FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja konto ovo forum o fudbalu a ono marketing soping pomocni .Prolazimo Macabi dobijamo onda laganog protivnika i njega prolazimo i onda u 3 kolu ispadamo.Bice prejak protivnik.
- MocMahale444
To je tako u vašoj mašti. Mi imamo 5x veće rashode od Mladosti samo u igračkom kadru, a o ostalim rashodima da ne govorim.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:21Cuj ne postoji ni jedan drugi nacin...
Pa mi uzmemo 230 000 km godišnje od izdavanja poslovnih prostora a Mladost nema toliki godišnji budzet i dodju na Grbavicu i razvale nas.I nisu nikom ništa duzni.Za tri sezone nece uzeti 40 milja maraka od karti a mi kupimo karti protiv Mladosti u tom iznosu.Svim klubovima u svjetu su glavni izvor prihoda sponzorski ugovori.Sposobni ljudi iz uprava ce naci sponzore,nesposobni ne.Kod nas su nesposobni.
Sve te pare koje mi uzimamo služe za tekuće obaveze, koje su za naše uslove - ogromne. Recimo da od sponzora možeš uzeti 300-400 hiljada, što ti ponovo ništa drastično ne rješava.
Ali ti sponzori su za vas idealna tema za naprđivanje.
Željo je imao ogromnu šansu za iskorak, kada su ogromne pare došle u klub. Nismo je iskoristili, spucali smo te pare na 5-6 trenera i 50 uglavnom očajnih igrača, i sad ponovo čekamo novu šansu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sve je top dok pobjeđujemo.
Čim jednu ofulamo vraćamo se na stare priče.
Za mir i rahatluk u kući preporučujem igračima da redom pobjeđuju. Počevši od makabija.
Za mir i rahatluk u kući preporučujem igračima da redom pobjeđuju. Počevši od makabija.
Hajde neka neko taj muštuluk za testove da...
-
Negativno.

Negativno.

Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 24 avg 2020, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo ti se zove nervoza pred Maccabi. Kako se priblizava cetvrtak sve je gore i gore.avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:30Sve je top dok pobjeđujemo.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://sportsport.ba/fudbal/slovaci-tv ... uku/373014
Ako sve bude ovdje ok, a budemo se morali tamo testirati u srijedu dobro se cuvati ovakvih situacija.
Ako sve bude ovdje ok, a budemo se morali tamo testirati u srijedu dobro se cuvati ovakvih situacija.
A garant nas se prepali izraelci pa ce lazirati testoveLjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:41https://sportsport.ba/fudbal/slovaci-tv ... uku/373014

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
U četvrtak na moru šest puta u hali bio. Stolica tvrda i crna. Petak pauzirao sa jednom crnom stolicom. Povraćanje je nakon tekme došlo u Jablanici.LjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:39Ovo ti se zove nervoza pred Maccabi. Kako se priblizava cetvrtak sve je gore i gore.avalPacidoroP je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:30Sve je top dok pobjeđujemo.
Za mir i rahatluk u kući preporučujem igračima da redom pobjeđuju. Počevši od makabija.![]()
Subota mirna bez pretjeranih tegoba. Jedna tvrda ogromna stolica.
Jučer četiri puta proljev sama voda niz mene.
Danas napet ko puška samo čekam da odjekne.
Dobar tek želim.
Sportski pozdrav.

Samo treba biti spreman na sveirfo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:42A garant nas se prepali izraelci pa ce lazirati testoveLjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:41https://sportsport.ba/fudbal/slovaci-tv ... uku/373014
Ako sve bude ovdje ok, a budemo se morali tamo testirati u srijedu dobro se cuvati ovakvih situacija.![]()

Sta je ovo @delinjo, ljozee poco tolko panicit da ga deluzija pocinje hvatat, sad ce se i mossad ukljucit u pricu da nas izbaceLjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:43Samo treba biti spreman na sveirfo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:42A garant nas se prepali izraelci pa ce lazirati testoveLjoZee je napisao/la: ↑24 avg 2020, 17:41https://sportsport.ba/fudbal/slovaci-tv ... uku/373014
Ako sve bude ovdje ok, a budemo se morali tamo testirati u srijedu dobro se cuvati ovakvih situacija.![]()
![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ali, kad skontas nije ni ovo lose. Makar imas izgovor da te neko zaebo i jos ti ne ogade fudbal na terenu

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj plave porodice,volim te druze ali me **** ne zanima kakva ti je stolica !!
Irfo najgore i na mene presao taj njegov pesimizam
Irfo najgore i na mene presao taj njegov pesimizam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Pozdrav,
Evo jos jedan novi "lobotomac".
Evo jos jedan novi "lobotomac".
Evo ja tebi kažem da imaju 4 ponude,a mi već 2 vrhunske lokacije za TC ,čak bi se usudio reći i koliko bi terena trebalo ići ć,naravno sa svim pratećim objektima.TeaM87 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 16:01nisam ti rekao da ima ponuda nego da je primarni cilj prodaje terena vracanje dugova i stabilizacija kluba, o kampu se trenutno ne razmislja
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....