FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 25 avg 2020, 13:30

Sanchez1987 je napisao/la:
25 avg 2020, 13:29
Vanja8 je napisao/la:
25 avg 2020, 13:24
25 avg 2020, 13:18

da je hadzija doveo beciraja pa se ovaj nije snasao,i bude los onda mu rijeci ne bih rekao,ipak mi svi znamo ko je beciraj,kao i grizman i dembele,druga stvar je kako ce se igrac snaci,,al on nije doveo nikako,ni napadaca ni beka.
" ,, "... :nene: :nedam: :twisted:

To je zbog nezadovoljstva prema vrhunskom SD 😁
:facepalm: :thumbdown: :geek: :silent:

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 avg 2020, 13:39

slika

slika

slika

slika
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 13:41

Koliko je nazahvalna pozicija SD dovoljno govori ovo stanje u kojem se mi nalazimo.

Dakle, mi smo mogli dovesti napdaca i beka, al kakvog? Mogao si Bekica dovesti da bude zamjena Ahmetovicu i mogo si dovesti nzm nekog beka iz lige il iz pizdica.. Ne bi pojacanje doveo, nego popunio prazno mjesto.

Kvalitetnog igraca si mogao dovesti samo ako izvalis dobre pare, i jos te on ucjenjuje "pa dobro ja cu potpisati za vas, al de malo da sacekamo da vidimo sta ce biti, hocu li moci u inostranstvo"

I onda dodjes do pozicije da ce te prozivati ako cekas tog igraca, pa te odyebe... ili ako ga ne cekas i ne dovedes nekog drugog slicnih kvaliteta...

Al mi smo jel FKSarajevo pa mi necemo to raditi. Mi smo veliki klub i igraci kvalitetni jedva cekaju da dodju kod nas.

Ljudi zaboravljaju da je prelazni rok gotov tek u 10-tom mjesecu, do tada ce mnogi cekati da odu vani, nece ti niko pohititi 3 mjeseca prije kraja prelaznog roka da dodje u FK Sarajevo i BiH.

Sad znam da ce ici prica, pa ako imas pare doci ce ti... hoce qurac. NECE doci. Niko nece od kvalitetnih igraca u ovu nasu ligu dok sve druge opcije ne otpadnu.

Da se trebalo dovesti, jeste.. Da se moglo dovesti, mozda. Mogao si, al upitnog kvaliteta.

Al kako god, crnjacenje je u modi kod bosnjaka, samo da bi on bio drugaciji i glasniji u drustvu. Uvijek ce crnjak biti glasniji od onog pozitivnog, jos kad dodje los rezultat, pa ti ne mozes opstati od njih kako su oni upravu i kako su oni to govorili al niko ne slusa. TAKO JE , niko vas ne slusa, jer da vas slusa ne biste bili na forumu ili na fb ili ig, nego bi bili menadzeri, treneri, igraci, odnosno neko bitan.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 avg 2020, 13:46

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 13:41
Koliko je nazahvalna pozicija SD dovoljno govori ovo stanje u kojem se mi nalazimo.

Dakle, mi smo mogli dovesti napdaca i beka, al kakvog? Mogao si Bekica dovesti da bude zamjena Ahmetovicu i mogo si dovesti nzm nekog beka iz lige il iz pizdica.. Ne bi pojacanje doveo, nego popunio prazno mjesto.

Kvalitetnog igraca si mogao dovesti samo ako izvalis dobre pare, i jos te on ucjenjuje "pa dobro ja cu potpisati za vas, al de malo da sacekamo da vidimo sta ce biti, hocu li moci u inostranstvo"

I onda dodjes do pozicije da ce te prozivati ako cekas tog igraca, pa te odyebe... ili ako ga ne cekas i ne dovedes nekog drugog slicnih kvaliteta...

Al mi smo jel FKSarajevo pa mi necemo to raditi. Mi smo veliki klub i igraci kvalitetni jedva cekaju da dodju kod nas.

Ljudi zaboravljaju da je prelazni rok gotov tek u 10-tom mjesecu, do tada ce mnogi cekati da odu vani, nece ti niko pohititi 3 mjeseca prije kraja prelaznog roka da dodje u FK Sarajevo i BiH.

Sad znam da ce ici prica, pa ako imas pare doci ce ti... hoce qurac. NECE doci. Niko nece od kvalitetnih igraca u ovu nasu ligu dok sve druge opcije ne otpadnu.

Da se trebalo dovesti, jeste.. Da se moglo dovesti, mozda. Mogao si, al upitnog kvaliteta.

