FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Previše sebi neki daju za pravo da pišu ili prepišu određene informacije za koje ni sami ne znaju da li su istinite. Znači ako nisi siguran i ako ti izvor informacija nije 100% siguran onda nemoj da stavljaš javno i da praviš smutnju. Munafičko djelovanje pojedinih likova koje čitam posljednjih par sati koji su tu zanimljivo jedino bili u posljednje vrijeme pred utakmicama s Veležom i Borcem ako se ne varam. Pitam se samo kako baš takav tajming nađete da pišete laži(predpostavke najblaže rečeno)?!
Priča oko pomočnog terena, nekakvih novaca koje kao ovi poslije vaših "Bogova, Hadžija" nisu namaknuli, koji su kao nesposobni, a za šta su sposobni bili dok je vaša obečana uprava bila ta garnitura? Dvije sezone su sami sebi izbijali titule, promijenili 70 igrača za 3 godine, pravili pritisak ekipi, igračima. Za infrasktrukturu im svaka čast, za statut i sve što je pozitivno, i ja im prvi skidam kapu za stvari koje su napravili, ali sve im je to zasjenilo sranje/a koja su napravili.
1. Sami su opljačkali klub sa ugovorima koji su bili potpisani sa Ziraat Bankom i drugma, pa kad su otišli molili ih da raskinu ugovore.
2. Nedobijanje licence je isključivo njihova greška jer smo/su se ogriješili kao prvo prema Slavki Petroviču, pa se ponižavao čovjek, i dug su oni ostavili.
3. Nek se i ovo zna famozna izgubljena titula kad je penal u Bijeljini bio, taj dan smo igrali sa Sarajevom na Koševu. Čala garantuje bod Misketu/Slavki jer im ne znači puno, oni ga maršnuli i ljudi nas dobiju.
4. Završio bi izjavom Graovca koji je igrao u to doba sa izjavom da je klub tada igračima služio samo kao bankomat!
Priča oko pomočnog terena, nekakvih novaca koje kao ovi poslije vaših "Bogova, Hadžija" nisu namaknuli, koji su kao nesposobni, a za šta su sposobni bili dok je vaša obečana uprava bila ta garnitura? Dvije sezone su sami sebi izbijali titule, promijenili 70 igrača za 3 godine, pravili pritisak ekipi, igračima. Za infrasktrukturu im svaka čast, za statut i sve što je pozitivno, i ja im prvi skidam kapu za stvari koje su napravili, ali sve im je to zasjenilo sranje/a koja su napravili.
1. Sami su opljačkali klub sa ugovorima koji su bili potpisani sa Ziraat Bankom i drugma, pa kad su otišli molili ih da raskinu ugovore.
2. Nedobijanje licence je isključivo njihova greška jer smo/su se ogriješili kao prvo prema Slavki Petroviču, pa se ponižavao čovjek, i dug su oni ostavili.
3. Nek se i ovo zna famozna izgubljena titula kad je penal u Bijeljini bio, taj dan smo igrali sa Sarajevom na Koševu. Čala garantuje bod Misketu/Slavki jer im ne znači puno, oni ga maršnuli i ljudi nas dobiju.
4. Završio bi izjavom Graovca koji je igrao u to doba sa izjavom da je klub tada igračima služio samo kao bankomat!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- MocMahale444
To je todeno_TM87 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:45
Apsolutno nista, niti ce i uraditi. Nisu u stanju da ofarbaju stepenice i zid ispod Juga, a da ne govorim za ostalo. Hajmo biti realni, ni osvajanje titule nam ne garantuje stabilizaciju kluba na duze staze, osvajali smo titule, igrali Europska takmicenja i sta ? Tapkamo u mjestu vec godinama. Misimovicu skidam kapu sve se uradjeno u klubu, naravno i uz pomoc navijaca ( Istocna tribina, teren, totalna rekonstrukcija stadiona, kakva takva stabilizacija ) ali nama su potrebni ljudi u klubu koji ce razmisljati na duze staze, a ne krpiti se iz dana u dan( podizati raznorazne kredite, pozajmice ).

