Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

oliverdragojevic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la oliverdragojevic » 25 avg 2020, 08:21

penke je napisao/la:
24 avg 2020, 16:11

Da, ne želim ničije ime pisati, niti ikog isticati ali ako se malo bolje provjeri znat ce se.
Ne zelim stetu Zrinjskom, ali ako se krije, kako ces znat da se zaraza nije prenijela u kontaktu s nekim igracem Borca koji sutra igra utakmicu sezone realno, pa da im se širi u svlačionici i da ljudi izgube novce i uspjeh kroz Europu, pa isti taj Borac igra za 5-6 dana nakon Zrinjskog sa mojim Širokim..itd sve to lako ide da se može proširiti i ne mogu vjerovati da još nitko objavio nije, vješto se krije ono što nebi smijelo.
Ne znam što si pao po Zrinjskom. Ako ima zaraženih i ako su se ti zaraženi izolirali i nisu igrali nakon što se ustanovilo da su pozitivni, tada je to sve po propisima saveza. A imena se zakonski ne moraju objavljivati. Ako su zaraženi igrači svjesno igrali, to je već problem. Znat ćemo vjerojatno danas nakon službenih testiranja UEFE koliko je zaraženih i koji su.
S obzirom kakva je situacija u državi vjerujem da u svakom klubu ima zaraženih, ako će cijela ekipa ići u izolaciju jer je jedan igrač zaražen onda nema smisla ni da se igra prvenstvo.
A pogotovo u Širokom, koji je trenutno žarište nakon ovih kritičnih svadba i Velike Gospe. Misliš da kod vas nema zaraženih? Možda nema, ako se igrači nisu testirali. Eno u košarkaškom klubu Širokog je službeno 10 zaraženih i to sve nakon svadbe jednog od igrača koji je također zaražen.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 avg 2020, 08:22

ako su tajili koronu a igrali utakmice dno dna...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 avg 2020, 08:25

ElCartel11 je napisao/la:
25 avg 2020, 01:47
Trebao ga je nabiti nogom jos. Nema sta traziti u svlacionici najjaceg kluba u državi bez kucanja. Drugi put neka pokuca pa cemo ga ugostiti lijepo.
A da ne govorimo o Corona protokolu. Trebate ga tuziti zbog nemara i neodgovornosti, kao i klub mu. Nesavjesno ponasanje i ugrozavanje zdravlja igraca Sarajeva, narocito sad u vrijeme odigravanja Euro utakmica kad je bitan svaki igrac. 🍺
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 08:27

Virtu4l je napisao/la:
25 avg 2020, 08:20
Od Ahmetovića ovo nisam očekivao, znam da je seljačić, ali ovoliki?

Pravi pitarski DNK.
E ko se našao pričati o DNK :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 25 avg 2020, 08:27

Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.

I dosta se pisalo i o tom pcr testu koji je nepouzdan totalno.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 avg 2020, 08:30

brig je napisao/la:
25 avg 2020, 08:27
Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.

I dosta se pisalo i o tom pcr testu koji je nepouzdan totalno.
90%+ procenat pouzdanosti o cemu pricas?
i volio bih da prodjes intenzivnom i vidis mladju raju kako lezi od te iste korone koje kao nema :crazy:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 25 avg 2020, 08:37

penke je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:
24 avg 2020, 15:24
penke je napisao/la:
24 avg 2020, 14:17
Samo mi nije jasno zašto se vješto krije da Zrinjski ima više zaraženih u ekipi i pravi možebitna šteta svim ostalim klubovima koji se susreću dalje sa Zrinjskim. Koliko su nam loši mediji pa ne mogu doći do takvih informacija..
Isti igrači igraju s Borcem i za dva dana saznaju da imaju coronu, vješto kriju a mozebitno dalje prosljedjivanje dalje kaos moze napraviti cijeloj ligi u kojoj je vecina rostera tanka
Znaci nakon utakmice sa borcem, neki su bili pozitivni na koronu!?
Sjajno! Buduci da se u ovoj drzavi falsaju diplome, uvjererenja, potvrde...kao da je problem napraviti i fals negativan nalaz na covid!
Da, ne želim ničije ime pisati, niti ikog isticati ali ako se malo bolje provjeri znat ce se.
Ne zelim stetu Zrinjskom, ali ako se krije, kako ces znat da se zaraza nije prenijela u kontaktu s nekim igracem Borca koji sutra igra utakmicu sezone realno, pa da im se širi u svlačionici i da ljudi izgube novce i uspjeh kroz Europu, pa isti taj Borac igra za 5-6 dana nakon Zrinjskog sa mojim Širokim..itd sve to lako ide da se može proširiti i ne mogu vjerovati da još nitko objavio nije, vješto se krije ono što nebi smijelo.
hvala na brizi . zanimljivo je da su oba igraca koje je Zrinjski izolirao jos prije 10 dana , povezana sa Širokim Brijegom . pa onda u petak izađe ovo:
Nakon prikupljenih svih rezultata testiranja potvrđeno je da je ukupno 10 igrača pozitivno na Covid-19, objavio je HKK Široki.

Sad zamisli koliko NK Široki Brijeg ima što zaraženih , što prenositelja zaraze a koji su se zarazili na istim događajima ko ovi gore . Samo njih nitko neće testirat .. Dakle brini svoju brigu

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 08:40

Pricao sam neki dan o ovim laziranjima oko testova... Da je to u nasoj drzavi itekako moguce, e sad za evropi vidimo da bas i nije u tolikoj mjeri.

