FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2020, 02:00

Mogli su se dovesti dobri, da ne kazem odlicni bekovi sa kojima bi sad imali cvrstu odbranu i bolju igru. Ovako sad imaš tu Hodzica koji je veca opasnost po nas gol nego protivnicki, imas Pidru koji se jos trazi, Salcin koji je u napadu vrh (čudno jel pošto je ofanzivac) u odbrani je slab, u Evropi ce to pogotovo doci do izražaja, Hebib se vraca posle teske povrede, Sabanovic out pola godine.

A Hadzija trazi i dalje pojacanja u vezi i na krilnim pozicijama :clap:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 avg 2020, 02:03

ElCartel11 je napisao/la:
25 avg 2020, 02:00
Mogli su se dovesti dobri, da ne kazem odlicni bekovi sa kojima bi sad imali cvrstu odbranu i bolju igru. Ovako sad imaš tu Hodzica koji je veca opasnost po nas gol nego protivnicki, imas Pidru koji se jos trazi, Salcin koji je u napadu vrh (čudno jel pošto je ofanzivac) u odbrani je slab, u Evropi ce to pogotovo doci do izražaja, Hebib se vraca posle teske povrede, Sabanovic out pola godine.

Salcin korektan u odbrani..jedina tekma gdje je bio los u defanzivi je protiv MDK kada ga je Fanimo ubio u pojam..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2020, 02:07

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 avg 2020, 02:03

Salcin korektan u odbrani..jedina tekma gdje je bio los u defanzivi je protiv MDK kada ga je Fanimo ubio u pojam..
A sad zamisli brate koliko je takvih Fanima u Evropi i boljih od njega :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 avg 2020, 07:18

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 25 avg 2020, 08:34

Dje ljiljan na grbu je.bo fameliju
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 25 avg 2020, 08:34

Dobro jutro bordo nacijo,sretan put momcima u je***u Bjelorusiju,nismo blistali protiv Veleza kao ni u ostalim utakmicama,ali idemo na noge emotivno istrosenoj ekipi koja vec je u podmakloj fazi sampionata,svoje sanse imamo I imat cemo u utakmici,ne treba se bojati.
Idemo se potuci i ne dozvolit im da nas razbiju igrom u tranziciji,motiva ima i bit ce ovo po meni rovovska tekma..
Za bordo bijele boje I Sarajevo grad
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 avg 2020, 08:38

25 avg 2020, 02:07

Meni je Salcin pored Hodzica direktan krivac i za gol. Jeste Hodzic kiksao, ali ako je desni bek Veleza istrcao i zabio gol, morao ga je pratiti i Salcin. Inace, od 75.minute je bio u slow motion modu, ali to vec nije njegova krivica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 08:42

Napapijri je napisao/la:
25 avg 2020, 08:38

Meni je Salcin pored Hodzica direktan krivac i za gol. Jeste Hodzic kiksao, ali ako je desni bek Veleza istrcao i zabio gol, morao ga je pratiti i Salcin. Inace, od 75.minute je bio u slow motion modu, ali to vec nije njegova krivica.
:rol:

Fino ti po Jeleskovicu udaraš, što li? :think:

Bar bi bilo posteno da malo stanes sa tom pricom, dok se ne zavrsi bar ova tekma protiv Bresta... Ide pauza za 10 tak dana, pa opleti... Ne samo ti, nego svi... Poslije bitke sabirati umrle, a ne u toku bitke pa smo onda 10 puta ranjiviji

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 avg 2020, 08:54

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 08:42
Napapijri je napisao/la:
25 avg 2020, 08:38

:rol:

Fino ti po Jeleskovicu udaraš, što li? :think:

Bar bi bilo posteno da malo stanes sa tom pricom, dok se ne zavrsi bar ova tekma protiv Bresta... Ide pauza za 10 tak dana, pa opleti... Ne samo ti, nego svi... Poslije bitke sabirati umrle, a ne u toku bitke pa smo onda 10 puta ranjiviji
Je li udaram zasluzeno ili ne, evo ti budi iskren i reci? Vucemo se kao prebijene macke, izmedju ostaloga to je i razlog sto nas stiscu na nasem terenu. Ne vrsimo presing, slabo se krecemo bez lopte i kasnimo u mnoge duele. Ipak, mislim da protiv Bresta nece biti toliki problem jer u Evropi se igra na taj neki faktor naboja, moguce prodaje i velikih premija, a tada se ide i iznad svojih fizickih mogucnosti. Problem ce biti tek u Bijeljini. Jos jednom, nista licno protiv Jeleskovica, ali zakazao je ovaj puta, a misljenja sam da je to zbog previse obaveza koje ima, usljed cega je zapostavio po nas ono najvaznije, FKS.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 09:00

Ja nisam advokat Jeleskovica, al mi razum govori da se zna sta se radi nakon petomjesecne pauze.
Ja ne mogu da vjerujem da ste ocekivali leprsavu igru u pocetku sezone, zbog toga ste vi svi ovako nabrijani jos ima tu drugih faktora sto ste nabrijani, al nebitno.

Ne mogu ja biti pametniji od njega, lik majstor svog zanata i ja da mu nesta prigovaram :rol: ako on ne zna, ko zna?

Previse ste vi zinuli, a niko realan sekunde nije.. kao sto nisam ni ja u nekim situacijama, al ja to radim namjerno jer idem u kontru od vaseg silnog pljuvanja, tjeranja, yebavanja nakon 3 kola...

Samo me zanima, ev ti na poslu da radis i da ti neko yebe mater svako malo jer lose radis, il bi volio da ti kaze "ajd nema veze, skoncentrisi se, greska bila idemo dalje"

Al vecina ovih sto pise su djeca koja su unistena onom izolacijom i neizlaskom iz kuce... Neizivljenja, i imaju pravo ovde da **** a i dalje mamu pitaju da li mogu na kafu s prijateljima....

