Takodje i kad se trebalo nastaviti mi smo se testirali neki nisu pa su nam se smijali josPantelija je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:34Idi sa svojima prikrivaj zarazene
A jes vas uefa zahebala. Da njih nije niko ne bi obolio kod vas.
A ovo prozivanje nasih. Pa i mi smo imali testiranje pod uefa i svi cisti ko suza. Evo i sada opet svi negativni. Nema lazi nema prevare pod uefom. Samo prevara kod vs u ligi i to su svi znali. Pa za fejzica sam pisao na temi slobode da provjere ga .lik sa temperaturom stajao na golu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Da vi ne odletite iz EL i prije odigravanja utakmice...

- svrakino1921
- Kontakt:
Uzmite lovu koja vas sljeduje. Bit ce utakmica.svrakino1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:46Ma znam to
Nego moramo doc dole
- svrakino1921
- Kontakt:
A gledaj ti pitara
Oni za Fejzu znali
A utakmica sa Slobodom bila prije 15 dana

Oni za Fejzu znali
A utakmica sa Slobodom bila prije 15 dana

-
- Kontakt:
Covjek je iz Gornjih Rainaca, sto dovoljno govori.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- svrakino1921
- Kontakt:
U pravo tako
Da bi uzeli lovu moramo bit dole na testiranju prije utakmice i obavit trening na dan odugravanja utakmice
A sto morate, posaljete dopis UEFA-i, fino napisete kako vas je spucala korona, neka vam uplate lovu za prvo pretkolo LE, da prihvatate 3:0 za zelenim stolom...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:46Ma znam to
Nego moramo doc dole
Bar vi imate iskustva u tom dopisivanju sa najvecim instancama UEFA-e, FIFA-e, CAS-a...
Ostaju vam pare za put, primicete manje golova nego da odete, a imacete vremena da vam ostali igraci odu u karantenu ili samoizolaciju kako god...
Prakticniji potez...
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa moramo jer Uefa placa troskove putaVanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:53A sto morate, posaljete dopis UEFA-i, fino napisete kako vas je spucala korona, neka vam uplate lovu za prvo pretkolo LE, da prihvatate 3:0 za zelenim stolom...
Bar vi imate iskustva u tom dopisivanju sa najvecim instancama UEFA-e, FIFA-e, CAS-a...
Ostaju vam pare za put, primicete manje golova nego da odete, a imacete vremena da vam ostali igraci odu u karantenu ili samoizolaciju kako god...
Prakticniji potez...
6 igrača, haloooo 6 igrača, pa majku vam jeb.em nenormalnu mitomansku

Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Savez treba da izda naredbu da se svi klubovi, igraci, osoblje testiraju !
Ima para u savezu neka to obave o svome trosku, zivoti su u pitanju !
Ima para u savezu neka to obave o svome trosku, zivoti su u pitanju !
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 25 avg 2020, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !
Zamolite ih da oni vama ipak uplate troskove za put, a vi cete to iskoristiti za borbu protiv COVID-19...svrakino1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:55Pa moramo jer Uefa placa troskove putaVanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:53A sto morate, posaljete dopis UEFA-i, fino napisete kako vas je spucala korona, neka vam uplate lovu za prvo pretkolo LE, da prihvatate 3:0 za zelenim stolom...
Prakticniji potez...

Ma šta drugo od kriminalaca očekivati prijatelju, boli me racku za njih, nek pocrkaju go.vna, ali zarazit će tifusari pola lige, a da ne pričam o tome da neko može i život izgubiti za rad njihovih talova i želje da dobiju koji dinar bijednici raspali, preko mrtvih bi gazili
Biti srcem vezan u tome leži snaga!
Svi se smiju i kazu korona je izmisljena a nedavno od iste preseli mi drug inace zeljovac,bivsi rukometas Sisic od iste te korone nek mu je rahmet
O cigo jasta jasta tako je kako ti kazesPiazzaGrande je napisao/la: ↑25 avg 2020, 09:35Ono sto je @penke napisao jucer moze napisati samo netko ko je glup i pokvaren do srzi
Htio je napraviti neku stetu ali je ispao budala
Objasnili su Faustino i Oliver neke stvari da ih ne ponavljam...
Yebem ti pleme seljačko pokvareno!
Ovo je ozbiljna stvar. Mora se ozbiljno shvatiti ovaj virus. 6 ljudi zarazeno kako su mediji objavili je crveni alarm za sve u Savezu, ligi pa i državi.ROMA78 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:04Ma šta drugo od kriminalaca očekivati prijatelju, boli me racku za njih, nek pocrkaju go.vna, ali zarazit će tifusari pola lige, a da ne pričam o tome da neko može i život izgubiti za rad njihovih talova i želje da dobiju koji dinar bijednici raspali, preko mrtvih bi gazili
- svrakino1921
- Kontakt:
E jesmo pehovi
Prvi put imamo puni pansion
Carter let
3 nocenja u hotelu 5 zvjezdica
Prvi put imamo puni pansion
Carter let
3 nocenja u hotelu 5 zvjezdica
Ovo je sada znak da se testovi lažiraju, Bekrić i ekipa zaraženi a igraju utakmice. Ovo se mora nekako riješiti, da ne idu u Evropu, lopovi bi prešutili i ugrozili zdravlje i živote drugih igrača.

Zavisi kako kome nekima je ozbiljno nekima se j'ebe.
Zato ovo treba da se provede u ligi, klubovima pa cak i savezu, sudije...itd. da ne bude kasno.
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.