Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Naravno da smo željeli nešto osvojit, potajno se i nadali ipak smo navijači a navijači se uvijek nadaju, ali prve sezone to nije bio imperativ pred trenerom (svi znamo kolike su kvote bile na Juve a kolika na Inter prije sezone). Ali zato naredne sezone jest imperativ titula, pogotovo obzirom da je Juve u padu i imaju neiskusnog trenera, a Conteu je ovo druga sezona i već je stvorio svoj tim i realno neće imat opravdanja da ne osvoji i u tom slučaju će sigurno letit.
p.s. u EL niko nije favorit protiv Seville, to sam rekao odmah u ponedjeljak kad smo izbacili Šahtar. Ali smo i mi trebali bolje odigrat iako to više zamjerujem igračima nego tteneru (3 gola smo primili na postavljenu odbranu i sve su bile greške odbrane koja u 10ak prethodnih utakmica samo jedan gol primila; isto tako Lukako koji ke prethodno bio u strašnoj formi fula 1vs1 s golmanom za vodstvo.. jbg sve to je fudbal i za razliku od većine navijača koji odmah krenu pljuvat trenera ja pokušavam bit realan)
p.s. u EL niko nije favorit protiv Seville, to sam rekao odmah u ponedjeljak kad smo izbacili Šahtar. Ali smo i mi trebali bolje odigrat iako to više zamjerujem igračima nego tteneru (3 gola smo primili na postavljenu odbranu i sve su bile greške odbrane koja u 10ak prethodnih utakmica samo jedan gol primila; isto tako Lukako koji ke prethodno bio u strašnoj formi fula 1vs1 s golmanom za vodstvo.. jbg sve to je fudbal i za razliku od većine navijača koji odmah krenu pljuvat trenera ja pokušavam bit realan)
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sada je pitanje da li ce Conte ostati trener Intera. Jest ters braco moja mila 
Vjetar i dalje puše 
Moguce da je Conte osjetio da nema tog vjetra ili te aka #oluje sto se spomimje pa zeli da napusti sto prije...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nadam se da će se dogovorit na obostrano zadovoljstvo, ne treba nam novi početak sad kad su konačno udareni pravi temelji. Uostalom ko bi ga bolji i zamijenio? Cholo? Max? Obojica zadojeni talijanštinom i ništa se ne bi više dobilo.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Roberto D'Aversa dobio otkaz u Parmi. Novi trener je izgleda Fabio Liverani.
nadam se da ce italijani dozvoliti ulazak navijaca na stadion, jer vidim da su francuzi dozvolili (u ogranicenom kapacitetu), a tu su i rusi, holandjani, japanci itd...
sta je razlog? tek su bili produzili saradnju.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Hvala na odgovoru
Vidio sam da su dobili novog sportskog direktora prije 5-6 dana. Mozda je i tu bilo neki neslaganja.
Samo da nastave ovaj put sa solidnim rezultatima, pa mozda opet izbore evropsku ligu.
Crveno-Crna i Blaugrana!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ima li istine u ovom da je Conte žrtva neke prevara u kojoj je izgubio 30M eura. Nasamario lik njega u jooš par, u vremenu dok je bio trener Chelsea.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nezgodan je Konte.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hoce lik prijevremeni raskid ugovora da dobije otpremninu. Sad je sve jasno
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uvalio se kod mafije u probleme.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:30Hoce lik prijevremeni raskid ugovora da dobije otpremninu. Sad je sve jasno
Da je lijepo zamolio Suning bi mu na ruke isplatio.Ovako može eventualno nogom u guzicu dobit i tužbu od strane kluba jer sere po medijima svako malo.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 avg 2020, 20:30Hoce lik prijevremeni raskid ugovora da dobije otpremninu. Sad je sve jasno
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri bi mogao biti odlično rjesenje za Inter pogotovo nakon ove situacije s Conteom. Dr.stvar, za klasu je bolji takticar. Kod Contea ako nema naboja onda nema ni rezultata.
Inter realno ima odlicnu ekipu i moralo se puno vise uraditi ove sezone...zasto nije - glavni krivac je Conte.
Golman vrhunski
Odbrana vrhunska
Napad vrhunski
Sredina poprilicno dobra...tu bi trebalo malo dorade. Mislim da se Eriksen morao više koristiti i dati mu priliku u kontinuitetu...ovako cijelo vrijeme isto kao da je stranac.
Ne pratim Inter nesto ali kad god sam gledao zapitao bih se sta sve te godine Brozovic radi u Interu...ili potrefim bas kad je on los.
U svakom slucaju s Allegrijem bi sanse za titulu sigurno bile vece.
...
Juventus trenutno:
Golman vrhunski iako je meni Handanovic bolji
Odbrana vrhunska
Sredina je veliki upitnik i s Pjanicem bila, pogotovo sada
Napad nedefinisan...
Kada pogledamo linije da se zakljuciti da je Inter kvalitetniji...ali ako Juve dovede Dzeku, Paredesa ili Pogbu...onda je to već druga dimenzija.
...
Od Lazia ne ocekujem nista kao ni od Rome, Milana i Napolija...oni ce se boriti za 4. poziciju...i 3.poziciju ako Atalanta zakaze opet na startu ili proda kljucne igrače.
________
Ovo je neko moje vidjenje prema trenutnoj situaciji...sve zavisi kako ce se transfer politika razvijati.
Inter realno ima odlicnu ekipu i moralo se puno vise uraditi ove sezone...zasto nije - glavni krivac je Conte.
Golman vrhunski
Odbrana vrhunska
Napad vrhunski
Sredina poprilicno dobra...tu bi trebalo malo dorade. Mislim da se Eriksen morao više koristiti i dati mu priliku u kontinuitetu...ovako cijelo vrijeme isto kao da je stranac.
Ne pratim Inter nesto ali kad god sam gledao zapitao bih se sta sve te godine Brozovic radi u Interu...ili potrefim bas kad je on los.
...
Juventus trenutno:
Odbrana vrhunska
Napad nedefinisan...
Kada pogledamo linije da se zakljuciti da je Inter kvalitetniji...ali ako Juve dovede Dzeku, Paredesa ili Pogbu...onda je to već druga dimenzija.
...
Od Lazia ne ocekujem nista kao ni od Rome, Milana i Napolija...oni ce se boriti za 4. poziciju...i 3.poziciju ako Atalanta zakaze opet na startu ili proda kljucne igrače.
________
Ovo je neko moje vidjenje prema trenutnoj situaciji...sve zavisi kako ce se transfer politika razvijati.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Napad nedefinisan s Dybalom i Ronaldom, pojacan najboljim mladim igracem u Italiji. Svasta sam procitao, ali ovakve gluposti me uvijek iznova obraduju...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Inter bolji kadar od Juventusa,e Boze svasta covjek moze procitati.hurem je napisao/la: ↑25 avg 2020, 13:55Allegri bi mogao biti odlično rjesenje za Inter pogotovo nakon ove situacije s Conteom. Dr.stvar, za klasu je bolji takticar. Kod Contea ako nema naboja onda nema ni rezultata.
Golman vrhunski
Odbrana vrhunska
Napad vrhunski
...
Juventus trenutno:
Odbrana vrhunska
Napad nedefinisan...
...
________
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.