FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bogami jaka ova Tirana, mi za nju navijali u albanskoj ligi, evo ravnopravna sa Zvezdom pola sata
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je daleko više od meča kod njih a kvota 1.20 bila na Zvezdu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja evo gledam, ništa slabije ne igraju od Zvezde, naprotiv.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ma utakmica Tirana-CZ ne valja qrcu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- ElCartel11
- Kontakt:
To sto vi dizete Zvezdu, da je Real ne znaci, da i ostali (klubovi, nacije).
Imaju par jakih pojedinaca ali nista spektakularno.
Imaju par jakih pojedinaca ali nista spektakularno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kod Zvezde jedino Katai igra i Borjan sto cist gol spasi. Tirana odlično defanzivno stoji, nista slabija od CZ
I kazu prosetala bi se nasom ligom

I kazu prosetala bi se nasom ligom

Ma da mi igramo sa Zvezdom, ovdje bi se pisalo da bi sve ispod 4,5-0 bilo dobro, te da će nas pregazit. Evo Zvezda bez šuta u okvir gola u 45 minuta protiv ekipe koja duplo manje vrijedi od nas. Borba i srce na terenu su važnije od novca, jer sa borbom možeš pobjedit i kvalitetnije od sebe.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Gledas li emire sta je talenat i igrac? Ovo se placa a ne fanimo i zinedin... Momak kojii nimalo nije slabiji od jednog kataija trenutno po igri a ima 19 godina.
Sutra bi dosao... Krrrtanje pregled igre sut brzina, vizija...
https://www.transfermarkt.com/ernest-mu ... ler/583917
19 godina... Nadam se da gledas utakmicu, ne igra mladost veceras. Naravno, ne treba nam napadac ja zaboravio
19 godina... Nadam se da gledas utakmicu, ne igra mladost veceras. Naravno, ne treba nam napadac ja zaboravio
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 25 avg 2020, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- egocentrik
- Kontakt:
Ma zvezda izvikana ekipa, ne kažem da su loši ali bi dinamo ove natamburo u pola sata tri komada i cao dječaci..
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vala Panto i ti navalio na Fanima, a prekjucer za pola sata odigrao odlican mecPantelija je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:54Gledas li emire sta je talenat i igrac? Ovo se placa a ne fanimo i zinedin... Momak kojii nimalo nije slabiji od jednog kataija trenutno po igri a ima 19 godina.
19 godina... Nadam se da gledas utakmicu, ne igra mladost veceras
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nije fanimo los nego onakvog igraca ne placas.
Ovo placas sto sam naveo. 19 godina. Igracina
Sutra kad ode u dinsmo ili lokomotivu bit ce kako ih iskopaju
Ovo placas sto sam naveo. 19 godina. Igracina
Sutra kad ode u dinsmo ili lokomotivu bit ce kako ih iskopaju
Ovakve i nasa Akademija treba da izbacuje, ali ocito da ove godine i nije neka klasa. Mi jednostavno nemamo skauting, ovdje se igraci dovode po preporukama menadzera. Hadzic ima taj neki odnos sa ovim sto su igrali u Izraelu, a u BiH se to svodi na Mladost ocito. Usput, Fanimo je/ce biti dobra kupovina, Zinedin nazalost ne.Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:54Gledas li emire sta je talenat i igrac? Ovo se placa a ne fanimo i zinedin... Momak kojii nimalo nije slabiji od jednog kataija trenutno po igri a ima 19 godina.
19 godina... Nadam se da gledas utakmicu, ne igra mladost veceras. Naravno, ne treba nam napadac ja zaboravio![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mogao bi Hajdarevic eksplodirati
Bas danas slusam intervju njegov na bordo tv, u 19 tekmi 21 gol
Citam maloprije da ga je onaj Ibrahimovicev Hamarby dogovorio,300 hiljada eura navodno transfer.Dinamo ga isto ganjao ovo ljeto .Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:54Gledas li emire sta je talenat i igrac? Ovo se placa a ne fanimo i zinedin... Momak kojii nimalo nije slabiji od jednog kataija trenutno po igri a ima 19 godina.
19 godina... Nadam se da gledas utakmicu, ne igra mladost veceras. Naravno, ne treba nam napadac ja zaboravio![]()
Sto bi se reklo kasno Marko na Kosovo stize

