Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

OsmaDolazi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la OsmaDolazi » 25 avg 2020, 11:58

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 08:40
Pricao sam neki dan o ovim laziranjima oko testova... Da je to u nasoj drzavi itekako moguce, e sad za evropi vidimo da bas i nije u tolikoj mjeri.

Balkanac nađe nacin da prevari sistem, za njega uvijek ima rjesenje kada je neke bezizlazna situacija u pitanju.
Pa brate u RS-u odes u Lukavicu i na jednoj benzinskoh pumpi za 25 KM dobijes negativan nalaz sa kojim hladno mozes u Srbiju i Crnu Goru.

westsideSB96
Kontakt:

Post Postao/la westsideSB96 » 25 avg 2020, 11:59

Denchi je napisao/la:
25 avg 2020, 11:54
brig je napisao/la:
25 avg 2020, 08:27
Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.

I dosta se pisalo i o tom pcr testu koji je nepouzdan totalno.
Molim te prenesi svima u Listici tu istinu, ako ima neki forum siroki.brijeg.org treba im to prenijeti, u neznanju zive....
U Lištici jedino ribama može prenijet
NKŠB ponos HRHB

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 25 avg 2020, 11:59

brig je napisao/la:
25 avg 2020, 11:39
ManciniLevatKlasican je napisao/la:
25 avg 2020, 11:23
brig je napisao/la:
25 avg 2020, 08:27
Kakva korona kakvi bakraci. Prevara stoljeća koja se i dalje fura. 99,99% ljudi pozitivnih se oporavi i nema nikakve simptome. Piše se samo o broju zaraženih i umrlih a tamo po 400-500 oporavljenih se zanemaruje.

I dosta se pisalo i o tom pcr testu koji je nepouzdan totalno.
Zbog seljaka i glupana poput tebe se i siri korona. Zarazi roditelje, dedu i nenu pa ces vidjeti je li prevara :thumbup:
Alo glupane
Toliko lazi bilo oko tog. Pravljenja histerije i lockdown a onda odjednom sve se otvori ko da nista ne postoji. Jednom trebaju maske pa negdje ne trebaju pa dobro biti vani pa nije dobro. Pa se siri pa se ne siri. Sinoc Lauc onaj govori dobro je sad sto se prosirila radi imuniteta itd itd
Znam 10 ljudi koji su morali na operaciju neku i bili pozitivni pa iduca 2-3 puta u par dana negativni itd, gdje u kuci jedan kontakt pozitivan i od njega tipa jedno dijete a zena i drugo ne itd itd o tom pricam. Testovi nisu pouzdani i dosta imunologa je to reklo i imate po netu masu toga. Da neki virus postoji postoji al da se tolika histerija dize po meni je nebuloza i sirenje panike i straha među ljudima. Stotine drugih bolescurina i problema ljudi imaju gdje se i vise umire pa ih se jos sad na margine stavlja radi korone.
Sta su trebali, zatvoriti sve na godinu dana pa da pocrka sve od gladi bez marke? Otvorili su uz uslov da se ljudi pridrzavaju svih mjera, ali zbog takvih mozgova ocigledno to nije moguce. Niti je receno da se ne siri niti da se ne nose maske, volio bih vidjeti bas gdje si to procitao :facepalm:
Forzza Velez

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 avg 2020, 12:04

Jbg ruzna stvar. Nek je sa srecom zelji da se ova utakmica i odigra uopste a igracima da preguraju virus kako treba bez posljedica.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 avg 2020, 12:04

staragarda je napisao/la:
25 avg 2020, 11:35
Vidjet ćemo gdje su kad ih židovi budu testirali....ako su ovo stvarno presutali imat će opasan problem jer će vjerojatno biti još zaraženih...zna li neko da li im je obavezno ovo testiranje u izraelu
Nije obavezno ali mogu njihovi tražiti, do njih je.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 25 avg 2020, 12:06

Ali 6 pozitivnih hej. Pa stanje opste katastrofe. Ljudi klaster po Sarajevu pravili, ovi presutili.
Pa ovo je za svaku osudu. Ne dolazim sebi i dalje.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 avg 2020, 12:11

OsmaDolazi je napisao/la:
25 avg 2020, 11:58
Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 08:40
Pricao sam neki dan o ovim laziranjima oko testova... Da je to u nasoj drzavi itekako moguce, e sad za evropi vidimo da bas i nije u tolikoj mjeri.

