Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Begić je zaslužan za bh loptanje ko Del Boske za Spanski.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Treba ga predsjedništvo odlikovati, i treba nagradu nazvati po njemu, orden Dine Begića
-
- Kontakt:
Željo 3 noći u Izraelu i gotovo sa EL pa vam dođe ko ekskurzijasvrakino1921 je napisao/la: ↑25 avg 2020, 17:48Mi tri noci u Izraelu
Oprema boli glava
Prezentovanje drzave na nivou
Sarajevo dvije noci
U trenerkama od 5 godina
Svasta
Oprema katastrofa 4 igrača 4 različite majice
Prezentovanje države ćemo vidjeti za vrijeme utakmice
Sarajevo 2 noći u zemlji gdje je rat na pomolu i to je drugo putovanje po Evropi u 10 dana a vjerovatno nije ni zadnje
Oprema normala, svi isti
Prezentovanje države ne treba spominjati, prolazak prvog pretkola LP, dobre šanse za prolazak i drugog
Vinko ima sreće da mu je iznad glave Sabrina a ne Mamić, on je Halilhodžiću na poluvremenu utakmice sa Interom iz Zaprešića završio trenersku karijeru u Dinamu upravo jer je pobjeđivao 1 - 0 i dozvoljavao da svakakvi HNL poluklubovi dominiraju na Maksimiru

"U Šibeniku je utakmica bila skandalozna, trebali smo izgubiti 3:0, novinari su me gledali u čudu. Nisam skrivao da imamo krizu igre. Vratimo se na Zaprešić. Utakmica je počela, ne mogu opisati stanje kako sam se ja osjećao prvih 30 minuta. To je nešto najsramnije što se u mom životu događalo. Zbog čega? Dinamo nije došao do gola, a Inter je imao četiri-pet prilika. Ušao sam u svlačionicu, nije utakmica s Interom razlog, to je davno prije, vuče se od Lokomotive, do utakmice u Puli. Znao sam da svi gledaju na TV-u tu utakmicu, gdje smo igrali strahovito lošu utakmicu. Bilo je to nečuveno!"
Sukob između Vahe i Mamića tinja već neko vrijeme. U petak je navodno počeo još ujutro u maksimirskim hodnicima, a eskalirao je navečer kada je Maminjo, nezadovoljan igrom Dinama protiv Intera (1:0), u poluvremenu ušao u svlačionicu, a trener ga dočekao riječima:
“Što ćeš ti ovdje”, tvrde Sportske novosti da je Vaha upitao Mamića, a te su riječi bile dovoljne da počne show:
“Kako što ću ovdje? Kakva je ovo igra, to je čisti k****! Što si napravio od momčadi?’, grmio je Mamić i Vahi dodatno srušio ‘roletu’. Igrači su u trenutku dok su se sukobljene strane unosile jedan drugom u lice, pa čak se i naguravali, navodno zanijemili, nakon čega je trener gazdi Dinama rekao da napusti svlačionicu.
Mamić je na odlasku poručio da se “danas rastaju”, a Vaha uoči nastavka utakmice igračima rekao kako je on trener još 45 minuta.
Drape je napisao/la: ↑25 avg 2020, 19:33Vinko ima sreće da mu je iznad glave Sabrina a ne Mamić, on je Halilhodžiću na poluvremenu utakmice sa Interom iz Zaprešića završio trenersku karijeru u Dinamu upravo jer je pobjeđivao 1 - 0 i dozvoljavao da svakakvi HNL poluklubovi dominiraju na Maksimiru![]()
"U Šibeniku je utakmica bila skandalozna, trebali smo izgubiti 3:0, novinari su me gledali u čudu. Nisam skrivao da imamo krizu igre. Vratimo se na Zaprešić. Utakmica je počela, ne mogu opisati stanje kako sam se ja osjećao prvih 30 minuta. To je nešto najsramnije što se u mom životu događalo. Zbog čega? Dinamo nije došao do gola, a Inter je imao četiri-pet prilika."
Sukob između Vahe i Mamića tinja već neko vrijeme. U petak je navodno počeo još ujutro u maksimirskim hodnicima, a eskalirao je navečer kada je Maminjo, nezadovoljan igrom Dinama protiv Intera (1:0), u poluvremenu ušao u svlačionicu, a trener ga dočekao riječima:
“Što ćeš ti ovdje”, tvrde Sportske novosti da je Vaha upitao Mamića, a te su riječi bile dovoljne da počne show:
“Kako što ću ovdje? Kakva je ovo igra, to je čisti k****! Što si napravio od momčadi?’, grmio je Mamić i Vahi dodatno srušio ‘roletu’. Igrači su u trenutku dok su se sukobljene strane unosile jedan drugom u lice, pa čak se i naguravali, navodno zanijemili, nakon čega je trener gazdi Dinama rekao da napusti svlačionicu.
Mamić je na odlasku poručio da se “danas rastaju”, a Vaha uoči nastavka utakmice igračima rekao kako je on trener još 45 minuta.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da obavjestim ljudstvo sa foruma
Stigli smo u Izrael
Stigli smo u Izrael
-
- Kontakt:
Yebem ti evropu i zrijeb.
Ne zna raja protiv koga bi navijali; dal protiv chifuta ili protiv izraelaca
Ne zna raja protiv koga bi navijali; dal protiv chifuta ili protiv izraelaca

-
- Kontakt:
Ja stadiona u tirani grob te j.ebo, e jesmo zaostali u pm
- svrakino1921
- Kontakt:
Vidi nijedan stub, ne bi ovo proslo u BiH 
- DonerKebab
- Kontakt:
Ashkenazi protiv sefardijaca, chifuti ili izraelci, lopovi kontra dzeparosa, ariel sharon vs milomir tenkista pitanje je sad..TheIvicnjak je napisao/la: ↑25 avg 2020, 19:51Yebem ti evropu i zrijeb.
Ne zna raja protiv koga bi navijali; dal protiv chifuta ili protiv izraelaca![]()
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!
Ja sam od dva zla izabrao manje - navijat cu za izraelce.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Hebem vas bolesne i jedne i druge.. sad opalite.. nebil se bar u nečemu složili.. nema ovo više nikakve veze sa gradskim derbijem, sa zdravom zahjebancijom, sa navijačima.. ne kontam otkud tolika mržnja jednih prema drugima..
Ja mislim da bi kod nas zapad onako mogao. Sutra puna podrška Lukašenkovoj škvadri da potope stuhe iz Butmira.
Mirotvorac, vidiš da je forum postao klinika
Treneri u BiH sastavljaju izjave od istih 15 riječi: "Znamo", "težak", "protivnik", "teren", "neugodno", "očekivanja", "čestitam", "moglo", "bolje", "puno", "falilo", "svježine", "okrećemo", "narednoj", "respektujemo".
Gledam ovu Tiranu, ljudi se drže protiv Zvijezde, naši velikani bi bili rasuti za tili čas, Albanci su za nas Hrvatska nogometna liga
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.