Al kako god, crnjacenje je u modi kod bosnjaka, samo da bi on bio drugaciji i glasniji u drustvu. Uvijek ce crnjak biti glasniji od onog pozitivnog, jos kad dodje los rezultat, pa ti ne mozes opstati od njih kako su oni upravu i kako su oni to govorili al niko ne slusa. TAKO JE , niko vas ne slusa, jer da vas slusa ne biste bili na forumu ili na fb ili ig, nego bi bili menadzeri, treneri, igraci, odnosno neko bitan.
Odbice te par njih ali ako imas veze i nesto para dovest ces igraca,uostalom igras LP ti nisi doveo pojacanje tj doveo si Fanima koji nije prosao pripreme i odradio dva treninga sa nama i ti kazes to je ok? Nisi sposoban evo vec drugi rok da odradis transfere i tp je to. Dovest nekog sa vezama tj koji ima veze dalje od srpske lige,koji poznaje trziste i cao. Nije na trzistu samo Beciraj imas razne africke igrace samo sto nemas skauting i kontakte

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2020, 13:49

Pa Bećiraj je bio dogovoren, ali onda nakon dogovora vjerovatno muljaža kao i što je bilo sa Anelom Hadžićem.
"Sarajevo je moj klub i to svi na svijetu znaju. Obradovala me informacija da Bećo, kako ga mi u reprezentaciji domila zovemo, dolazi na moje 'Koševo'. Zapravo, to je on meni za ljubav učinio", našalio se Hadžibegić.
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... eva/610701

Sa Anelom Hadžićem se sve zna, mahalac je izgleda čim je slao sve detalje naših uslova na koje je bio pristao pa kasnije smo mu mi onda smanjili to. To se dosta ovdje i pisalo.
Na osnovu toga idu ove kritike na račun Emira Hadžića, mimo tog, dosta kasno su se i ova dva pojačanja završila, moglo je i dosta ranije, nedopustivo je takođe da u sezonu i u evropu ulaziš sa ovim bekovima i ovim napadačima. Moglo se to sve srediti na vrijeme ali ili ne znaju ili nema više para za pojačanja. Nedopustivo je dogovorene uslove kasnije mjenjati i ugled kluba dovoditi u pitanju.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 25 avg 2020, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 25 avg 2020, 13:50

Vanja8 je napisao/la:
25 avg 2020, 13:30
Vanja8 je napisao/la:
25 avg 2020, 13:24

" ,, "... :nene: :nedam: :twisted:

Ne znam što se ovaj štrumf vratio iz ilegalne, i još pametuje oko interpunkcija,, eno ti šest igrača zaraženo na Krmetnjaku pa tamo opleti.😂🤣😂
A što se tiče SD on je preloše odradio ovaj prelazni rok. D. Hodžić je i u mlađim danima u Radniku bio loš bek, pa se uvalio kod nas, kvalitet nije sigurno za nas,više volim i Hebiba na neku nego ovu smlatu.Svakako nisu puno računali na Šabana, tako da nema izvlakuše za RB.
Poslaše, i Hadžić i Vinko , Kurdića u NP, gdje momak u par utakmica pokaza pravi kvalitet, a mi forsiramo limitiranog Dupovca, što naravno govori i o kvalitetu razmišljanja gore navedenih delegata.Možda sutra isti slučaj bude i sa Bešićem.
A o dovođenju napadača da i ne pričamo, klasični amaterizam, da ne pričamo da su potrošili se fine pare država na Milanovića i Hasanovića.
Ali i pored svega očekujem prolaz protiv ovih ljubitelja Putina i Lukašenko, jer smo kvalitetniji.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 avg 2020, 13:50

Crnjacenje je neprekidno na ovoj temi...
Kad se potpisao Mustedanagic bilo je opste svrsavanje i hvalospjevi na racun Emira...
Sad se ljudi izrugivaju sa momkom koji je sigurna perspektiva naseg kluba, ali zato pojedinci odmah kazu e da je se doveo Beciraj pa se nije snasao halalio bih mu...

Koja dvodimenzionalnost, necu da kažem dvolicnost...

Doveo si Susica, pa svaka njegova povreda , pogresan potez je nabijanje na nos za platu, bonuse...
Skakali bi svi na glavu da smo i tog famoznog Fatosa doveli pa ispali u kupu od treceligasa kao i Wisla, glave bi se skidale i Upravi i SD...

Davno sam ja govorio ovdje i opet ponavljam, E moj Hadžicu samo ti nauci pitarluk na pojacanja, sutra ce ti tražiti samo igrace iz liga petice...