Balkanac nađe nacin da prevari sistem, za njega uvijek ima rjesenje kada je neke bezizlazna situacija u pitanju.
Pa brate u RS-u odes u Lukavicu i na jednoj benzinskoh pumpi za 25 KM dobijes negativan nalaz sa kojim hladno mozes u Srbiju i Crnu Goru.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 avg 2020, 12:19

Vidjet ćemo gdje su kad ih židovi budu testirali....ako su ovo stvarno presutali imat će opasan problem jer će vjerojatno biti još zaraženih...zna li neko da li im je obavezno ovo testiranje u izraelu
Pa izgledala da su prešutili, vec dugo se prica kako kod njih zarazeni igraju, ali sve kontas nisu toliki kreteni da zarazene tjeraju da igraju i da rizikuju da se veći broj i njihovih igraca zarazi, a i da protivnike zaraze...

Nam i Husic i ostali koji daju svoju lovu su budale, ulazes milione i onda kad dodje Evropa da pokuša sta izvuci, zbog kretena mozes ostati bez pola ekipe i izgubiti pare :crazy:

A najzalosnije je to sto se radi o jednom od najorganizovanijih klubova u ligi, a reakcija navijača zeljeznicara je samo dokaz u čemu je problem ove drzave, umjesto da se osudi, to se trazi opravdanje, naravno svi ostali bi isto postupili na njihovom mjestu, i da je su kod nas zarazeni, mnogi bi to pravdali, a ne sumnjam da bi i kod nas bilo da nema Vijetnamca, pa ipak moraju paziti vise, jer čovjek ne ulaze milione da se neko igra ovdje, i radi sta hoce...

I sreca po zeljeznicar pa onako nista i ne očekuju od Evrope, steta sto nisu dobili neke amatere, pa da dodju pameti kad izgube pola miliona KM na neozbiljnost, ovako su oni zadovoljni, onako su potpisali ispadanje prije utakmice, a pola ekipe ce na pauzi riješiti problem sa koronom...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2020, 12:21

MortemHz je napisao/la:
25 avg 2020, 12:04
Nije obavezno ali mogu njihovi tražiti, do njih je.
Morate shvatiti da je kod njih tim samo na papiru, svi ovi igraci zive sami, ne druze se izmedju sebe i svi treniraju pojedinacno, tako da nije potrebno nikog drugog izolirati :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 25 avg 2020, 12:29

Nadam se da će Brest napuniti Sarajevo do vrha.A Ahmetović zna zašto to želim.
Uđe naš trener golmana da im poželi sreću u Bjelorusiji a ovaj ga mršne i nazove pogrdnim imenima.E bravo majstore...
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 avg 2020, 12:31

zagor1987 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
25 avg 2020, 11:20
ElCartel11 je napisao/la:
25 avg 2020, 01:50

Ahmetovic mi maloprije pričao uz kahvu.

Hajte bolan neprovaljujte se, nekako bi i nasjeo, da ste rekli da ga je nagrdio Rahmanovic ili Hodzic, ali Ahmetovic lik koji je najveci zayebant u svlacionici i sve na salu okrene, da nekom tako govori?
Došao da provocira a ne da poželi sreću. I treba ga istjerati, igrači bili goli a starac došao da gleda čune. :rol:
Ma formalno samo sa njima nema on sta da zeli srecu bilo kome sve su rekli sta su imali.
Isto ko i vi bezobraznici. Cim je po vasem valja, cim kontru odmah najgori. Preispitajte sebe. Nismo duzni da vam cinimo usluge isto kao ni vi nama. Zdravo
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 avg 2020, 12:32

nekoIzMostara je napisao/la:
25 avg 2020, 12:31
zagor1987 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
25 avg 2020, 11:20

Došao da provocira a ne da poželi sreću. I treba ga istjerati, igrači bili goli a starac došao da gleda čune. :rol:
Ma formalno samo sa njima nema on sta da zeli srecu bilo kome sve su rekli sta su imali.
Isto ko i vi bezobraznici. Cim je po vasem valja, cim kontru odmah najgori. Preispitajte sebe. Nismo duzni da vam cinimo usluge isto kao ni vi nama. Zdravo
Normalno zato sam i napisao ovo. Sta je to po nasem bilo a na vasu stetu nesto nisam upoznat? Samo kazem da vam treba vratiti na isti nacin ni manje ni vise zna to vas predsjednik odlicno koji vodi firmu ovdje

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 avg 2020, 12:34

emil02in je napisao/la:
25 avg 2020, 12:29
Uđe naš trener golmana da im poželi sreću u Bjelorusiji a ovaj ga mršne i nazove pogrdnim imenima.E bravo majstore...
Prvo, klub je trazio odgodu najvise radi toga da se ne zarazi neko da nas ne izbace z og toga.
Drugo odakle po protokolu nekomepravo da ulazi u svlacionicu protivnika i time izlaze riziku 30ak ljudi?

