Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- Kockoglavi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mitomani znate li uplatnicu ispuniti za testiranja 

- westsideSB96
- Kontakt:
Je li ima kakva mogućnost da se liga prekine? odgovaralo bi nam..
NKŠB ponos HRHB
- svrakino1921
- Kontakt:
Došao da provocira a ne da poželi sreću. I treba ga istjerati, igrači bili goli a starac došao da gleda čune.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 01:50Ahmetovic mi maloprije pričao uz kahvu.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 avg 2020, 01:48A ti si bio tamo pa znas da nije kucao?ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 01:47Trebao ga je nabiti nogom jos. Nema sta traziti u svlacionici najjaceg kluba u državi bez kucanja. Drugi put neka pokuca pa cemo ga ugostiti lijepo.
Hajte bolan neprovaljujte se, nekako bi i nasjeo, da ste rekli da ga je nagrdio Rahmanovic ili Hodzic, ali Ahmetovic lik koji je najveci zayebant u svlacionici i sve na salu okrene, da nekom tako govori?

- svrakino1921
- Kontakt:
NemawestsideSB96 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:14Je li ima kakva mogućnost da se liga prekine? odgovaralo bi nam..
Zeljo je prvi na tabeli
-
- Kontakt:
Zbog seljaka i glupana poput tebe se i siri korona. Zarazi roditelje, dedu i nenu pa ces vidjeti je li prevarabrig je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:27Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.
I dosta se pisalo i o tom pcr testu koji je nepouzdan totalno.

Zadnja izmjena: ManciniLevatKlasican, dana/u 25 avg 2020, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Forzza Velez
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi idemo u Izrael
Pozelite nam srecu braco nasa
I na testiranju pred utakmicu a i za vrijeme utakmice
Gamad šutila za koronu i sada otkrili kada će pauza u prvenstvu, kaže igrači će odraditi samoizolaciju. Treba oduzimati bodove svima koji lažiraju testove.
Pa sta ima izdavati naredbe poBogu, to je regulisano kroz onaj protokol o odigravanju utakmica dok traje Prvenstvo u vrijeme pandemije...Machak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:12Zavisi kako kome nekima je ozbiljno nekima se j'ebe.
Zato ovo treba da se provede u ligi, klubovima pa cak i savezu, sudije...itd. da ne bude kasno.
Svaki klub je obavezan da vrsi redovono testiranje svih uposlenika u klubu...
Cini mi se prije da se ovdje prihvata test koji se radi izgleda u nekim kucnim prostorijama umjesto da je validan samo kod licenciranih labaratorija prihvacenih od medjunardnih institucija...
Niti mogu da kažem da ste vi lažirali, niti to hocu da prihvatim kao realnost,niti želim to prihvatiti, ali validnost izvrsenih testiranja je izuzetno upitna.
Možda jesu problem klubovima pare, pa se dovijaju na razne nacine, ali tu treba upliv države, NS BiH, po kojem bi oni prihvatili troskove testiranja sportskih klubova...
Pa radi se o mladim ljudima, dok su klubovi itekako zakinuti sa prilivom finansijskih sredstava, shodno da igraju bez gledaoca koji su bitan činilac u novcanim prilivama za bitisanje ekipa...
Sta je ovo i Vrhovca ste uzeli? Mjenjate li ime u Čelik B?svrakino1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:23Mi idemo u Izrael

