FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Po meni malo previse tragicno predstavljate prodaju pomocnog terena. Nista to nije tragicno ako ce pomoci klubu da stane na stabilne noge plus mozda eto i za taj kamp da se pokrene. Mi ako hocemo kamp ne mozemo imati pomocni teren i kamp jer pomocni nema svrhu nikakvu.
A za igrace nama treba uz ovu trenutnu ekipu samo dva krila bar do polusezone. Ne treba neko pretjerano ulaganje u pojacanja trenutno.
Kazem opet nemam nista protiv prodaje, ali transparetno sve da bude prema svima nama.
A za igrace nama treba uz ovu trenutnu ekipu samo dva krila bar do polusezone. Ne treba neko pretjerano ulaganje u pojacanja trenutno.
Kazem opet nemam nista protiv prodaje, ali transparetno sve da bude prema svima nama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A sta bi s Dadom u Poljsku
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
nisam ti rekao da ima ponuda nego da je primarni cilj prodaje terena vracanje dugova i stabilizacija kluba, o kampu se trenutno ne razmisljaUBIPITAR je napisao/la: ↑24 avg 2020, 15:29Hahahahahahahahahahahaha priča ulica jel?TeaM87 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 15:18ako se proda, nece se praviti kamp od tih para i to je problem, pare ce se iskoristiti za tekuce obaveze (i dugove) i za neka ulaganja u ekipu kako bi se izvukli sljedecih godinu dvijeelevenblues je napisao/la: ↑24 avg 2020, 15:15
Ako ce fakat pravit kamp od tih para, ja ne vidim problem u prodaji te zemlje.
Haj ti nama fino napiši,kolika je ponuda,od koga,ima li ih više,koliko košta dunum na ovoj lokaciji i koliko ima dunuma naše zemljište.
Pazi šta ćeš napisati,radim na projektu regulacionog plana za opštinu NS!
FKŽ !
Sad sam nasao podatak da je kamp u zenici sa dva terena ,jedan obicni i jedan umjetna trava sa tribinom od 3000 mjesta i rasvjetom,24 dvokrevetne sobe teretana restorani i ostala sranja kostao 10 miliona.Znajuci NS BIH ovaj kamp kosta 7 miliona.
I manje ba

Gdje ce samo tri miliona pokrast.
prelistaj moje i @ubipitar postove pa ces vidjetiBezideja je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:01A sta bi s Dadom u Poljsku![]()
FKŽ !
Prodati pomocni teren da bi napravio kamp kao u Zenici van grada je meni super. Ali prodati pomocni teren, i od toga usmjeriti dio za pokrivanje dugove je meni poraz.
[quote=Kometa post_id=7804585 time=1598277496 user_id=47815]
[quote=iguita post_id=7804573 time=1598277279 user_id=45946]
HAHHAHA.Najvise volimo tudjim k urcem gloginje mlatiti.Vec se rasporedjuju pare, golub ne da nije na grani nego je na drugom kontinentu. Al neka vas momci , razumijem, puunoo volite Zelju .Bit ce ako Bogd i ovo. Naprijed Zeljo.
[/quote]
Bolje da trosimo nevidljive pare nego da se rugamo Veselom
[/quote]
Slazem se , bas smo bili pretjerali.
[quote=iguita post_id=7804573 time=1598277279 user_id=45946]
HAHHAHA.Najvise volimo tudjim k urcem gloginje mlatiti.Vec se rasporedjuju pare, golub ne da nije na grani nego je na drugom kontinentu. Al neka vas momci , razumijem, puunoo volite Zelju .Bit ce ako Bogd i ovo. Naprijed Zeljo.
[/quote]
Bolje da trosimo nevidljive pare nego da se rugamo Veselom
[/quote]
Slazem se , bas smo bili pretjerali.
Ma uzet ono od Olimpika sto su napravili na Ilidzi. Svakako, mozda i ispadnu. 

Apsolutno. Ali pod transparentnim uslovima, i Ugovorom dostupnim javnosti (Članovima Skupštine, članovima kluba...).SudoHusika je napisao/la: ↑24 avg 2020, 15:39Joj sto baci levat bombu, i osta živ.
Čuj sve pare da idu na dugove.
Ako se planira prodaja, poklopiti 2,3 miliona hitnih duhova, napraviti kamp od 7 miliona km, ostatak neka ostane za igrački kadar za 2 sezone. U tom slučaju vjerujem da se niti jedan Željovac ne bi trebao protiviti prodaji pomoćnog.
Sta ce se opet kad dodju novi dugovi? Hoce li se onda opet gledati sta se ima za prodati od imovine. Najlakse je prodati imovinu i dugove pokriti. Meni je ovo definitivno poraz.
Je li moguce da je cijena pomocnog 15 miliona.
10 miliona ali negdje piše eura, a negdje maraka. Sad sam našao članak na klixu pred otvaranje tog centra, piše da su UEFA i FIFA dali 8.5 miliona eura, a vjerovatno su i naši nešto dali tako da može biti da je fakat 10 miliona eura. Sad hoće naši da ga dodatno prošire.
Kljuc tu je onda postaviti sposobne ljude koji ce raditi pametno bez pravljenja milionskih dugova. U situaciji kad je dug smanjen/vracen lakse ces privuci takve ljude.
Sta predlazes?Samo Bog dragi zna sta je od imovine pod hipotekom sto od ove sto od proslih uprava
Šupak jedan, uletio si dan pred Velež sa pričom o platama, prije sezone kako prodajemo igrače i sada da se prodaje pomoćni za dugove. Bindo raspala u usta ti se pokenjam!
Željezničar za život cijeli!