Trece, manite se mahale
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 25 avg 2020, 12:35

emil02in je napisao/la:
Kako se zove doticni trener golmana? Naime tim cinom je prekrsio Covid protokol i zelimo da ga prijavimo savezu da dobije odgovarajucu kaznu, naravno i nase osoblje koje ga je pustilo :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 25 avg 2020, 12:38

zagor1987 je napisao/la:
25 avg 2020, 12:32
zagor1987 je napisao/la:

Normalno zato sam i napisao ovo. Sta je to po nasem bilo a na vasu stetu nesto nisam upoznat? Samo kazem da vam treba vratiti na isti nacin ni manje ni vise zna to vas predsjednik odlicno koji vodi firmu ovdje
Mislio sam na ovu tvoju konstataviju rekli su sve sto su imali. Rekli ste i vi sta ste imali. Kakve to veze sad privatni biznis ima sa Sarajevom, Velezom ili bilo kim. Ostavi se tih prica. Sve sto nema direktno vezu sa sportom treba izuzeti iz price. Jeste li trazili odgodu tekme? Jeste. Jesmo li odbili? Jesmo. I gdje problem?? Vrati se na pocetak ove diskusije i vidi ko je prvi poceo sa uvredama, mi ili vi. Ako mislis da cete vi vrijedati a mi ostali duzni, dobro si se zajebo.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 avg 2020, 13:02

25 avg 2020, 12:38
zagor1987 je napisao/la:
25 avg 2020, 12:32

Mislio sam na ovu tvoju konstataviju rekli su sve sto su imali. Rekli ste i vi sta ste imali. Kakve to veze sad privatni biznis ima sa Sarajevom, Velezom ili bilo kim. Ostavi se tih prica. Sve sto nema direktno vezu sa sportom treba izuzeti iz price. Jeste li trazili odgodu tekme? Jeste. Jesmo li odbili? Jesmo. I gdje problem?? Vrati se na pocetak ove diskusije i vidi ko je prvi poceo sa uvredama, mi ili vi. Ako mislis da cete vi vrijedati a mi ostali duzni, dobro si se zajebo.
Ma vrijedjate konstantno i prije ove odgode al iskreno boli me taki jedno su licni kontakti a drugo odnosi klubova ali polako

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 avg 2020, 13:03

Denchi je napisao/la:
25 avg 2020, 12:35
emil02in je napisao/la:
Kako se zove doticni trener golmana? Naime tim cinom je prekrsio Covid protokol i zelimo da ga prijavimo savezu da dobije odgovarajucu kaznu, naravno i nase osoblje koje ga je pustilo :D
Koga boli briga za vas i vaseg trenera ba i vase zelje

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 avg 2020, 13:10

Zaista ne shvatam opet ove prepirke sa navijacima Veleža...
Prvo da li je to istina za trenera golmana Rodjenih, pitanje je...Ako i jeste, ne mogu da vjerujem da je reakcija bila takva, no hajde znaj...

Medjutim po praksi u svijetu fudbala, zna se da se želje i dobre namjere iskazu javno na pressici i to od strane trenera ili predstavnika kluba...

Meni je nelogicno zato i ne mogu da vjerujem, da ce po protivnickoj svlacionici spartati ko stigne...

I ako je ovo tacno sto pojedinci tvrde, licno osudjujem postupak igraca, jer ko god ima dobre namjere nije ni karakterno ni sportski izbaciti ga vani...
E sad ako je dosao na neki nacin provocira, onda je moguce sve...

Mada iskreno sumnjam da se nesto tako desilo

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 avg 2020, 13:26

Kaze Ahmo da nema pojma o tome, srecu su im pozeljili na kraju utakmice na terenu, kao i pomenuti trener, u svlacionicu niko ne moze doci. Znaci netko iza coska baca bombe

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 25 avg 2020, 13:34

Nije dobro ovo za ligu sta se desilo, igrali su ljudi sa zarazenim igracima protiv Mladosti, znaci i Mladost ima zarazenih vjerovatno, upitna je i Sloboda. A Europa Zeljo je nece ni odigrat, bezveze idu tamo, Slovanu je jedan covjek bio zarazen pa su citav tim mjenjali, trebali juniore poslat na kraju ih izbacili.
Nije situacija za ismijavanja i nasladjivanja, 6 igraca je previse, Irfan prehladjen ima dva kola, pa sto ga niko nije testiro. Sto se ne testira prije svake tekme, ili dan prije, ovako Mladost zbog 3 boda na Grbavici ce bit osakacena.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.