Ne mozes ti nikoga na silu posaditi da sjedi samo kuci, a i svi oni zive sa zenom, djetetom, roditeljima, djevojkom kako god mogli su i od njih pokupiti ili bilo gdje i od bilo koga jer ovo moze proci i bez simptoma. Ekipe putuju iz grada u grad sve druge sedmice i tu se moze desiti da pokupe. Ma milion mjesta i nacina koje ne moze niko kontrolisati.Semper je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:01Nije ovo poredjenje Misimovica i trenutne uprave, realno ne valjaju ni jedni ni drugi. Poenta je da se uslo isuvise lezerno vezano za koronu. Egzistencija kluba zavisi od izlaska u Evropu, prosle godine se zakasni sa uplatom jedan dan, ove godine se igracima stavi na volju kako ce se ponasati izvan terena u vrijeme pandemije. Rezultat ce biti kao i prosle godine, izbacivanje iz Evrope.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nemoj lupati gluposti kralju kakvo izbacivanje nemoj te pricati bezvezeSemper je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:01Nije ovo poredjenje Misimovica i trenutne uprave, realno ne valjaju ni jedni ni drugi. Poenta je da se uslo isuvise lezerno vezano za koronu. Egzistencija kluba zavisi od izlaska u Evropu, prosle godine se zakasni sa uplatom jedan dan, ove godine se igracima stavi na volju kako ce se ponasati izvan terena u vrijeme pandemije. Rezultat ce biti kao i prosle godine, izbacivanje iz Evrope.
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-
-1921-
Ako u cetvrtak bude jos neko pozitivan, Izraelci nece htjeti igrati, poznavajuci njihov lobi bicemo izbaceni. Mada realno je svejedno jer nemamo sansi sa ovakvim sastavom
Na forumu sve crno mozda prodemo haifu
“Danas će se obaviti testiranje svih nogometaša obje ekipe kako se ništa ne bi prepustilo slučaju. UEFA je za testiranje zadužila poseban laboratorij iz Hrvatske, piše ****.
Granica ispod koje se ne može ići za odigravanje utakmice je 13 igrača. Ako na raspolaganju treneri imaju ovaj broj zdravih igrača, utakmica će se normalno održati. Dakle, početni sastav i minimalno dvije zamjene.“
SC objavio za Zrinjski
Granica ispod koje se ne može ići za odigravanje utakmice je 13 igrača. Ako na raspolaganju treneri imaju ovaj broj zdravih igrača, utakmica će se normalno održati. Dakle, početni sastav i minimalno dvije zamjene.“
SC objavio za Zrinjski
- Fareus1921
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 avg 2020, 10:54Ma iskreno strah me baš retestiranja danas, sutra ili prekosutra.
Biće ih još toliko.

Sigurno Veseli neće bit
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
-
- Kontakt:
Hoće li se makabi testirati ili ta pravila ne vrijede za jevreje?
Željezničar za život cijeli!
Ljudi moji, navijači Željezničara, ne treba nikoga kriviti, ni igrače, ni upravu, niti bilo koga ..
Pa ovo se svima može desiti, pogotovo u današnje vrijeme kada vidimo šta se dešava, i da svi živimo u jednom velikom ‘logoru’ ..
Mislite da je i ovim igračima lako? Koliko utječe na psihu, da li ce biti zarazeni, da li ce netko od njihovih najblizih biti? Pogledajte dalje, koliko se klubova gasi, raspusta igrace? Koliko je situacija teska ..
Nas ništa nije uspjelo ni ugasiti, jos smo dobro zapoceli (osim Mladosti, ma da, tko zna sta se tu desilo), prvi smo i dalje, 100 godina kluba ..
Bilo kako bilo, da izgube 7, 8 razlike, momci su otisli odigrali i treba biti uz njih, pa svejedno koje kakav i tko bude igrao ..
Ne palite se na ove provokatore, sutra se može desiti i drugim klubovima (tko kaze da se vec nije desavalo ali se suti u dogovoru sa Savezom?). Evo jedan Miralem Pjanic, korona, bio sa sinom na odmoru, zarazi se jednostavno, nema ga, simptomi 0, ali test je tu (majku mu ****) i djaba sve, reprezentacija nista, a igra za jednu Barcelonu?
Nemojmo biti seljoberi, mi smo uvijek bili uz klub, pa i kad je najgore i najlosije ..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !
Pa ovo se svima može desiti, pogotovo u današnje vrijeme kada vidimo šta se dešava, i da svi živimo u jednom velikom ‘logoru’ ..
Mislite da je i ovim igračima lako? Koliko utječe na psihu, da li ce biti zarazeni, da li ce netko od njihovih najblizih biti? Pogledajte dalje, koliko se klubova gasi, raspusta igrace? Koliko je situacija teska ..
Nas ništa nije uspjelo ni ugasiti, jos smo dobro zapoceli (osim Mladosti, ma da, tko zna sta se tu desilo), prvi smo i dalje, 100 godina kluba ..
Bilo kako bilo, da izgube 7, 8 razlike, momci su otisli odigrali i treba biti uz njih, pa svejedno koje kakav i tko bude igrao ..
Ne palite se na ove provokatore, sutra se može desiti i drugim klubovima (tko kaze da se vec nije desavalo ali se suti u dogovoru sa Savezom?). Evo jedan Miralem Pjanic, korona, bio sa sinom na odmoru, zarazi se jednostavno, nema ga, simptomi 0, ali test je tu (majku mu ****) i djaba sve, reprezentacija nista, a igra za jednu Barcelonu?
Nemojmo biti seljoberi, mi smo uvijek bili uz klub, pa i kad je najgore i najlosije ..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !

