Zukanovic je igrac prema kojem je možda učinjena najveca nepravda u našoj reprezentaciji. Izboris SP sa ekipom i onda te trener, iz svojih razloga, ne povede sa sobom. Mozemo i o tim razlozima pisati, ali kad se podvuce crta ma kakvi oni bili vjerovatno nisu dovoljo dobri da opravdaju nepozivanje Zuke na SP. Ipak je to nekako kruna karijere svakog futbalera.
Meni licno je tada bilo strasno zao Zuke i Sušić mi je u momentu od jedog od dražih likova prešao u kategoriju sa Munibom i ekipom.
Ali nakon zadnje utakmice sa Armenijom u ciklusu za Euro i Zukanovic je sam pokazao da on vise nije kalibar za reprezentaciju. Hadzija iz Arabije je tu utakmicu bio jedan od najlošijih na terenu. Vec tu se moglo vidjeti da taj igrac vise ne moze igrati cak ni protiv Armenije. A bilo je i diskutabilno pozivanje njega iz Arabije da dođe na okupljanje na Aladinovom ćilimu, a nije se zvao štoper u punoj takmicarskoj formi ( Memišević iz Groningena). Tj. davala se šansa Zukanovicu ispred njega. Što jel nema nikakve logike.
Ovim eventualnim prelaskom u Baklavaspor on se treba polako oprostiti od reprezentacije dok ga navijaci imaju jos u lijepom sjecanju.
Zuka, hvala ti. Puno srece u Turskoj i trenerskoj karijeri.
Vrijeme je za neke nove klince.
Barba halali sto smo sumnjali.