FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ole Ole oleee
Igraj Željo hrabro bori se,
Na na na a nanaa
Tebi pjeva južna tribina!
U kost!
Ti baratas oko ovih virusa cini mi seExBlueone je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:23U svakom zlu ima nešto dobro. Sad u ovom testiranju je dabro prije svega da se svi osjećaju koliko toliko dobro, a drugo da su već svi pozitivni u izolaciji i dalji kontakt sa ostalim igračima je zbjegnut. Izbjegli smo scenarij da nam 80. % bude pozitivno. Nadam se.

Da li je moguce da test bude pozitivan pa tri puta negativan i za koji dan opet pozitivan? Koji “rezultat” je tu tacan?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- za nastup u prvom kolu kvalifikacija - 240.000 eura
- za nastup u drugom kolu kvalifikacija - 260.000 eura
- za nastup u trećem kolu kvalifikacija - 280.000 eura
- za nastup u playoffu - 300.000 eura;
Dakle prolaskom u drugo pretkolo bi već u džepu imali 500.000 eura.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E čuj šestorica.
Belaj je ako nismo na vakat shvatili, može komplet ekipu ufatiti..
Normalno da ce nas sve zivo snaci, komedija majke mi 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Imamo pauzu poslije Maccabija, dakle ne moraju se štediti za ligu. Neka u četvrtak izađu na teren, i na njemu ostave srce, i sve ostale organe.
Pa šta bude. A mi smo tu, kao i uvijek do sada.
Ma testiraju ih stalno otkad je Eric dobio temperaturu. Budzet sav spiskali na testove.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:27E čuj šestorica.

Sto se tice organa,oni nemaju glavnog za ovakve utakmice.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:28Imamo pauzu poslije Maccabija, dakle ne moraju se štediti za ligu. Neka u četvrtak izađu na teren, i na njemu ostave srce, i sve ostale organe.
23
samo mastajte 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Za europske utakmice pluća su najčešće organ koji izbaci bh. ekipe.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Eto ti debelog u prvoj ni krivog ni dužnog.LjoZee je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:28Ma testiraju ih stalno otkad je Eric dobio temperaturu. Budzet sav spiskali na testove.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:27E čuj šestorica.
Belaj je ako nismo na vakat shvatili, može komplet ekipu ufatiti..![]()
Oj majko moja najbolje ne uplatiti stream.
Ozbiljno ću razmisliti o toj opciji.
Yebo više majku, pa može li nam išta u koristi ići zadnjih pola godine...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne znam ko je nadležan za UEFA takmičenja, koja je referentna laboratorija u Sa ili u BiH.LjoZee je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:24Ti baratas oko ovih virusa cini mi seExBlueone je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:23U svakom zlu ima nešto dobro. Sad u ovom testiranju je dabro prije svega da se svi osjećaju koliko toliko dobro, a drugo da su već svi pozitivni u izolaciji i dalji kontakt sa ostalim igračima je zbjegnut. Izbjegli smo scenarij da nam 80. % bude pozitivno. Nadam se.
Da li je moguce da test bude pozitivan pa tri puta negativan i za koji dan opet pozitivan? Koji “rezultat” je tu tacan?
Takvo šaranje rezultata ne bi se smjelo desiti, može npr biti negativan vise puta pa pozitivan ili obratno ali da ide pozitivan pa negativan pa opet pozitivan, tesko, ali ne znam koji je vremenski raspon u pitanju, o kom razmaku između testova se radi
-
- Kontakt:
Momcima poželjeti svu sreću svijeta i nadati se da će neki inat proraditi u njima. Trkom i bacanjem na glavu puno toga se može zakrpiti.
@exblueone
Ermin je u cetvrtak pokazao 2 negativna testa. Ne znam kako opet sada on pozitivan u **** lijepu materinu.
@exblueone
Ermin je u cetvrtak pokazao 2 negativna testa. Ne znam kako opet sada on pozitivan u **** lijepu materinu.
Željezničar za život cijeli!
Okvirno cini mi se oko 9. augusta pozitivno (poslije Radnika), a prosle sedmice negativno i sad pozitivno opet. Moze li to?ExBlueone je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:31Ne znam ko je nadležan za UEFA takmičenja, koja je referentna laboratorija u Sa ili u BiH.
Takvo šaranje rezultata ne bi se smjelo desiti, može npr biti negativan vise puta pa pozitivan ili obratno ali da ide pozitivan pa negativan pa opet pozitivan, tesko, ali ne znam koji je vremenski raspon u pitanju, o kom razmaku između testova se radi
Postoji li opcija da posaljemo Siroki umjesto nas ,fkt ne salim se 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Može jbg. Period inkubacije. Taman je toliko trebalo da se virus razmnoži toliko da ga se može otkriti u uzorku. Sad se nadajmo da ce biti subklinička forma odnosno asimptomatska pa da nema nikakvih posljedica i da se može odmah poslije izolacije ići u "vatru".SudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 00:32Momcima poželjeti svu sreću svijeta i nadati se da će neki inat proraditi u njima. Trkom i bacanjem na glavu puno toga se može zakrpiti.
@exblueone
1,50 kvota na Makabi, ide ovo na 1,25 do četvrtka. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako su oni trenirali zajedno jučer-prekjučer, ma na kraju krajeva igrali su tekmu u petak, ne bi me čudilo da ih do četvrtka bude još zaraženih.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"