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Naravno da jeste i nisu pravili nikakav hajp oko toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tacnije spasili su pare jer bez dozvole ih nebi dobili, otisle bi negdje drugo.
A sto je istok bez dozvole to nije pitanje za trenutne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Koliko god neki mislili, svidjalo se to nekim ili ne, prosla uprava je Space Shuttle u odnosu na ove lezilebovice.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:50To je todeno_TM87 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:45
Apsolutno nista, niti ce i uraditi. Nisu u stanju da ofarbaju stepenice i zid ispod Juga, a da ne govorim za ostalo. Hajmo biti realni, ni osvajanje titule nam ne garantuje stabilizaciju kluba na duze staze, osvajali smo titule, igrali Europska takmicenja i sta ? Tapkamo u mjestu vec godinama. Misimovicu skidam kapu sve se uradjeno u klubu, naravno i uz pomoc navijaca ( Istocna tribina, teren, totalna rekonstrukcija stadiona, kakva takva stabilizacija ) ali nama su potrebni ljudi u klubu koji ce razmisljati na duze staze, a ne krpiti se iz dana u dan( podizati raznorazne kredite, pozajmice ).![]()

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Još nema dresova?
Šatro najveći sponzorski ugovor u historiji bh.fudbala.
Koga ba vi lažete ...
Šatro najveći sponzorski ugovor u historiji bh.fudbala.
Koga ba vi lažete ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Kontakt:
Pozdrav ekipi s foruma! Novi sam kolač sa pisanjem na sportskim forumima, ali imam iskustva sa forumanjem ali na drugim temama.
Preko tri foruma sam uvijek pratio šta se dešava u voljenom klubu na čiju sam prvu tekmu otišao davne '89. I otad propustio jako malo utakmica.
Nisam navijač uprava, to me jako malo zanima. Jedino me zanima šta jedanaest igrača u plavim dresovima pruža na terenu.
Nadam se ugodnom druženju.
Preko tri foruma sam uvijek pratio šta se dešava u voljenom klubu na čiju sam prvu tekmu otišao davne '89. I otad propustio jako malo utakmica.
Nisam navijač uprava, to me jako malo zanima. Jedino me zanima šta jedanaest igrača u plavim dresovima pruža na terenu.
- MocMahale444
Jos da su mogli se dogovoriti s Amarom.deno_TM87 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:54Koliko god neki mislili, svidjalo se to nekim ili ne, prosla uprava je Space Shuttle u odnosu na ove lezilebovice.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:50To je todeno_TM87 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:45
Apsolutno nista, niti ce i uraditi. Nisu u stanju da ofarbaju stepenice i zid ispod Juga, a da ne govorim za ostalo. Hajmo biti realni, ni osvajanje titule nam ne garantuje stabilizaciju kluba na duze staze, osvajali smo titule, igrali Europska takmicenja i sta ? Tapkamo u mjestu vec godinama. Misimovicu skidam kapu sve se uradjeno u klubu, naravno i uz pomoc navijaca ( Istocna tribina, teren, totalna rekonstrukcija stadiona, kakva takva stabilizacija ) ali nama su potrebni ljudi u klubu koji ce razmisljati na duze staze, a ne krpiti se iz dana u dan( podizati raznorazne kredite, pozajmice ).![]()
![]()
To bi bio pun pogodak i veliki plus za Zelju.
DobrodosaoPostarLakogSna je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:58Pozdrav ekipi s foruma! Novi sam kolač sa pisanjem na sportskim forumima, ali imam iskustva sa forumanjem ali na drugim temama.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Oni su napravili fin kamp za naše uslove.
Tri ili četiri terena, od toga jedan veći sa tribinom.
Tu su i tereni sa umjetnom travom, reflektori, sve tip-top.
Mi o tome samo možemo sanjati, realno.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- MocMahale444
Krila, bekovi, golman i parem jos jedan stoper.
Da su to pojacanja a ne prinove.
Da sklopis ugovor koji poslije moze da valja klubu u smislu transfera.
Da ebeno popravis skolu fudbala pa imas svoj produkt.
Hajde ba
Da su to pojacanja a ne prinove.
Da sklopis ugovor koji poslije moze da valja klubu u smislu transfera.
Da ebeno popravis skolu fudbala pa imas svoj produkt.
Hajde ba
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 24 avg 2020, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
A inače u potkošuljama igrači igraju i treniraju u majicama na bretele.
Željezničar za život cijeli!
Ma ne. Vi bi sve, titule, stadion četvrte kategorije, kamp Ajaksa i Porta, upravu Mančester Sitija, samo kažete i to se ostvari, a realno ste samo babe koje naprđuju.
Prava istina je da nemate pojma, da veze nemate o tome kako je klubovima teško doći do para, nemate pojma o tome da su zakoni u BiH takvi da tjeraju investitore, da je Željo klub koji trenutno može živjeti samo od omladinskog pogona i Evrope, i da ne postoji niti jedan drugi način da se dođe do para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444