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Brate... Iz albanije do sad 10 igraca izaslo strasnih lokomotiva zivi od njih.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:01Mogao bi Hajdarevic eksplodirati
Od nasih igraca jedino kapic do seriffa dobacio. I nihad do hajduka.
Ja ne znam gledas li tekmu ja sam u trenutku pomislio da momak ima 30 godina....
Nek nama daju Tankovićamiky_hz je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:01Citam maloprije da ga je onaj Ibrahimovicev Hamarby dogovorio,300 hiljada eura navodno transfer.Dinamo ga isto ganjao ovo ljeto .Pantelija je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:54Gledas li emire sta je talenat i igrac? Ovo se placa a ne fanimo i zinedin... Momak kojii nimalo nije slabiji od jednog kataija trenutno po igri a ima 19 godina.
Sto bi se reklo kasno Marko na Kosovo stize![]()

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gledam, bas je dobro momak odigraoPantelija je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:03Brate... Iz albanije do sad 10 igraca izaslo strasnih lokomotiva zivi od njih.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:01Mogao bi Hajdarevic eksplodirati
Od nasih igraca jedino kapic do seriffa dobacio. I nihad do hajduka.
Ja ne znam gledas li tekmu ja sam u trenutku pomislio da momak ima 30 godina....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako mi vjeruješ ja sam i znao da će biti ovako, odnosno, pretpostavio. Zvezda je jača x100 puta ali kao što sam rekao, ovdje nešto drugo igra za Albance, više od fudbala pa zato će vjerovatno više od pola ekipe odigrati kako u životu nisu. Kažem ti opet, kvota 1.20 na Zvezdu a u gostima igraju.. ja ovo ne bi smio igrati sve i da je kvota bila recimo 1.80 a ne 1.20 koliko god jači bili.. vidjet ćemo kako će drugo poluvrijeme izgledati.Zundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:53Ma da mi igramo sa Zvezdom, ovdje bi se pisalo da bi sve ispod 4,5-0 bilo dobro, te da će nas pregazit. Evo Zvezda bez šuta u okvir gola u 45 minuta protiv ekipe koja duplo manje vrijedi od nas. Borba i srce na terenu su važnije od novca, jer sa borbom možeš pobjedit i kvalitetnije od sebe.
Ja bi iskreno volio da Tirana dobije ovoMortemHz je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:04Ako mi vjeruješ ja sam i znao da će biti ovako, odnosno, pretpostavio. Zvezda je jača x100 puta ali kao što sam rekao, ovdje nešto drugo igra za Albance, više od fudbala pa zato će vjerovatno više od pola ekipe odigrati kako u životu nisu. Kažem ti opet, kvota 1.20 na Zvezdu a u gostima igraju.. ja ovo ne bi smio igrati sve i da je kvota bila recimo 1.80 a ne 1.20 koliko god jači bili.. vidjet ćemo kako će drugo poluvrijeme izgledati.Zundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:53Ma da mi igramo sa Zvezdom, ovdje bi se pisalo da bi sve ispod 4,5-0 bilo dobro, te da će nas pregazit. Evo Zvezda bez šuta u okvir gola u 45 minuta protiv ekipe koja duplo manje vrijedi od nas. Borba i srce na terenu su važnije od novca, jer sa borbom možeš pobjedit i kvalitetnije od sebe.

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda izdrže do kraja.. nije baš da ih Zvezda razvaljuje, čak naprotivZundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:06Ja bi iskreno volio da Tirana dobije ovoMortemHz je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:04Ako mi vjeruješ ja sam i znao da će biti ovako, odnosno, pretpostavio. Zvezda je jača x100 puta ali kao što sam rekao, ovdje nešto drugo igra za Albance, više od fudbala pa zato će vjerovatno više od pola ekipe odigrati kako u životu nisu. Kažem ti opet, kvota 1.20 na Zvezdu a u gostima igraju.. ja ovo ne bi smio igrati sve i da je kvota bila recimo 1.80 a ne 1.20 koliko god jači bili.. vidjet ćemo kako će drugo poluvrijeme izgledati.Zundo je napisao/la: ↑25 avg 2020, 20:53Ma da mi igramo sa Zvezdom, ovdje bi se pisalo da bi sve ispod 4,5-0 bilo dobro, te da će nas pregazit. Evo Zvezda bez šuta u okvir gola u 45 minuta protiv ekipe koja duplo manje vrijedi od nas. Borba i srce na terenu su važnije od novca, jer sa borbom možeš pobjedit i kvalitetnije od sebe.ali ipak mislim da će Zvezda na iskustvo ovo uzet

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.