Balkanac nađe nacin da prevari sistem, za njega uvijek ima rjesenje kada je neke bezizlazna situacija u pitanju.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 25 avg 2020, 08:51

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 08:40
Pricao sam neki dan o ovim laziranjima oko testova... Da je to u nasoj drzavi itekako moguce, e sad za evropi vidimo da bas i nije u tolikoj mjeri.

Balkanac nađe nacin da prevari sistem, za njega uvijek ima rjesenje kada je neke bezizlazna situacija u pitanju.
Zrinjski se danas ili sutra testira u laboratoriju u Sarajevu pod nadzorom uefe . tako da mislim da su sanse minimalne , da se moze lazirat vjerojatno bi svi zeljini danas bili negativni :mrgreen:

Sreca je pa mi igramo kuci , Bog zna sta Zelju ceka u Izraelu

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 08:54

FaustinoAsprilla je napisao/la:
25 avg 2020, 08:51
Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 08:40

Zrinjski se danas ili sutra testira u laboratoriju u Sarajevu pod nadzorom uefe . tako da mislim da su sanse minimalne , da se moze lazirat vjerojatno bi svi zeljini danas bili negativni :mrgreen:

Sreca je pa mi igramo kuci , Bog zna sta Zelju ceka u Izraelu
Zato mi je glup taj protokol Uefa-e i nejasan.. Evo neka se pokaze da je u Izraelu jos neko zarazen, samo ga izolujes i ostranis i odigras tekmu.. Jbte, glupo mi da se ekipa izbaci iz evrope zbog toga. Jeste zayebano, al ne moze citava ekipa ispastati.

Nzm, vidjet cemo...

Salu na stranu, al svima se ovo moze desiti... Danas zeljo sutra mi, itd...

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 25 avg 2020, 08:57

FaustinoAsprilla je napisao/la:
25 avg 2020, 08:37
penke je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:
24 avg 2020, 15:24

Znaci nakon utakmice sa borcem, neki su bili pozitivni na koronu!?
Sjajno! Buduci da se u ovoj drzavi falsaju diplome, uvjererenja, potvrde...kao da je problem napraviti i fals negativan nalaz na covid!
hvala na brizi . zanimljivo je da su oba igraca koje je Zrinjski izolirao jos prije 10 dana , povezana sa Širokim Brijegom . pa onda u petak izađe ovo:
Nakon prikupljenih svih rezultata testiranja potvrđeno je da je ukupno 10 igrača pozitivno na Covid-19, objavio je HKK Široki.

Sad zamisli koliko NK Široki Brijeg ima što zaraženih , što prenositelja zaraze a koji su se zarazili na istim događajima ko ovi gore . Samo njih nitko neće testirat .. Dakle brini svoju brigu

Kojim to dogadjajima istim? Vidis kako gospoda to lijepo objave a cigani ostaju cigani.. :D

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 25 avg 2020, 09:02

Objavi ' gospoda ' kojoj prvenstvo pocinje za 2 mjeseca . A ova ' gospoda ' koja igra nogometnu premijer ligu ne testira i suti , ko i svi ostali . ;)

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 25 avg 2020, 09:13

Ma ja kad se desilo Mladosti onda je bilo ko ih ****, Musija seljak, i onako će ispasti. A gledaj sada panike. Samo opusteno ako zafali igrača ima migranata po ulicama.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 avg 2020, 09:35

Ono sto je @penke napisao jucer moze napisati samo netko ko je glup i pokvaren do srzi
Htio je napraviti neku stetu ali je ispao budala
Objasnili su Faustino i Oliver neke stvari da ih ne ponavljam...
Yebem ti pleme seljačko pokvareno!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 avg 2020, 09:59

Kad mi letimo za Izrael

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 avg 2020, 10:01

PiazzaGrande je napisao/la:
25 avg 2020, 09:35
Ono sto je @penke napisao jucer moze napisati samo netko ko je glup i pokvaren do srzi
Htio je napraviti neku stetu ali je ispao budala
Objasnili su Faustino i Oliver neke stvari da ih ne ponavljam...
Yebem ti pleme seljačko pokvareno!
:urnebes: :urnebes:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 avg 2020, 10:04

Wolffire je napisao/la:
25 avg 2020, 09:13
Ma ja kad se desilo Mladosti onda je bilo ko ih ****, Musija seljak, i onako će ispasti. A gledaj sada panike. Samo opusteno ako zafali igrača ima migranata po ulicama.
Mi uopste ne stvaramo paniku
Pogledaj malo bolje ko dize paniku

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 25 avg 2020, 10:24

Ma kakva korona, kakva Evropa i PL. Danas NSBiH donosi kljucnu odluku za buducnost bh fudbala. Sta ako ne prode izglasavanje Begica za pocasnog clana sa istim ovlastima koje ima sad. E onda nam se fudbal definitivno gasi jer bez tog proslavljenig lika nema smisla ni da se igra.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 avg 2020, 10:34

Virtu4l je napisao/la:
25 avg 2020, 08:20
Od Ahmetovića ovo nisam očekivao, znam da je seljačić, ali ovoliki?

Pravi pitarski DNK.
Idi sa svojima prikrivaj zarazene 😎
A jes vas uefa zahebala. Da njih nije niko ne bi obolio kod vas.

A ovo prozivanje nasih. Pa i mi smo imali testiranje pod uefa i svi cisti ko suza. Evo i sada opet svi negativni. Nema lazi nema prevare pod uefom. Samo prevara kod vs u ligi i to su svi znali. Pa za fejzica sam pisao na temi slobode da provjere ga .lik sa temperaturom stajao na golu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2020, 10:37

Jbt, čovjek ušao u svlačionicu da im sportski čestita, oni ga izvrijeđali i istjerali. :crazy:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.