Razloga za brigu ipak nema. Kako je za **** potvrdio Ori Cooper, novinar najznačajnijeg izraelskog lista Yedioth Ahronoth, zasad nema govora o otkazivanju utakmice Maccabi – Željezničar, koja je zakazana za četvrtak (19 sati po našem vremenu).SudoHusika je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:13Hoće li se makabi testirati ili ta pravila ne vrijede za jevreje?
Isti izvor ipak naglašava kako je tek otvorena mogućnost da Maccabi zatraži od Plavih da se testiraju i nakon što doputuju u Izrael.
-
- Kontakt:
Pricamo o karantinima, koliko je profesionalaca zarazenih..
Eto Dibala,Pjanic hodali po nargila barovima.. daj te ba.
Ovo cemo svi kad tad dobiti, ako nas pola nije vec i prelezalo..
U Izrael smo svakako isli sa 10% sansi za neko cudo,sad imamo 3%. Tako da je isto,izbacili nas ili ovi razvali li 7-0.
U Izrael smo svakako isli sa 10% sansi za neko cudo,sad imamo 3%. Tako da je isto,izbacili nas ili ovi razvali li 7-0.
Ljudi su se zarazili van sezone, u sezoni niko sw nije zarazio jer su imali klupske restrikcije.timpramosavePla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:17Pricamo o karantinima, koliko je profesionalaca zarazenih..
Mozda haifa ima 10 zarazenih
jel ovo brat moj ? sta je bruda jesi to odustaotimpramosavePla je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:17Pricamo o karantinima, koliko je profesionalaca zarazenih..

A gdje si ti bio do sad, baš mi je jedan takav falio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Šef stručnog štaba Amar Osim za utakmicu protiv Maccabija iz Haife na raspolaganju će imati 20 igrača: Filip Erić, Vedad Muftić, Siniša Stevanović, Aleksandar Kosorić, Luka Miletić, Eldar Šehić, Ivan Milićević, Ante Blažević, Haris Hajdarević, Mehmed Alispahić, Omar Beća, Nermin Jamak, Mladen Veselinović, Semir Štilić, Luka Juričić, Ivan Lendrić, Sedad Subašić, Hamza Gasal, Anel Hajrić, Edin Mujić.
Zao mi je pravo zbog Dade, Ikića i Muleta. Poginuće Meša i Hajdar.
Jako pa šta Bog da.
Zao mi je pravo zbog Dade, Ikića i Muleta. Poginuće Meša i Hajdar.
Jako pa šta Bog da.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 25 avg 2020, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
nebi sad da te citiram ali sta si pisao nakon Mladosticaki1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:14Ljudi moji, navijači Željezničara, ne treba nikoga kriviti, ni igrače, ni upravu, niti bilo koga ..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !![]()

-
- Kontakt:
Hajmo Haifaaa zelimo da imate bar zarazeno pola tima

Sreca pa je Hajdar tu, treba neko ko zna defnazivnije igrati u veznom redu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Meša mora odigrati odličnu utakmicu, mnogo će zavisiti od njega, on jedini može stati na loptu, malo razbiti ritam kad nas ovi pritisnu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, shminka i 42 gosta.