Eno sadCitizen-X je napisao/la:znao sam ja da ti potenciras to sto si muslimanharry_90 je napisao/la:Imam jedan vecernji tiket,mrsko mi pisat,kontam da se ostavim tiketa i da krenem bingo igrat,tu me ide extra,danas dao 8 km,dobio 30 km,jednom 20 i jednom deset,jes lijepo nemoras bubat brojeve vec laganice kazes koju ces boju i samo izlijece,hebo broj samo gledaj koja je boja.. 20 km dobijem na narandzastoj boji,a 10 km na zelenoj ..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
kako da racunam na tvoje prognoze kad me ne vole...
sta god ja u kontru ispadne kontra kontre....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Morace jednom ocepit
imaj vjere u mene,Boga i nista se ne brini
lansirat cu te u hiljadere
tvoj novac i moji prelazi = DOBITAK !!!
FIFA Club World CupCitizen-X je napisao/la:kako da racunam na tvoje prognoze kad me ne vole...![]()
Mazembe-Internacional 2 @ 1,30 - utorak
Seongnam-Inter 2 @ 1,40 - srijeda
ne vidim način da ovo ne dođe, pa i u hendikepu
a finale : Internacional-Internazionale
Zadnja izmjena: hodža, dana/u 13 dec 2010, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA MARŠAL !!!
- Citizen-X
- Kontakt:
joj ovo mi zvuci ko iz alan fordovih romana 
Vrijeme je stvarno da se opametimo skontamo neku taktiku da bar 3 , 4 puta uzmemo sedmicno parice i to je to ajmo ba nemoze ovako vise !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Evo jedan prijedlog za veceras : Anaheim - Minnesota 1 ,moguci prelaz 1/1 ..
Ovo je samo prijedlog,nije savjet da igras,mada znam da ne bi igrao
Ovo je samo prijedlog,nije savjet da igras,mada znam da ne bi igrao
- hariskavaz
- Kontakt:

Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction
- Citizen-X
- Kontakt:
Hodg, odust'o sam od malih kvota jos kad me je Berdo isprdio na kvoti 1,15 pri 5:2 i svom servisu i 30:0 na Montrealu na ulog od 500 eura, i kad me je Verder ispalio sa PS1 na ulog od 400 eura protiv nekog ne sjecam se...hodža je napisao/la:FIFA Club World CupCitizen-X je napisao/la:kako da racunam na tvoje prognoze kad me ne vole...![]()
Mazembe-Internazional 2 @ 1,30 - utorak
Seongnam-Inter 2 @ 1,40 - srijeda
ne vidim način da ovo ne dođe, pa i u hendikepu
a finale : Internacional-Internazionale
to me je zakopalo u grob...
evo ti taktika maestro - ako hoces u plusu non stop da budes - uzmi bilten i statistike NHL timova i vidi koji igraju najvise Xova i to je to... ima timova koji od zadnjih 6 meceva odigrase 3 puta XCoDe je napisao/la:Vrijeme je stvarno da se opametimo skontamo neku taktiku da bar 3 , 4 puta uzmemo sedmicno parice i to je to ajmo ba nemoze ovako vise !
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 13 dec 2010, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
uuuuuuuuuuu
onda samo hendikepi dolaze u obzir
onda samo hendikepi dolaze u obzir
FORZA MARŠAL !!!
Hokej brate nisam nikad stavljao na tiket jer sam sjedio kod covjeka kad je cekao ekipu neku Hokejasku mizerna kvota 1.55 tako nešto ta 1500 € , ima jedno 7 , 8 godina tad se bas nisam ni kladio i sve gledaj , txt i vode njegovi 5-0 jarane covjek radostan naruciva pive meni , mom ocu nama sok , kolace i pratim ja dalje txt 5-1 , 5-2 zavrsi prva trecina . Krenu druga 5-3 i tako se igralo pred kraj druge 5-4 !
On nije obracao paznju ja , mu nisam htio govoriti i krenu 3/3 pogleda on na txt sta je ovo kaze i poceo grius jarane , hodat po kuci i stvarno treba da prije 2 , 3 minute svira kraj nista !
Kad pogleda 5-5 covjek gleda onako 2 , 3 minute uze TV tad je imao onaj mali i tup kroz prozor
!
Istina ziva nek vjeruje ko hoce ko ne
! I , TAKO DA hokej slabo igram
On nije obracao paznju ja , mu nisam htio govoriti i krenu 3/3 pogleda on na txt sta je ovo kaze i poceo grius jarane , hodat po kuci i stvarno treba da prije 2 , 3 minute svira kraj nista !
Kad pogleda 5-5 covjek gleda onako 2 , 3 minute uze TV tad je imao onaj mali i tup kroz prozor
Istina ziva nek vjeruje ko hoce ko ne
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- spielführer_21
- Kontakt:
Da ti nije misimović rođak kakav?CoDe je napisao/la:Vrijeme je stvarno da se opametimo skontamo neku taktiku da bar 3 , 4 puta uzmemo sedmicno parice i to je to ajmo ba nemoze ovako vise !