Ako je promasio, ako je pogrijesio, UO ce mu se zahvaliti, kao i bilo kom nasem uposleniku...
Ali nemojte biti tako cinicni i nemojte na taj nacin podcjenjivati bilo ciji posao u klubu...

Niti branim Upravu niti SD, nisam ni ja licno zadovoljan, ali sam dosljedan i principijelan i ne mijenjam pricu svakih 15 minuta...
Za sve postoji i vrijeme i mjesto i svako ce odgovarati za svoj dio posla...

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 25 avg 2020, 13:53

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 13:41

Spominjao je neki brat ovdje i Rugasevica i Radovica...sasvim solidni bekovi da pokriju, pomognu...
A za spica opet nije kasno ako cemo se borit za grupu EL sta je problem da se javi svabama,talijanima,francuzima kakvog spica posudit pola godine,godinu.Neko je spominjao Zana Celara zasto ne probat, iskopat nesto slicno...

Mislim da je ovo stanje puno gore, trebali smo imat uigranu i spremnu ekipu... halo ba igramo sesto kolo nase lige, a igramo drugo kolo LP o cemu pricamo...
Ne mora nikog ni dovodit noga mu je svakako
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 25 avg 2020, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 13:54

Treba provjeriti sta se desilo sa Anelom H pa onda doci ovde i imati pravo to komentarisati.

Vama je dosao ovde onaj kanrinac, onaj isti forumas koji je ovde poslije Mladosti sve napisao ko koliku platu ima, ko kakve bonuse ima, dakle prenio je sve one stvari koje su privatne i nema pravo za to.
Dobio je te informacije u povjerenju, i on ih je nakon prvog loseg rezultata iznio na javni forum.

Treba vidjeti sta je bilo sa Anelom dogovoreno, da li je bilo dogovoreno da se iza ledja pregovara sa drugim klubom? Sta bi bilo da smo mi ispostovali svoj dogovor i onda on uspio da dogovori bolje uslove i kaze Hvala vam, imam bolju ponudu"

Al dobro, crnjacenje je u modi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 25 avg 2020, 13:57

Red1946 je napisao/la:
25 avg 2020, 13:50
Vanja8 je napisao/la:
25 avg 2020, 13:30

Ne znam što se ovaj štrumf vratio iz ilegalne, i još pametuje oko interpunkcija,, eno ti šest igrača zaraženo na Krmetnjaku pa tamo opleti.😂🤣😂
A što se tiče SD on je preloše odradio ovaj prelazni rok. D. Hodžić je i u mlađim danima u Radniku bio loš bek, pa se uvalio kod nas, kvalitet nije sigurno za nas,više volim i Hebiba na neku nego ovu smlatu.Svakako nisu puno računali na Šabana, tako da nema izvlakuše za RB.
Poslaše, i Hadžić i Vinko , Kurdića u NP, gdje momak u par utakmica pokaza pravi kvalitet, a mi forsiramo limitiranog Dupovca, što naravno govori i o kvalitetu razmišljanja gore navedenih delegata.Možda sutra isti slučaj bude i sa Bešićem.
A o dovođenju napadača da i ne pričamo, klasični amaterizam, da ne pričamo da su potrošili se fine pare država na Milanovića i Hasanovića.
Ali i pored svega očekujem prolaz protiv ovih ljubitelja Putina i Lukašenko, jer smo kvalitetniji.
Kad bi ti znao da je u ljudskoj psihologiji da je se uvjek nekom nesto privali kako bi sebe zastitio, onda bi ti jezik bio kraci od kokosijeg ili bi ti mozak bio malko veci od te domace životinje...
Razlika izmedju strumfa i pitara jeste sto je kod njih taj jezik duzi , a mozak manji, kao i na primjeru tebe...
I nauci osnovnu stvar RED je CRVENO, a to nije nasa boja, ako se vec pokusavas maskirati...
I nemoj mi se pozivati na drugi nick ovdje da si imao i da spadas u stare navijace kluba , jer to ne možes ovdje nikome prodati

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 avg 2020, 13:57

HeraklitMracni je napisao/la:
25 avg 2020, 12:51
Ljubinac bordo navijača traži povratak Musemica

Unatoč (ne)očekivanom prolasku u drugi krug u Evropi, premda nemaju poraza u Premijer ligi, navijači Sarajeva nisu zadovoljni prezentacijom na terenu. Naprotiv. Sve je očitije nezadovoljstvo, pogotovo što Sarajevo ima najbolje igrače. Malo je trenera FK Sarajevo u novijoj povijesti u prva četiri kola na Koševo izgubilo četiri boda.