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Oni su ba pozitivni i bez corone,fujROMA78 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:04Ma šta drugo od kriminalaca očekivati prijatelju, boli me racku za njih, nek pocrkaju go.vna, ali zarazit će tifusari pola lige, a da ne pričam o tome da neko može i život izgubiti za rad njihovih talova i želje da dobiju koji dinar bijednici raspali, preko mrtvih bi gazili
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidjet ćemo gdje su kad ih židovi budu testirali....ako su ovo stvarno presutali imat će opasan problem jer će vjerojatno biti još zaraženih...zna li neko da li im je obavezno ovo testiranje u izraelu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bog te vidio,6 pozitivnih i prave se ludi kao da nista nije bilo.Da nije Evrope,ne bi se ni testirali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Alo glupaneManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:23Zbog seljaka i glupana poput tebe se i siri korona. Zarazi roditelje, dedu i nenu pa ces vidjeti je li prevarabrig je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:27Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.
I dosta se pisalo i o tom pcr testu koji je nepouzdan totalno.![]()
Toliko lazi bilo oko tog. Pravljenja histerije i lockdown a onda odjednom sve se otvori ko da nista ne postoji. Jednom trebaju maske pa negdje ne trebaju pa dobro biti vani pa nije dobro. Pa se siri pa se ne siri. Sinoc Lauc onaj govori dobro je sad sto se prosirila radi imuniteta itd itd
Znam 10 ljudi koji su morali na operaciju neku i bili pozitivni pa iduca 2-3 puta u par dana negativni itd, gdje u kuci jedan kontakt pozitivan i od njega tipa jedno dijete a zena i drugo ne itd itd o tom pricam. Testovi nisu pouzdani i dosta imunologa je to reklo i imate po netu masu toga. Da neki virus postoji postoji al da se tolika histerija dize po meni je nebuloza i sirenje panike i straha među ljudima. Stotine drugih bolescurina i problema ljudi imaju gdje se i vise umire pa ih se jos sad na margine stavlja radi korone.
Ma formalno samo sa njima nema on sta da zeli srecu bilo kome sve su rekli sta su imali.fks74 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:20Došao da provocira a ne da poželi sreću. I treba ga istjerati, igrači bili goli a starac došao da gleda čune.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 01:50Ahmetovic mi maloprije pričao uz kahvu.
Hajte bolan neprovaljujte se, nekako bi i nasjeo, da ste rekli da ga je nagrdio Rahmanovic ili Hodzic, ali Ahmetovic lik koji je najveci zayebant u svlacionici i sve na salu okrene, da nekom tako govori?![]()
To sada daje mogucnost Izraelcima da zatraže testiranje kada željo dodje kod njih...staragarda je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:35Vidjet ćemo gdje su kad ih židovi budu testirali....ako su ovo stvarno presutali imat će opasan problem jer će vjerojatno biti još zaraženih...zna li neko da li im je obavezno ovo testiranje u izraelu
Mislim da je to pravo regulisano, ali nisam siguran, kroz taj protokol, ako protivnicka ekipa nekoliko dana prije utakmice obavijesti da ima zaraženih u klubu...
Cini mi se da oni sad mogu legitimno zatražiti retestiranje 24 h prije tekme...
Upravo,imaju pravo traziti testiranje kad ovi dodju u Izrael.Poslije 6 pozitivnih u BiH,99% ce traziti i tamo da se testirajuVanja8 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:43To sada daje mogucnost Izraelcima da zatraže testiranje kada željo dodje kod njih...staragarda je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:35Vidjet ćemo gdje su kad ih židovi budu testirali....ako su ovo stvarno presutali imat će opasan problem jer će vjerojatno biti još zaraženih...zna li neko da li im je obavezno ovo testiranje u izraelu
Mislim da je to pravo regulisano, ali nisam siguran, kroz taj protokol, ako protivnicka ekipa nekoliko dana prije utakmice obavijesti da ima zaraženih u klubu...
Cini mi se da oni sad mogu legitimno zatražiti retestiranje 24 h prije tekme...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Molim te prenesi svima u Listici tu istinu, ako ima neki forum siroki.brijeg.org treba im to prenijeti, u neznanju zive....brig je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:27Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šta ćeš drugo očekivati od ustašica koji likuju na ubistvo čovjeka.Denchi je napisao/la: ↑25 avg 2020, 11:54Molim te prenesi svima u Listici tu istinu, ako ima neki forum siroki.brijeg.org treba im to prenijeti, u neznanju zive....brig je napisao/la: ↑25 avg 2020, 08:27Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.