Skromno nego sta jer inace bih napisao ostavi Stilu ostale sutiraj i daj sve Jovo nanovo.
Amar izvlaci maksimum od ovih (ima i on gresaka ali neka ga jos 10 godina minimum).
Virto samo se mogu sloziti s ovim “ nemate pojma o tome da su zakoni u BiH takvi da tjeraju investitore”.
Ostalo jok.
Amar bi sa Misimovicem izdrazao 15 minuta.Da su bili neka posebna uprava nisu bas.Imali su srecu da zateknu dosta para na racunu koje nisu bili u stanju iskoristiti.Sta je samo igraca i trenera u to vrijeme proslo kroz klub to ne bi izdrazao Real.MocMahale444 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:00Jos da su mogli se dogovoriti s Amarom.
Budem često u hippy klupi, dobro mi dodje djeca u parku a ja pijem kafu, nije valjda da im je tamo baza, da odma drugu lokaciju tražimSudoHusika je napisao/la: ↑24 avg 2020, 13:17
Ne može pljuvanje, ponižavanje, ismijavanje pa onda zvati kao da se ništa nije desilo.
**** lobotomac. U kazandžiluk i na hippy klupu pa sprovodi imaginarne strategije.

MocMahale444 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:00Jos da su mogli se dogovoriti s Amarom.

Gospodin Misimovic i Osim idealna dobitna kombinacija, ali sta bi bilo, kad bi bilo...
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
ne mislim na taj mail, helem nejse, protiv takve ideje naravno niko nista nema i podrzavam maksimalnoirfo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:40Kakav mail, ne mislsis valjda na onu izmisljotinu sto su lobotomci kacili po forumima![]()
Takav mail nisu dobili skupstinari
Ideja da se proda pomocni postoji, ali ko sto rekoh, od tog bi isle pare na kamp, stadion i tekuce poslovanje
FKŽ !
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Cuj ne postoji ni jedan drugi nacin...Virtu4l je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:09Ma ne. Vi bi sve, titule, stadion četvrte kategorije, kamp Ajaksa i Porta, upravu Mančester Sitija, samo kažete i to se ostvari, a realno ste samo babe koje naprđuju.
Prava istina je da nemate pojma, da veze nemate o tome kako je klubovima teško doći do para, nemate pojma o tome da su zakoni u BiH takvi da tjeraju investitore, da je Željo klub koji trenutno može živjeti samo od omladinskog pogona i Evrope, i da ne postoji niti jedan drugi način da se dođe do para.
Pa mi uzmemo 230 000 km godišnje od izdavanja poslovnih prostora a Mladost nema toliki godišnji budzet i dodju na Grbavicu i razvale nas.I nisu nikom ništa duzni.Za tri sezone nece uzeti 40 milja maraka od karti a mi kupimo karti protiv Mladosti u tom iznosu.Svim klubovima u svjetu su glavni izvor prihoda sponzorski ugovori.Sposobni ljudi iz uprava ce naci sponzore,nesposobni ne.Kod nas su nesposobni.