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 25 avg 2020, 09:10

Salčin, Đokanović i Rahmanović su, trenutno, naši najbolji igrači. Dakako, tu je i Merso, osim što nije na 100%. Svaka priča koja isključuje njih trojicu/četvoricu iz priče, jest bezze priča.
Dosadašnje iskustvo uči da Vinko neće odstupati od standardne formacije, što u narednoj utakmici i neće biti toliko bitno. Po mome mišljenju, najvažnija će biti motivacija i voljni moment. Ako to ne bude na nivou, možemo mi izaći u 17/19/22 formaciji i napravićemo kuwac.
Zato, ako budu svi spremni;

Kovačević
Hodžić - Miličević - Šerbečić - Salčin
Đokanović - Oremuš
Tatar - Rahmanović - Jukić
Ahmetović

U II. poluvremenu;
Tatar ide lijevo, ulazi Fanimo - izlazi Jukić.
Ulazi Sušić, Oremuš ide na desnog beka, izlazi Hodžić.
I ako bude povoljan rezultat u 80-85min. Rahman vani, Salčin na njegovo mjesto, a Pidro in.

Nadam se samo da nas kakav rani crveni neće okaharetit.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2020, 09:22

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 09:00
Ja nisam advokat Jeleskovica, al mi razum govori da se zna sta se radi nakon petomjesecne pauze.
Ja ne mogu da vjerujem da ste ocekivali leprsavu igru u pocetku sezone, zbog toga ste vi svi ovako nabrijani jos ima tu drugih faktora sto ste nabrijani, al nebitno.

Ne mogu ja biti pametniji od njega, lik majstor svog zanata i ja da mu nesta prigovaram :rol: ako on ne zna, ko zna?

Previse ste vi zinuli, a niko realan sekunde nije.. kao sto nisam ni ja u nekim situacijama, al ja to radim namjerno jer idem u kontru od vaseg silnog pljuvanja, tjeranja, yebavanja nakon 3 kola...

Samo me zanima, ev ti na poslu da radis i da ti neko yebe mater svako malo jer lose radis, il bi volio da ti kaze "ajd nema veze, skoncentrisi se, greska bila idemo dalje"

Al vecina ovih sto pise su djeca koja su unistena onom izolacijom i neizlaskom iz kuce... Neizivljenja, i imaju pravo ovde da **** a i dalje mamu pitaju da li mogu na kafu s prijateljima....
Ovo je suština sto si napisao da niko nije realan a razlog licna prepucavanja.
Jeleskovic se isticao kako cemo letiti kad se on vrati a to se pisalo radi prepucavanja o Husrefu. Eh sad kad ne letimo ovi pljuju jeleskovica zato sto pisalo da cemo letiti kad ih jela spremi. Tako da se sve svede na prepucavanja koje nemaju veze s realnom slikom.

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 25 avg 2020, 09:24

slika
12. igrač kluba iz Titove 38b

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 25 avg 2020, 09:28

Sinoc kasno, prolaz Bresta u Premieru je bio 1,57 a sad je 1,49.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 avg 2020, 09:30

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 09:00

Ja se zaista trudim da ne psujem jer je to najnizi nivo komunikacije i kao sto ti kazes, obicno je to frustracija neizivljenih likova. Sto se igre tice, nisam ocekivao neku leprsavost, ne ocekujem je ni na vrhuncu forme. Da napravim neku paralelu, bio bih zadovoljan igrom kao protiv Borca u Banja Luci. I druge ekipe su odmarale 5 mjeseci, ali moras biti realan i priznati da izgledaju trkacki spremnije od nas, posljedni primjer su TC i Velez. Opet cu ponoviti da nemam nista protiv njega zaista, ne bih volio da iko ovo gleda kroz prizmu njegove svadje sa Musemicem, jer i to sam vise puta objasnjavao da nije sporan otkaz, vec momentum, a izmedju ostaloga i ne prizivam niciji otkaz da bi se vratio Musemic, cak sam i skoro naglasavao da nam treba neko ko se nije dovodio u vezu s nama, po mogucnosti stranac.

P.S. Ova liga je specificna i ekipa koja je fizicki nadmocna ce pobijediti u 9/10 slucajeva, ne zato sto je tehnicki bolja, nego zato sto ce pritiskom prisiliti protivnika na gresku i postici gro svojih golova na nacin da ce im akcije pocinjati u zavrsnoj fazi, tj.na 30-40m od protivnickog gola.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2020, 09:34

Prvak Bjelorusija ima prednost nad prvakom BIH, kad uzmes da su Astanu oderali mozda se mogla ocekivati i manja kvota. Al kvote su jedno a teren drugo, milion puta favorit izgubi. Samo dobro zatvoriti prilaze golu, gusto u sredini ne dat im tranziciju i vjerujem da mozemo proci nisu ni oni bajern a ni celtic

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 avg 2020, 09:35

Šerbečić nije otputovao u Brest.
SRETNO MOMCI
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 avg 2020, 09:37

SAMO SARAJ'VO

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 avg 2020, 09:37

Zundo je napisao/la:
25 avg 2020, 09:35
SRETNO MOMCI
Reci da se zezas?!

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 avg 2020, 09:39

Napapijri je napisao/la:
25 avg 2020, 09:37
Zundo je napisao/la:
25 avg 2020, 09:35
SRETNO MOMCI
Reci da se zezas?!
Bogami, na zvaničnoj tako stoji.
SAMO SARAJ'VO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Google Adsense [Bot], Kaunas, mnon46, Oerde, Pantelija, rimljanin90, roccosiffredi, spezial, Vanja8 i 203 gosta.