Ako hoćeš pare, lijepo nađeš neki klub sa sredine tabele italije ili francuske i X uplatiš, ako ne dođe onda iduću njihovu utakmicu duplaš ulog i tako sve redom dok ne dođe... Kad god dođe ti u plusu, a moraju odigrati X bar jednom u pet kola...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Citizen-X
- Kontakt:
a vidis ja reko gore X na hokejeCoDe je napisao/la:Hokej brate nisam nikad stavljao na tiket jer sam sjedio kod covjeka kad je cekao ekipu neku Hokejasku mizerna kvota 1.55 tako nešto ta 1500 € , ima jedno 7 , 8 godina tad se bas nisam ni kladio i sve gledaj , txt i vode njegovi 5-0 jarane covjek radostan naruciva pive meni , mom ocu nama sok , kolace i pratim ja dalje txt 5-1 , 5-2 zavrsi prva trecina . Krenu druga 5-3 i tako se igralo pred kraj druge 5-4 !
Kad pogleda 5-5 covjek gleda onako 2 , 3 minute uze TV tad je imao onaj mali i tup kroz prozor![]()
!
Istina ziva nek vjeruje ko hoce ko ne! I , TAKO DA hokej slabo igram
nisi mu htio govorit kontas coek zove pica sta me briga sto da kvarim atmosferu priznaj bagro
ako sutra ne budem on-line, pa da postavim sada...
od ovoga ću iskombinovati nešto:
Šarloa-Olimpijakos...2 i H2
Kotbus-Berlin...1, H1, 3+
Man.Utd-Arsenal...1, manje ž.(ako bude gr. 5,5)
Valensija-Osasuna...1,3+,H1
Bursa-Kasimpasa...1, 0-2 gola
od ovoga ću iskombinovati nešto:
Šarloa-Olimpijakos...2 i H2
Kotbus-Berlin...1, H1, 3+
Man.Utd-Arsenal...1, manje ž.(ako bude gr. 5,5)
Valensija-Osasuna...1,3+,H1
Bursa-Kasimpasa...1, 0-2 gola
FORZA MARŠAL !!!
Osjecam dobitni listc kako listam zadnje 2-3 stranice.

Evo 3 izvrsna para i jedan par mi jako smrdi na iznenađenje!
Manch.Utd-Arsenal ????
Valencia-Osasuna 1
Bursa-Kasimpasa 1
Cottbus-Un. Berlin 1
Valencia će bez problema dobiti Osasunu. No, trebate biti oprezni ako budete htjeli hendikep na Valenciju bez obzira što Osasuna u gostima dosad zabila samo 1 gol ili ima prosjek 0,1. Problem je u Valenciji što nisu toliko efikasni u napadu jer prosjek danih golova tek 1,4. Cottbus ne bi trebao imati problema sa Berlinom. Bursa me zabrinjava što malo zabija. Protiv Kasimpasa bude 1:0, 2:0, 2:1. Vrlo riskanto, no zasigurno će domaća publika bodriti svoje igrače da pobijedi. Manchenster United vs. Arsenal???? Hm......U svakom slučaju mislim da je najbolja opcija da će jedan i drugi tim dati gol tada će koef. biti oko 1,6 što nije loše. Ne mogu dati prednost Manchensteru kad ima čak 7 remija bez obzira što kod kuće ima samo jedan remi i bez poraza! Uglavnom, Arsenal neće pobijediti.
Manch.Utd-Arsenal ????
Valencia-Osasuna 1
Bursa-Kasimpasa 1
Cottbus-Un. Berlin 1
Valencia će bez problema dobiti Osasunu. No, trebate biti oprezni ako budete htjeli hendikep na Valenciju bez obzira što Osasuna u gostima dosad zabila samo 1 gol ili ima prosjek 0,1. Problem je u Valenciji što nisu toliko efikasni u napadu jer prosjek danih golova tek 1,4. Cottbus ne bi trebao imati problema sa Berlinom. Bursa me zabrinjava što malo zabija. Protiv Kasimpasa bude 1:0, 2:0, 2:1. Vrlo riskanto, no zasigurno će domaća publika bodriti svoje igrače da pobijedi. Manchenster United vs. Arsenal???? Hm......U svakom slučaju mislim da je najbolja opcija da će jedan i drugi tim dati gol tada će koef. biti oko 1,6 što nije loše. Ne mogu dati prednost Manchensteru kad ima čak 7 remija bez obzira što kod kuće ima samo jedan remi i bez poraza! Uglavnom, Arsenal neće pobijediti.
bordo je paran broj golova i bio..0:0onoffon je napisao/la:Milan![]()
Wolves![]()
Sivasspor![]()
Juve![]()
Athletic Bilbao![]()
Bordeaux![]()
i to odigram Bordeaux sa bude paran broj parovaovo je vise neznamkoji listic zaredom da me jedan obori, neki dan Dinamo 1.20 kvota protiv Varteksa obori me, ccc.
Dozivotni clan sportsport.ba
)))
ProsaoFeco je napisao/la:Tottenham-Chelsea /pik/ X 1,55![]()
Mainz-Schalke X2 1,51![]()
Milano-Avellino 1 1,30![]()
Zaragoza-Real Madrid 3+ 1,45![]()
New jersey-LA Lakers 2 1,30![]()
LA Clippers-Orlando 2 1,40![]()
bra'O Feco 
haha, samo nam nemoj reci da si bacio dobitni listicADIS_22 je napisao/la:bordo je paran broj golova i bio..0:0onoffon je napisao/la:Milan![]()
Wolves![]()
Sivasspor![]()
Juve![]()
Athletic Bilbao![]()
Bordeaux![]()
i to odigram Bordeaux sa bude paran broj parovaovo je vise neznamkoji listic zaredom da me jedan obori, neki dan Dinamo 1.20 kvota protiv Varteksa obori me, ccc.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.