad počinju ali pretpostavljam da ce propustiti pocetak priprema u Barceloni, novom klubu..a to mu nikako ne ide u prilog.
Sezona ce i poceti a on nece biti spreman.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, rukometubih23 i 47 gostiju.