FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Eric i Zec su bili prvi slucajevi u klubu... sto.je najgore zec je taman bio spreman da zaigra sluzbenu utakmicu i desi se ovo... dobro je sto je na vrijeme otkriveno da se dalje ne siri jer bi onda bio belaj... ovako sta bude u Izraelu bice, vazno je zbog lige... zanima me koliko ce biti transparentni u ostalim klubovima jer u Zrinjskom je sigurno minimum 1 pozitivan (to znam iz prve ruke kao za zeca i erica koji je to sa lakocom odbolovao)... ne bi bio iznenađen da pitari i borac muljaju pa da ih onda povale iz uefe kao sipce... bolje je ovako javno obznaniti...
- Nastrojeni
- Kontakt:
Vidjet ćemo šta će biti na testiranju prije utakmice...
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jeste floskula,ali realno koliko smo pehovi u zadnje vrijeme,ako sve ovo preguraju kao tim bit' će jači nego ikad.
Valjda su svi mogući pehovi ispucani.
- manijakKladusa
- Kontakt:
po meni, ov ce se desti svakome klubu, prije ili kasnije. Jednostavno lud vakat.I mi moramo biti spremni da ce kasnije biti jos zarazeni, jednostavno je tako. Virus je tu i ne mozemo nista. Vazno da se momci vrate sto prije trenaznom procesu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Ako postoji jos i to testiranje prije utkamice, vjerujem da ce pokazati jos par pozitivnih.. Nadam se da grijesim
-
- Kontakt:
Ma pregurace se sve. Ja sam ubijedjen da su neki nasi igraci ovo odbolovali zimus posle povratka iz Antalije. Mesa bio bas zaglavio. Za Pavica se Amar zezo da mu pokopno drustvo treba zvati koliko je los bio. Stila kasljao, Sinan, Zaim, Stana imali temperaturu, bili bolesni. samo neka se Amar cuva. Njemu ne bi bilo dobro da ovo zakaci sa onom kilazom. Prole hefte na treningu sam vidio Gusu i ostale pomocnike kako nose maske na treningu i tad mi je bilo sumnjivo da se nesto desava jer ih prije nisu nosili.. Cirkus, al hebaji ga..
Pročepit će negdje.
Sta kaze, boli nas ****, sad protivnicki igraci nece ulaziti u duele sa nasim. 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pa mi cemo dozivjeti isto sto Slovan i ona ekipa sa Kosova. Nema sanse da svi budu negativni kad se budu sutra testirali
- manijakKladusa
- Kontakt:
Evo Vrhovac stize.Mislim da je on zadnje pojacanje ovog ljeta
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Vidovita baba vanga si ti, kako on to napise nadam se da grijesim
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Evo kane online, evo ludila
Kakav sastav nas ocekuje u izraelu
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sreca pa ide ova pauza.Valjda cemo za siroki moci koristiti ove igrace,mada ce ova izolacija od 15 dana ostaviti traga na igracima.Brz oporavak igracima i valjda ce stati na ovom
100%
Treba biti spreman da ce diskvalifikovati nas, ali valjda cemo pare dobiti ko da smo normalno odigrali pa ispali sto je ok ionako nemamo sanse. Sreca pa nismo izvukli neku sklj ekipu da smo favoriti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav je ovaj Vrhovac??
je li bolji od Ikica?
je li bolji od Ikica?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."