Iako je mirni, staloženi trener Vinko Marinović čvrsto u sedlu, uvjeren da će ekipa tek doći u pravu formu, sve je izraženije nezadovoljstvo bordo navijača. Na društvenim mrežama oglasio se i Almir Turković, jedan od najboljih poslijeratnih igrača, ne samo Sarajeva već i BiH.

“Vratite nam Elvisa. HUSREFA”- napisao je Turković na fejzbuku i izazvao rekacije i podršku bordo simpatizera. Turković je trener s profi licencom i golemim igračkim internacionalnim iskustvom. Kratko je bio samostalno trener seniorske ekipe, a najviše je radio s mlađim selekcijama.

slika
Daleko im kuca bila od kluba. Pun **** 'legendi'.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 avg 2020, 13:58

Prema informacijama do kojih smo došli Azmir Husić u svojim redovima želi dovesti Anela Hadžića bez obzira na cijenu i tako se uključiti sa Tuzla Cityjem u borbu za sami vrh Premijer lige.
SAMO SARAJ'VO

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 avg 2020, 13:58

Šta fali, neka se zna kolike su plate.

P.s. Al čuj Fc Sarajevo :urnebes:
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 25 avg 2020, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 13:59

Garant i ti hodas ulicom i govoris kolika primanja imas svima koje sretnes :rol:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 avg 2020, 13:59

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 13:54
Treba provjeriti sta se desilo sa Anelom H pa onda doci ovde i imati pravo to komentarisati.

Vama je dosao ovde onaj kanrinac, onaj isti forumas koji je ovde poslije Mladosti sve napisao ko koliku platu ima, ko kakve bonuse ima, dakle prenio je sve one stvari koje su privatne i nema pravo za to.
Dobio je te informacije u povjerenju, i on ih je nakon prvog loseg rezultata iznio na javni forum.

Treba vidjeti sta je bilo sa Anelom dogovoreno, da li je bilo dogovoreno da se iza ledja pregovara sa drugim klubom? Sta bi bilo da smo mi ispostovali svoj dogovor i onda on uspio da dogovori bolje uslove i kaze Hvala vam, imam bolju ponudu"

To se u narodu zove smeker najgora vrsta ljudi koja svuda lose prodje. Nije ni bitno sta je sa Hadzicem bilo kazem da je prelose odradjen prelazni rok jer imas dobre protivnike u LP doveo si 1 igraca koji nije odradio 2 treninga da nama

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 25 avg 2020, 14:04

Pa nisu ni fudbaleri hodali i govorili na razglas za plaće, već je to prcurio info iz kluba.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2020, 14:04

zagor1987 je napisao/la:
25 avg 2020, 13:59
Zip je napisao/la:

To se u narodu zove smeker najgora vrsta ljudi koja svuda lose prodje. Nije ni bitno sta je sa Hadzicem bilo kazem da je prelose odradjen prelazni rok jer imas dobre protivnike u LP doveo si 1 igraca koji nije odradio 2 treninga da nama
Nismo svi glupi, znamo sta se trebalo uraditi.
Svako treba da odgovara za svoj dio posla.

Al pred ja mislim historijsku tekmu, crnjaciti. Ne trebba bgmi. Treba malo dozvoliti i pustiti ljude da rade svoj posao, pruziti podrsku, stvoriti pozitivu...
Ovako, samo veci teg igracima stavljamo. Trebamo biti vjetar u ledja a ne teg oko vrata igracima, struci...

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 25 avg 2020, 14:05

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 14:04
zagor1987 je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Al pred ja mislim historijsku tekmu, crnjaciti. Ne trebba bgmi. Treba malo dozvoliti i pustiti ljude da rade svoj posao, pruziti podrsku, stvoriti pozitivu...
Ovako, samo veci teg igracima stavljamo. Trebamo biti vjetar u ledja a ne teg oko vrata igracima, struci...
Nije baš kao da igrači čitaju forum
SAMO SARAJ'VO

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 avg 2020, 14:06

Zip je napisao/la:
25 avg 2020, 14:04
zagor1987 je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Nikad u zivotu kao i uvijek max podrska samo iznosim konstataciju da igras LP gdje je svaki prolaz po 1mil maraka i ti dovedes Fanima bez treninga,ostanes bez stopera jos Ahmet rebro povrijedio nije trenirao itd

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 avg 2020, 14:06

Tu je Ilijevski, Sušić spreman za 13 i po minutica :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 25 avg 2020, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, johntravolta123, r3m1, Rodman, Sazg, Turo i 67 gostiju.