RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nakon sinocne utakmice neke stvari su jos jasnije.
Velez od rata pa na ovamo nije imao boljeg trenera. Takticar, motivator, radnik!
Sa ovako limitiranim brojem igraca gdje svaku utakmicu krpi i kuburi, postize odlicne rezultate.
Razumijem da su velika stedstva usmjerena na infrastrukturu ove godine, ali ovaj covjek ulijeva nadu da se moze do pozocija koje vode u evropu.
Naravno, za tako nesto se moraju dovesti pojacanja a Fedja ih je zasluzio.
Svi znamo za problem golmana i obrane. Imamo sada dobre bekove. Vezni red nam je preopterecen, nemamo dovoljan roster da se to malo rastereti.
A u napadu..nama treba podhitno dobar napadac.
Imam osjecaj da sa ovakvom igrom uvjek mozemo vise golova dati nego primiti.
Velez od rata pa na ovamo nije imao boljeg trenera. Takticar, motivator, radnik!
Sa ovako limitiranim brojem igraca gdje svaku utakmicu krpi i kuburi, postize odlicne rezultate.
Razumijem da su velika stedstva usmjerena na infrastrukturu ove godine, ali ovaj covjek ulijeva nadu da se moze do pozocija koje vode u evropu.
Svi znamo za problem golmana i obrane. Imamo sada dobre bekove. Vezni red nam je preopterecen, nemamo dovoljan roster da se to malo rastereti.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Nama treba još 3-4 dobra pojačanja da bismo rekli cilje je evropa.Jbg, naš budzet je nekoliko puta manji od budzeta Sarajeva npr.Sa ovim što imamo ovo je predobro.mozak je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:55Nakon sinocne utakmice neke stvari su jos jasnije.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Dobar igrac valjo bi nam pravo.Bazinga12345 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 10:20https://sportsport.ba/fudbal/nemanja-an ... nju/372523
Ovaj momak nije loš a mlad je. U svakom slučaju lakši za dovesti od Halilovića.![]()
Vidim dosta igraca je doveo njegov menadzer Mulic,Catic,Sehic u-19,Saric (bio na probi kod nas sada u Radniku) znaci u dobrim odnosima smo sa menadzerom mozda i bude nesto.
Nakon prespavane noci ja sam jos pod utiskom da smo prosuli dva bod. Ovoj ekipi fali vodja na terenu Neko poput Fajica ili Dine. Sto se tice napadaca licno mene Mulic nije odusevio do sada sinoc da se bolje kretao mogao je zabit gol dva(jos nije dao gola iz igre)mali Catic ne zna jel posao ili došao konstitucijim me posjeca na Piku birvaktile Da bi pokusali izborit evropu nama treba 4-5 (golman stoper bek jedan u sredini i napadac)ovaj u sredini manje vise jer zeljkovic i cosic mogu to odigrati
MUSVDG
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa tobom. Prije utakmice svi bi bili zadovoljni sa bodom, ali nakon sinocnje utakmice smatram da smo vise izgubili nego dobili. Samo da smo imali srece i malo vise muda u gol sansama mogli smo proci i bolje. Stvarno ne shvatam zasto igraci dodju do gola i da opale loptu gledaju da dodaju, umjesto da pucaju. Uredu je biti nesebican, al ponekad je bolje i tako nego komplikovati pred golom. Samo jako i u subotu aBd da slavimo novu pobjeduEnigma je napisao/la: ↑24 avg 2020, 13:15Nakon prespavane noci ja sam jos pod utiskom da smo prosuli dva bod. Ovoj ekipi fali vodja na terenu Neko poput Fajica ili Dine. Sto se tice napadaca licno mene Mulic nije odusevio do sada sinoc da se bolje kretao mogao je zabit gol dva(jos nije dao gola iz igre)mali Catic ne zna jel posao ili došao konstitucijim me posjeca na Piku birvaktile Da bi pokusali izborit evropu nama treba 4-5 (golman stoper bek jedan u sredini i napadac)ovaj u sredini manje vise jer zeljkovic i cosic mogu to odigrati
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Sa malim zaksnjenjem...
Sve cestitke Veležu na odlicnoj utakmici sinoc...
Sretno u nastavku Prvenstva
Sve cestitke Veležu na odlicnoj utakmici sinoc...
Sretno u nastavku Prvenstva
Jbg, vec je skinuto.Mostarac45 je napisao/la: ↑24 avg 2020, 00:08Skinite je sebi jer mislim da ce je brzo sklonit jer arena im moze puknuti autorska prava
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Druze gdje ti gledas? Jedina nasa utakmica je bila potvrdjena za tv prenos, danas jos dvije
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 15:41Druze gdje ti gledas? Jedina nasa utakmica je bila potvrdjena za tv prenos, danas jos dvije
https://sportsport.ba/fudbal/tri-utakmi ... ima/373113
Tri utakmice pise.. Siroki samo od naseg dana..
Ti si naša ljubav jedina!
Haj sto nas izbjegavaju ali kako i vas bojkotuju oko ovih TV prenosa. Trebate izvrsit pritisak nema smisla da Borac-Krupa prenose a ovu ne. Dajte nam bar da ono vase UG emituje.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Tekst je napisan dvosmisleno.
Majka mu stara, mogli su napisati jednostavno koje se utakmice prenose a koje ne.
Majka mu stara, mogli su napisati jednostavno koje se utakmice prenose a koje ne.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.