Ma kakvi.
Kad bi prosli(aBd vjerujem da mozemo) dosli bi ovde i pricali bi kako nismo imali 10 100% prilika, igra zaqurac, sta radis Vinko, Jeleskovicu pichko ko si ti pa si nas unazadio sa spremom, itd...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kakvi.
Ne shvatam.nikako sto sebe guras u to da budes prozivan i ismijavan. Ides u kontru bespotrebno. Igramo jako lose i to i ti vidis kao i svi ostali. Bodovno stojimo ok ali da se ne lazemo stajali smo i sa husrefom ovako i igrali ovako.
Sad ti poturas meni pricu da ja ne zelim dobro klubu?Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2020, 16:14Ne shvatam.nikako sto sebe guras u to da budes prozivan i ismijavan. Ides u kontru bespotrebno. Igramo jako lose i to i ti vidis kao i svi ostali. Bodovno stojimo ok ali da se ne lazemo stajali smo i sa husrefom ovako i igrali ovako.
Ako prodjemo u 3. Pretkolo naravno da ce se dici atmosfera i da ce svi biti sretni. Ko nece, taj ne navija za FKS. ALI MU sigurno ne zeli donro ko god se pravi slijep pored ociju i idde na silu provlaciti price kao dobro je..
TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 15:47Evo slika sa treninga u bjelorusiji. Po slikama izgleda da ce hare predvoditi napad a merso ostaje na klupi![]()
![]()
![]()
Nek nam je bog na pomoci![]()
![]()
![]()
Pa eto, mislim da nekoga od 16 godina ne treba da zanima ni jedna politička stranka, nijedan predstavnik istih, kao i ništa vezano za ove prve dvije stvari
Molim admina da ovo ili obrise i opomene ove sto se prepiru ko je glup ko je pametan i slicno. Sutra igramo skoro najvazniju tekmu u sezoni, i koga boli k ko gdje radi i kome je naklonjen ili nije. Imate poruke privatne pa se dopisujte ili se nadjite na kafi i opletite. Sutra samo stisnuti sredinu i MORA se trcati duplo vise, jednostavno mora. TSS kada ispadne naprijed ne moze se vratiti nema sanse i odma nam je belaj. Velez da je znao mogao nam je 3 zabiti lagano. Zato samo trka trka i nadam se 3 do 4 povezana pasa.
Mortem ko LukasenkoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:33Mene zanima kad ce izbori za novog moderatora![]()
Mortemu je istekao mandat
moze Morto raditi sta hoce i on je moj herojShofaII je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:09Treba vratit Bruce Lee-JA
Morteme druze minimum 7 dana bana za pominjanje politike. Sad ce uskoro i izbori Morto zato kreni na vrijeme jer ce ovdje biti rasprava za i protiv SDA i njihovog nacelnika.
Zato da mi nebi ovdje bili zrtva pozicije i opozicije odma kreni sa banovima.
Takodje bi trebalo razmisliti da se banuju svi koji psuju i omalovažavaju Husrefa ali istom mjerom da se banuju oni sto ga brane.
Bivse trenere mozemo pomenuti kroz statistiku ali bez bilo kakvih EPITETA.
Cim padne Lukashenko treba da i mi svrgnemo ovog njegovog blizanca...Dole MortoElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:36Mortem ko LukasenkoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:33Mene zanima kad ce izbori za novog moderatora![]()
Mortemu je istekao mandat![]()
PozzzzzzzzzzzElCartel11 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:36Mortem ko LukasenkoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:33Mene zanima kad ce izbori za novog moderatora![]()
Mortemu je istekao mandat![]()