Nisam gledao ovu zadnju emisiju Bodro sedmica, da li je Besim ikako bio u video prikazan. Ako nije jbt mozda ima Koronu i on...ovo je sve otislo u pm izgleda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam da li sam ikad kec pogodio na kladionici kada je kvota bila 1,80 ili 1,90KM... Vazda je x2 bilo...bordobijeli je napisao/la: ↑25 avg 2020, 09:34Prvak Bjelorusija ima prednost nad prvakom BIH, kad uzmes da su Astanu oderali mozda se mogla ocekivati i manja kvota. Al kvote su jedno a teren drugo, milion puta favorit izgubi. Samo dobro zatvoriti prilaze golu, gusto u sredini ne dat im tranziciju i vjerujem da mozemo proci nisu ni oni bajern a ni celtic
Proklet bio ili je losa kvota za odigrat drama

Ma rekao je fizioterapeut Ismar da Besim ima istegnuće lista desne noge i da sigurno neće igrati protiv veleža, a za Brest da će pregledati ponovo povredu i onda će odluciti. Znaci ipak neće moci
JURIŠ
Ipak bez Besima. Na zalost to nam umanjuje sanse za 20% sigurno 

Hebo te zivot sa Dupovcem gurat na dva frona i imas mladica ba klupi e svasta
Kako Salčin bolan? Jest Ćosić istrčao, ali je Đani bio prije njega u odbrani međutim Oremuš krenuo osigurati stranu ako Brandao prođe Hodžića i ostao između Branda i Mulića kojeg je pokrivao Đani (da nije Mulić bi zabio jer je bio sam), na Ćosića je kasnio Dupovac, a sa druge strane Miličević da osigura stranu s koje napada Brandao.Napapijri je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:38Meni je Salcin pored Hodzica direktan krivac i za gol. Jeste Hodzic kiksao, ali ako je desni bek Veleza istrcao i zabio gol, morao ga je pratiti i Salcin. Inace, od 75.minute je bio u slow motion modu, ali to vec nije njegova krivica.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 02:07A sad zamisli brate koliko je takvih Fanima u Evropi i boljih od njegaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 02:03
Salcin korektan u odbrani..jedina tekma gdje je bio los u defanzivi je protiv MDK kada ga je Fanimo ubio u pojam..![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Velika šteta zbog Besima.. 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Moze li Oremus na stopera ikako? 

- ElCartel11
- Kontakt:
Odbrana Dupovac i Hodzic neka nam je Bog na pomoci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ovako il onako, mi smo u play off-u
Sreca nas mazi, ako ispadne zrijeb nece dati da ne budemo u play off

Sreca nas mazi, ako ispadne zrijeb nece dati da ne budemo u play off

Šta mislite o Efendiću na desnom beku?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- Disperadun
- Kontakt:
Kovačević
Hodžić Miličević Dupovac Pidro
Oremuš Đokanović
Tatar Rahmanović Jukić
Ahmetović
S obzirom da je Besim nažalost povrijeđen, ovo je vrlo vjerovatno prvih 11 protiv Bresta. Ne znam ni sta očekivati, nadati se najboljem da će momci izvući maksimum u ovoj utakmici. IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
Hodžić Miličević Dupovac Pidro
Oremuš Đokanović
Tatar Rahmanović Jukić
Ahmetović
S obzirom da je Besim nažalost povrijeđen, ovo je vrlo vjerovatno prvih 11 protiv Bresta. Ne znam ni sta očekivati, nadati se najboljem da će momci izvući maksimum u ovoj utakmici. IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
-
- Kontakt:
Osim utakmice s mladosti odbrana nije lose izgledala. Vise smo imali problema s sredinom i kontrolom igre. Tako da Milicevic i Dupovac sasvim korektno igraju.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma Dupovac je nama najmanji problem, korektno odrađuje posao, nije veliki hendikep izostanak Besima, veći su nam problem bekovi zbog kojih trpe stoperi.
Kakve su šanse da i mi protiv Radnika igramo u ponedjeljak kao što Borac tad igra protiv Krupe?
Kakve su šanse da i mi protiv Radnika igramo u ponedjeljak kao što Borac tad igra protiv Krupe?
FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Za nadati se, da ce napad biti uspjesniji od odbrane i zabiti vise golova nego sto cemo ih primiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kako nije problem? Brest ima brze,pokretne igrace i on ce ispadat kao lud al eto nadam se kao sto cu se uvijek nadat prolazuBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:33Ma Dupovac je nama najmanji problem, korektno odrađuje posao, nije veliki hendikep izostanak Besima, veći su nam problem bekovi zbog kojih trpe stoperi.
Pa bas ce nasi bekovi imati problem sa tim njihovim brzim krilima, pa tek onda stoperizagor1987 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:35Kako nije problem? Brest ima brze,pokretne igrace i on ce ispadat kao lud al eto nadam se kao sto cu se uvijek nadat prolazuBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:33Ma Dupovac je nama najmanji problem, korektno odrađuje posao, nije veliki hendikep izostanak Besima, veći su nam problem bekovi zbog kojih trpe stoperi.
Pyro is not a crime !
Jedina nada je da napravimo 42 ofsajd zamke i da nam svaka uspije. Sta sam docekao da mi dupe igra drugo pretkolo lp
NEMA NAZAD
Jedino ako su nasi u nasoj ligi folira li da zbune protivnika onda mi sa Brestom imamo realne sanse.
A ko zna mozda su se ostale ekipe u nasoj ligi bolje spremili fizicki i od Bjelorusa pa ih mi nadtrcino.
Ja se samo nadam da cemo znati umrtviiti igru i da ce nas sreca pogledati da prvi zabijemo go i onda lagano bunker sa nadom u kontranapad.
Na fiziku ovu utakmicu ne mozemo dobit samo na pametne kontranapade.
Ja bih Oremus stavio na beka a Rahman u vezi sa Djokanovicem. Fanima bi stavio na desetku, ima brzinu da se vrati, zna da presjec ukrast loptu, mnogo manje pegla loptu od jukica, Tatara pa i Rahman a nama sad to treba na prvi dodir da je gurne Ahmetu ili na krila.
ostalo bi ostavio kako jeste.
A ko zna mozda su se ostale ekipe u nasoj ligi bolje spremili fizicki i od Bjelorusa pa ih mi nadtrcino.
Ja se samo nadam da cemo znati umrtviiti igru i da ce nas sreca pogledati da prvi zabijemo go i onda lagano bunker sa nadom u kontranapad.
Na fiziku ovu utakmicu ne mozemo dobit samo na pametne kontranapade.
Ja bih Oremus stavio na beka a Rahman u vezi sa Djokanovicem. Fanima bi stavio na desetku, ima brzinu da se vrati, zna da presjec ukrast loptu, mnogo manje pegla loptu od jukica, Tatara pa i Rahman a nama sad to treba na prvi dodir da je gurne Ahmetu ili na krila.
ostalo bi ostavio kako jeste.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 25 avg 2020, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, johntravolta123, kosevodom, laznokrilo, Lecler, miguelramos, mire971, MSOZ101, NazorUso, Pact1921, Paromlinac, Proximic, robertkosar, SilaMoc1946, Turo, Vanja8 i 171 gost.